Editörler : cihan27E.Kayı Han

Aksak bey
Daire Başkanı
16 Nisan 2024 00:41

1 . İcradan gelen bakiye miktarından 3400 TL kalmıştır onu kesmiş. 6750 ikinci sıradaki ne başlamış. Herhangi bir usulsüzlük yok. Hiç anlatmak jcin uğraşmayacağım. İstediğin yere şikayet et boşa uğraşırsın.

Javss, 1 yıl önce
dostum ben muaffakat vermedim aynı anda iki icra kesintisi yapamaz senin mantina göre maasimdan benim 10150 TL kesiliodu 10149 TL borcum kaldı eee kalan 1 TL yi diğer dosyaya mi kesecek hadi keser dedin a bunun sayman mutemed alıntısı o bu derken eksiye girdik avukata da sorduk usulsüz diyor ayrıca ben 1. dosyada protokol yaptım 2. dosya içinde indirim aldım konu borcumdan düşmesi degil aynı anda iki dosya oduyecek durum yok ikinciyi kesmese ben yarın avukatı uyarıp güncelleme yaptirirdim böyle yok tehdit varı konuşmam da yok hak hukuk neyse de yaparım

debug
Genel Müdür
16 Nisan 2024 09:57

Aynı anda 5 icra dosyası için bile kesinti yapılabilir. maaşının 1/4'ünü geçmediği sürece farketmez. İlk icra tam bitmemiş senin olayında anladığım kadarıyla derdin bu. Bunu avukatla konuşursun ki son ay olduğuna göre az bi borcun kalmış olması lazım ilk dosyana onu da ufak ufak gönder avukata sorun olmaz.

Javss, 1 yıl önce
dostum ben muaffakat vermedim aynı anda iki icra kesintisi yapamaz senin mantina göre maasimdan benim 10150 TL kesiliodu 10149 TL borcum kaldı eee kalan 1 TL yi diğer dosyaya mi kesecek hadi keser dedin a bunun sayman mutemed alıntısı o bu derken eksiye girdik avukata da sorduk usulsüz diyor ayrıca ben 1. dosyada protokol yaptım 2. dosya içinde indirim aldım konu borcumdan düşmesi degil aynı anda iki dosya oduyecek durum yok ikinciyi kesmese ben yarın avukatı uyarıp güncelleme yaptirirdim böyle yok tehdit varı konuşmam da yok hak hukuk neyse de yaparım

Uzman-karacalı
Daire Başkanı
06 Mart 2025 21:46

İcrada maaşın dörtte biri kesilir

alptug88
Şube Müdürü
07 Mart 2025 10:37

keyfi bir durum değil hocam 8 sene ödedim icra avukatlar bile isteye yollamıyor güncellemeyi ki daha çok faiz alabilsin diye. Avukatın yolladığı borç bakiyen bitti ise sıra 2. ye geçer ve çok merhametli bir mutemet değilse artık 1. sıraya dönmez o icra en arkaya düşer. Avukatın suçu tamamen yani.
Javss, 1 yıl önce
aynı anda iki kalem olmuş icra 3400 icra 6750 şeklinde 1. sıradaki icra ile protokolüm var keyfi durumu şimdi bana 2 icra ödemeye sebep olacak yarın düzeltmez ise şikayet edicem
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi