Editörler : E.Kayı Han

Personeliçe
Kapalı
10 Eylül 2024 15:12

Türkiye sizin gibi hadsizce,neyin ne olduğunu bilip bilmeden insanları yargılayan kişiler olduğu sürece düzelmez.Siz nerden biliyorsunuz benim öğrencilerimin neleri nasıl öğrendiğini,ne kadar faydam olduğunu

Eminim böyle saygısızca birilerini yargılayan biri olarak şu topluma zerrece faydaniz yoktur.Ben en azından öğrencilerimin velilerimin hayır duasını aldığımı biliyorum inşallah Rabbim de kabul eder siz de bu sui zanlarinizin hesabını ahirette ödeyeceksiniz hakkım asla helal değildir sizin gibilerine.Biz ana sınıfı öğretmenlerinden çok daha yoğun ve yorucu bir tempoyla çalışıyoruz ve izin hakkımız olsun istiyoruz çünkü biz de insanız bunu para icin bilmem ne diye iftiralar atarak burda suistimal edemezsiniz.Boyle kötü düşünceli kişilere son sözümdür.

cevherdudayev1, 4 hafta önce

yukardaki anten10 kardeş sana cevabını vermiş bu işi gerçekten para için yapıyorsan bırak kardeş topluma bi faydan yok senin kendin zaten bağıra bağıra söylüyorsun ben sıkıntılıyım diye, osmanlıda hocalara verilen maaşa hademei hayrat diye bahsederler namaz kıldırdığı için hocalık yaptığı için değil hayır yerlerine koruyan ve oraya hizmet ettiği için verilen meblağdır türkiye ne zaman düzelir ne zaman narinler ölmez ne zaman kadın cinayetleri azalır ne zaman bu hırsızlık bitmeze bile yok denilecek kadar azalır diye soru sorsalar bana bu hocalar topluma ne zaman dini öğretir o zaman derim zamanında meşhur birisinden dinlemiştim bu toplumun en korkak insanları birincisi hocalar ikincisi subaylar demişti bunlara maaş verme hocaların yüzde 20 bile kalmaz demişti hatta haç takacaksınız deseler yüzde 20 yi aşmaz itiraz edecek hoca sayısı demişti

cevherdudayev1
Daire Başkanı
11 Eylül 2024 14:14

Allah şifa versin sen aldığın maaşın hakkını verde sonra kak millete hakkını helal etme

Personeliçe, 4 hafta önce

Türkiye sizin gibi hadsizce,neyin ne olduğunu bilip bilmeden insanları yargılayan kişiler olduğu sürece düzelmez.Siz nerden biliyorsunuz benim öğrencilerimin neleri nasıl öğrendiğini,ne kadar faydam olduğunu

Eminim böyle saygısızca birilerini yargılayan biri olarak şu topluma zerrece faydaniz yoktur.Ben en azından öğrencilerimin velilerimin hayır duasını aldığımı biliyorum inşallah Rabbim de kabul eder siz de bu sui zanlarinizin hesabını ahirette ödeyeceksiniz hakkım asla helal değildir sizin gibilerine.Biz ana sınıfı öğretmenlerinden çok daha yoğun ve yorucu bir tempoyla çalışıyoruz ve izin hakkımız olsun istiyoruz çünkü biz de insanız bunu para icin bilmem ne diye iftiralar atarak burda suistimal edemezsiniz.Boyle kötü düşünceli kişilere son sözümdür.

aday@memur
Genel Müdür
12 Eylül 2024 16:37

ben olsam ku'ran kursu hocasını değil de üniversitedeki akademisyenleri kıskanırım.. bak kaç ay oldu hala hocaya ulaşamıyorum.. akademik takvime baktım 23 eylülde anca başlıyor ders kayıtları.. oh oh.. kaç aydır tatildeler.. üstelik ders verecekleri de sürekli çişi gelen 4 yaş bebesi değil.. bakıcılık, annesine babasına hesap vericilik desen hiç yok.. ama orayı kendisine hak görmeyen, orası beni aşar diyen, tabi bakıyor kendine denk gördüğü kim var, hah tamam orayı eleştiririm diyor.. yapsana işte orda bi masa başı tez.. geç doktor öğretim üyeliğine.. orası neden hedef değil ki?

Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi