Editörler : Cüneyt Barışoglu
14 Nisan 2024 02:03

Polislere traş yardımı gelmelidir

Sadece polis değil tüm saç ve sakal kesme zorunluluğu olan memura traş masrafı için ek yardım yapılmalı diye düşünüyorum. Bir kişinin aylık saç sakal masrafı en az 500 tl tutuyor. Bu konuda bir gündem oluşturulmalı.

rewange02
Aday Memur
14 Nisan 2024 03:57

haklısınız bence iç camasiri yardımı ayakkabı yardımı işe gidince araba yakıt yardımı evde oturmak için kira yardımı da vermelidir tabi fatura yardımını da unutmamak lazım

Gydm
Müsteşar
14 Nisan 2024 06:36

aynen yüzde 100 katılıyorum. hepsi sosyal devletin gereklilikleri arasında ve tabii ihtiyaçlar
rewange02, 1 yıl önce
haklısınız bence iç camasiri yardımı ayakkabı yardımı işe gidince araba yakıt yardımı evde oturmak için kira yardımı da vermelidir tabi fatura yardımını da unutmamak lazım

secret life
Memur
14 Nisan 2024 10:32

O zmn sakalı serbest bırakcaklar. Sivil çalışan bş adamla resmi çalışanın saç sakal kesme durumu aynı değil. dışardan bakınca saçma geliyor olabilir ama her gün sakal traşı olma masrafını geçtim artık eziyet boyutuna geliyor bi zmndan sonra

rewange02, 1 yıl önce

Boş Adam
Memur
14 Nisan 2024 10:53

Devlet: Tabi efendim!

MeKaNSıZ-34
Aday Memur
14 Nisan 2024 11:10

bayramda çalışma ücretini, fazla mesai ücreti herşeyi aldık tıraş ücretmiz eksikti

FreeKul
Aday Memur
14 Nisan 2024 11:24

sakal kesme zorunluluğu kalkmalı en kısa zamanda
secret life, 1 yıl önce

O zmn sakalı serbest bırakcaklar. Sivil çalışan bş adamla resmi çalışanın saç sakal kesme durumu aynı değil. dışardan bakınca saçma geliyor olabilir ama her gün sakal traşı olma masrafını geçtim artık eziyet boyutuna geliyor bi zmndan sonra

sam34
Şef
14 Nisan 2024 12:10

sigara yardımı, sabahları pogaça-simit-cay yardımı, öglen yemek, akşam yemek, benzin yardımı, çocukların okul kırtasiye yardımı, eşine kuaför yardımı, ailece geçerli giyecek yardımı, doğalgaz,elektrik, su yardımı, kira yardımı verilmeli bence.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
14 Nisan 2024 12:19

traş yardımı isteyeceğinize avrupadaki gibi belli seviyeye kadar sakal serbesti olsun

Memurhaps
Şube Müdürü
14 Nisan 2024 12:39

Kesinlikle düzgün bir şekilde sakal bıyık serbest olmalı.

Boş Adam
Memur
14 Nisan 2024 12:54

Seninle ilgili hukuki süreci yarın başlatayım da ergenlikten çıkamamanın bedelini öde. Anonim hesapların arkasına sığınınca yaptığının bedeli olmaz sanmaya devam etmezsin bir daha.

EGMpersoneli
Aday Memur
14 Nisan 2024 12:59

Ahahaha komik adam. Madem o kadar dürüstsün fake hesap açıp burda milleti kışkırtma. hadi başka kapıya. kendi forumuna uza.
Boş Adam, 1 yıl önce

Seninle ilgili hukuki süreci yarın başlatayım da ergenlikten çıkamamanın bedelini öde. Anonim hesapların arkasına sığınınca yaptığının bedeli olmaz sanmaya devam etmezsin bir daha.

EGMpersoneli
Aday Memur
14 Nisan 2024 13:13

Emniyetin forumuna girip polislerle dalga geçmeye çalışıyorsun kendince açtığın başlıkları takip ediyorum. Boş Adam değilsin BomBoş adamsın. Allah senin öğrencilerine sabır versin. öğretmenmişsin birde bu beyinle.
Boş Adam, 1 yıl önce

Boş Adam
Memur
14 Nisan 2024 13:35

Bu ekonomide sen memurun faydasına bir şey olacağına mı inanıyorsun. Temmuzda zam %20 bile bulmayacak belki de. Sen ironiden bile anlamıyorsun dalga geçmek diyorsun. Sende bu fesatlık ve ahlak bozukluğu olduğu sürece ömür boyu sürünür burada üç kuruş tıraş parası hayalleri ile zaman öldürürsün. Biraz vizyonunu genişlet

EGMpersoneli, 1 yıl önce
Emniyetin forumuna girip polislerle dalga geçmeye çalışıyorsun kendince açtığın başlıkları takip ediyorum. Boş Adam değilsin BomBoş adamsın. Allah senin öğrencilerine sabır versin. öğretmenmişsin birde bu beyinle.

EGMpersoneli
Aday Memur
14 Nisan 2024 13:50

İnan traş ücreti umrumda değil. Olsa da olur olmasa da olur. Benim için önemli olan Mesai saaati ücreti ve çalışma saatleri. Gerisi Faso fiso.
Boş Adam, 1 yıl önce

Bu ekonomide sen memurun faydasına bir şey olacağına mı inanıyorsun. Temmuzda zam %20 bile bulmayacak belki de. Sen ironiden bile anlamıyorsun dalga geçmek diyorsun. Sende bu fesatlık ve ahlak bozukluğu olduğu sürece ömür boyu sürünür burada üç kuruş tıraş parası hayalleri ile zaman öldürürsün. Biraz vizyonunu genişlet

Boş Adam
Memur
14 Nisan 2024 13:59

Mesleğe girerken şartları kabul edip girmiyor musun? Beğenmeyen istifa eder daha iyi şartlarda iş bulur. Gören de zorunlu askerlik hizmeti yapıyor sanır. Ben de içimde bulunduğum şartlardan memnun olmadığım için hep farklı yollar arayıp kendime yeni gelirler yaratmaya çalışıyorum. 500 lira tıraş yardımı konusunda yapılan bir ironiye celallenip hakaret edecek kadar düşkünsen iban at ben sana her ay yollayım yardım.

EGMpersoneli, 1 yıl önce
İnan traş ücreti umrumda değil. Olsa da olur olmasa da olur. Benim için önemli olan Mesai saaati ücreti ve çalışma saatleri. Gerisi Faso fiso.

EGMpersoneli
Aday Memur
14 Nisan 2024 14:10

Mesleğe girerken şartları biliyordum evet. Mesela öğretmenden kat kat fazla ücret alıyorduk. Çünkü onlara göre çalışma saatimiz çok fazla. Ama şuan öğretmen bizle aynı maaşı alıyor haftada 3-4 gün çalışıp. Bak demekki şartlar istenirse değiştirilebiliyormuş. Benim sana olan tepkim burda insanları dalgaya alman. Öğrrtmenlikten Polisliğe geçmek başlığı açmışsın. Orda anladım niyetini.
Boş Adam, 1 yıl önce

Mesleğe girerken şartları kabul edip girmiyor musun? Beğenmeyen istifa eder daha iyi şartlarda iş bulur. Gören de zorunlu askerlik hizmeti yapıyor sanır. Ben de içimde bulunduğum şartlardan memnun olmadığım için hep farklı yollar arayıp kendime yeni gelirler yaratmaya çalışıyorum. 500 lira tıraş yardımı konusunda yapılan bir ironiye celallenip hakaret edecek kadar düşkünsen iban at ben sana her ay yollayım yardım.

sımseeekk
Şef
14 Nisan 2024 14:12

defol git lan buradan. bütün kamu memurları şartlarını bilerek girdi ama herkesin şartları iyileştirildi .imamından sağlıkçısını öğretmeninden doktorlara .gelmiş boş boş konuşuyor onlar girerken şartlarının öyle olduğunu bilmiyorlar mıydı .İmam bayramda mesaj ücreti alacağını bilerek mi girdi
Boş Adam, 1 yıl önce

sımseeekk
Şef
14 Nisan 2024 14:13

"düzeltme" mesai ücreti olacaktı
sımseeekk, 1 yıl önce
defol git lan buradan. bütün kamu memurları şartlarını bilerek girdi ama herkesin şartları iyileştirildi .imamından sağlıkçısını öğretmeninden doktorlara .gelmiş boş boş konuşuyor onlar girerken şartlarının öyle olduğunu bilmiyorlar mıydı .İmam bayramda mesaj ücreti alacağını bilerek mi girdi

siyahbeyaz88
Genel Müdür
14 Nisan 2024 14:33

mesleğe girdiğimde şartları biliyordum çalışma şartlarımda değişiklik olmadı ama maaşım diğer memurların yanında eridi benle başlayan ekleriyle beraber öğretmendende hemşireden de fazla alıyordum şimdi onlar benden fazla alıyorlar şartları geri istiyorum
Boş Adam, 1 yıl önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
14 Nisan 2024 14:37

2011 yılı hemşire maaşı 1700, öğretmen maaşı 1720, yeni başlayan polis memuru maaşı 2250 liradır
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi