Editörler : Pangaea
14 Nisan 2024 17:45

E-devletten adresimi memleketime alamıyorum, bilen var mı?

İller arası adres değişikliği yapacağım fakat e devlette hep hata veriyor bunun için ne yapmalıyım?

hallibo1
Aday Memur
14 Nisan 2024 17:51

Hocam nüfus müdürlüğüne gitmelisin

tonya61
Aday Memur
14 Nisan 2024 17:57

Bence de nüfus müdürlüğüne gitmelisiniz,ben de o şekilde hallettim.İkinci adresi ise e devletten ekleyebildim.

meryemmm21
Aday Memur
14 Nisan 2024 18:19

Mrb hocam annem gilin yanında olacağım bir süre o yüzden adresimi tasıyacağım. Bunun için nüfus Müdürlüğü'ne annem ile mi gitmeliyim başka bir belgeye gerek var mı?

tonya61, 1 yıl önce
Bence de nüfus müdürlüğüne gitmelisiniz,ben de o şekilde hallettim.İkinci adresi ise e devletten ekleyebildim.

goztepe1923
Memur
14 Nisan 2024 18:29

nüfusa gitmeden de olur. sanırım ikametinizi almaya çalıştığınız adres boş değil birileri ikamet ediyor.

ilk olarak o adreste oturan kişilerden biri kendi edevletine girip nüfüs ve vatandaşlık işleri altından "Adres Beyanı İçin Muvafakat Verme" hizmetini kullanarak size muvafakat verecek.

Sonra siz kendi e-devletinize girip yine nüfus ve vatandaşlık hizmetleri altından "Adres Değişikliği Bildirimi (Birlikte Oturma İçin / Muvafakatlı)" ya girip adresinizi oraya alabilirsiniz.

meryemmm21
Aday Memur
14 Nisan 2024 18:38

Bunu yaptım ama hep hata verdi acaba iller arası olduğu için mi bilemedim.

goztepe1923, 1 yıl önce

nüfusa gitmeden de olur. sanırım ikametinizi almaya çalıştığınız adres boş değil birileri ikamet ediyor.

ilk olarak o adreste oturan kişilerden biri kendi edevletine girip nüfüs ve vatandaşlık işleri altından "Adres Beyanı İçin Muvafakat Verme" hizmetini kullanarak size muvafakat verecek.

Sonra siz kendi e-devletinize girip yine nüfus ve vatandaşlık hizmetleri altından "Adres Değişikliği Bildirimi (Birlikte Oturma İçin / Muvafakatlı)" ya girip adresinizi oraya alabilirsiniz.

varli52
Aday Memur
14 Nisan 2024 20:02

Hocam, en son e-devlet üzerinden il içi ikamet değişikliği açık, il dışı ikamet değişikliği kapalıydı. İl dışı için nüfus müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor.

şanlı0788
Şube Müdürü
14 Nisan 2024 20:03

iller arası olursa nüfusa gitmek gerekiyor. il içinde e devletten halledilebiliyor.

meryemmm21
Aday Memur
14 Nisan 2024 20:48

Ev sahibide ben ile gelecek mi hocam birde bir evrak vb gerekli mi

şanlı0788, 1 yıl önce
iller arası olursa nüfusa gitmek gerekiyor. il içinde e devletten halledilebiliyor.

adakızı
Genel Müdür
14 Nisan 2024 21:54

Annem ve babam benim yanıma almak istediklerinde, evin tapusu annemin üzerine olmasına rağmen benden onay aldılar

meryemmm21, 1 yıl önce

Ev sahibide ben ile gelecek mi hocam birde bir evrak vb gerekli mi

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi