Editörler : Pangaea

TayfurG01
Şube Müdürü
16 Nisan 2024 23:01

Değerli ve seviyeli yorumlarınız için teşekkürler değerli meslektaşlarım memur dostlar.Bir kaç kendini bilmez var evet polemik ve kavga çıkaran onlarada ne diyelim köpeksiz köy olmaz der atalarımız.Onları editörlere emanet ediyoruz gereğini yapsınlar.

Kamu3491
Aday Memur
17 Nisan 2024 03:04

İl içi ve il dışı atamada 3 yıl şartı kaldırılsın

Serkan 43
Aday Memur
17 Nisan 2024 03:07

İl içi ve il dışı atamada 3 yıl şartı kaldırılsın

seuzan
Şef
17 Nisan 2024 10:11

23 yıldır buraya üyeyim, dediklerinizde haklılık payı var. Misal dağın başına müdür yetkili bir öğretmen olarak atanmış arkadaş takıldığında buraya sorar büyükler de cevaplardı. Mesleğinde zorluk yaşayan sorunu buraya taşır fikir alırdı. Yazılar daha düzeyli cevaplar daha amaca yönelikti. Şimdi kusura bakmasın ama genç arkadaşlar öyle bir kültürün içinden geldikleri için çözümün bir parçası olmak ve yardımcı olmak yerine "kapak" yapmanın derdindeler. Ne kadar ilgi çekici bir cevap yazarsam o kadar "cool" görünürüm derdindeler. Yazılanlara katılmayabilirsiniz, herkesin her konuda aynı şeyi savunması ne olasıdır ne de istenen bir şeydir ama nezaketle cevap verebilirsiniz.

freef
Daire Başkanı
17 Nisan 2024 16:34

Ayrıca şu tip üyelerden de gıcık kaptım. Biri bir şey soruyor. Diyelim, kademe ilermesi hangi ay, diye bir şey.

Hemen birkaç kişi. Sen bilmiyorsan burada ne işin var. Böyle şeylerle formu meşgul etme. Git araştır, falan filan.

Ya sana ne kardeşim. Forum niye var ki. Sana basit gelen ona zordur. Belki yeni öğretmendir, belki adaydır, belki öğretmen eşidir, belki de sıradan miraklı bir vatandaş.

Bu tip cevaplar belki o kadar zararlı değildir ama güzelce efendice açılmış bir konu, tartışmalara, uzayıp giden cevaba cevaplara gidiyor. Editörlerin bunlara da dikkat etmesi lazım. Sonra, forum aç beş gedikliye kalıp sindirilmiş bir boşluğa hapsoluyor.

kamuran15
Yasaklı
17 Nisan 2024 19:13

Sayın hocam size de merhaba. Kurumsal kimlik taşıyan bir platform olmadığınıza meyanla, kimseden kimlik ve tel. onaylı bir üyelik eğilimine giremeyiz anlamında belirtmişsiniz fakat buna katılmam veya katılmamız pek mümkün değil hocam. Sıradan pek çok forum siteleri dahi günümüzde üyelik işlemlerini reel kaidelere ve kullanıcı kimliğine, bilgisine dayandırıyor. Üstelik te kimlik ve tel. onayı sağlıyorlar. Bu durumda adı Memurlar Net olan bir sosyal paylaşım sitesinin, içlerinde mezkur üyelerinin bir kısmının ipsiz sapsız, öğretmeni geçin memur dahi olmayan, dahası öğretmene istismar ve güdüm içinde olan bir kitle tarafınca dezenforme edilmesi kaçınılmazdır. Baktığımızda da inanın görülen budur. Dikkat ederseniz dile getirilenler içinde sırf buna istinaden duyulan rahatsızlık öne çıkıyor ve aşikar.

Hem zaten buna sebep degil mi kendim dahil birçoğumuzun fake kullanma nedeni.? Şunu samimiyetle belirteyim ki sırf PDR icin yedek hesap kullanmış ta değilim ayrıca. Zaten o kısmını çözümlemişsinizdir. Sizden daha eskilerde PDR Çözüm Önerisi makaleme aynı günde - 35 puan verildigi hadiselere tanık olduk bizler. Yazının 2. Sayfasından görülebilir.. Hatta dikkat edilirse paylaşımlarımın bir kısmında açık yüreklilikle evet o yazı bana aittir dediğim çok ileti olmuştur. Ancak tabi hicbir paylaşımımda PDR ye saldırı örneği veremezsiniz. İnandır derseniz hiç zor değil. Özetle asil asmaz, bal bozmaz, Doğru duvar yıkılmaz derler. (Böyle de sn bohçali'nin kelâmina benzedi ama idare ediniz:) Bence siz beni haklı buluyorsunuz, haklı olduğumu da pekala çok iyi biliyorsunuz yoksa şimdiye kadar yasaklardınız orası ayrı. Tabi sizi de suçluyor değilim neticede sizden istenileni yerine getirmekle yükümlüsünüz. Yine de eğer bir çoklu cadı avına çıkılacak ise, niyet okumanın doğru yapılması lazımdır. Niyet okumak sandığınız kadar zor değildir. Tabi bunu yaparken yaptırımı istismarcı gruptan yana kullanmanın; akla, iz'ana ve ferasete çok daha uygun ve ilkeli bir yaklaşım olacağı meydandadır.

Pangaea, 1 yıl önce

Arkadaşlar merhaba. Bizim forum editörleri olarak forumları belli bir doğrultuda dizayn etme misyonumuz yok. Bununla birlikte üye davranışlarını da. Bundan 10 yıl önce başka üyeler başka şekilde davranıyorlar ve şimdikiler 10 sene önceki gibi davranmıyorsa bu dünyanın doğal rutinine devam ettiğini, zamanın geçtiğini, hayatın olağan akışında olduğunu gösterir. Değişim kaçınılmazdır. Bu durumda sizin hoşunuza giden ya da gitmeyen şeyler olabilir. Biz sizin hoşunuza gidenlere ya da gitmeyenlere göre birileri troll ilan edip forumda yazmasını kısıtlayamayız. Forum kurallarımız bellidir. Bu doğrultuda işlem yaparız. Yaptığımız işlemlerde işlemin ne olduğu ve neden bu işlemin yapıldığı yazar. Ya da ayrıca özel bir durum varsa bu site yönetimi ile paylaşılır. Yaşadığınız problemlerde doğrudan site yönetimi ile https://www.memurlar.net/iletisim/ adresinden yardım alabilirsiniz. Yine aklınıza takılan kısımlar olursa https://forum.memurlar.net/yardim/ adresinden yardım alabilirsiniz.

Diğer taleplerinize gelirsek; burası resmi bir kurum değil. Kimseden bir evrak talep edemeyiz. Devlet memuru olarak bu tarz taleplerin sizden gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Bunun olmayacağını en iyi siz bilmeniz lazım. Bizim de uymamız gereken belli prosedürler var.

Burada bizim işimize geldiğini söylediğiniz şeylere pek anlam veremiyoruz. Memurlar.net'in günlük ziyaretçi sayısı 1,5 milyona yaklaşıyor. Bu ziyaretçi sayısı içinde bizim forumumuz tekil kullanıcısı sayısını yazanlardan az çok tahmin edip 1,5 milyona oranlarsanız burada yapacağımız bir şeyin işimize gelecek durum olmadığını rahatça anlayabilirsiniz.

Yine de ikna olmadıysanız hayır burada bir kaos oluşturma çabamız olmadığı gibi

. genel ahlaki kurallara uymayanlara kısıtlama getiriyoruz.

. Çoklu kullanıcıları tespit edip kısıtlıyoruz. Mesela bu konuda şikayetçi olan kamuran15 gibi üyeler. Kendisinin tam sayısını bilmemekle 100'e yakın üyeliğini forumda manipülasyon yaptığı için yasakladım. Hâlâ da yasaklıyorum. PDR ile ilgili çoklu hesaplarla algı yapıp kendi görüşüne uygun olmayan yorumları eksi vererek gizlediği için. Kendi hesaplarını kullanıp kendiyle kavga edip forum huzurunu bozduğu için. Kendisini özelden uyardım. Neden yasaklandığını ve yasaklanacağını biliyor.

Prettypelin üyemizin dediği gibi hoşumuza gitmeyenlere değil kurallara uymayanlara ceza veriyoruz. Yardım menüsünden tekrar forum kurallarını okursanız tekrar tekrar yasaklanmanın önüne geçebilirsiniz. Hakaret ettiğinizde kısıtlanırsınız. Birilerinin size eksi ya da artı vermesi forum olağanı. Ben hakaret ettim ceza aldım onlar hakaret etti ceza almadı dediğiniz konuları özelden gönderin inceleyelim.

Forumun işleyişi ile ilgili problemlerinizi özel mesaj yolu ile editörlere, mail yoluyla site yönetimine iletebilirsiniz. Forum içinde bu tarz diyaloglara izin vermiyorum.

Pangaea
Editor
17 Nisan 2024 20:48

Açıklamalarım sizin kendinizce çıkarımlarınıza yer vermeyecek kadar açık. Özelden daha önce ilettiğim üzere sizin bu forumda manipülasyon yapmanıza izin verilmeyecek. Bu nickinizi yasaklamama sebebim de en eski nickinizin olması. Bu nickiniz, henüz yazıp manipülasyon yapmaya çalışmadığımız sistemde halen kayıtlı olan onlarca belki yüzlerce sayamadığım nicklerinizi de yasaklamama sebebim bu tavrınızdam vazgeçeceğinize dair sabrım.

Keyifli yazışmalar.

kamuran15, 1 yıl önce

Sayın hocam size de merhaba. Kurumsal kimlik taşıyan bir platform olmadığınıza meyanla, kimseden kimlik ve tel. onaylı bir üyelik eğilimine giremeyiz anlamında belirtmişsiniz fakat buna katılmam veya katılmamız pek mümkün değil hocam. Sıradan pek çok forum siteleri dahi günümüzde üyelik işlemlerini reel kaidelere ve kullanıcı kimliğine, bilgisine dayandırıyor. Üstelik te kimlik ve tel. onayı sağlıyorlar. Bu durumda adı Memurlar Net olan bir sosyal paylaşım sitesinin, içlerinde mezkur üyelerinin bir kısmının ipsiz sapsız, öğretmeni geçin memur dahi olmayan, dahası öğretmene istismar ve güdüm içinde olan bir kitle tarafınca dezenforme edilmesi kaçınılmazdır. Baktığımızda da inanın görülen budur. Dikkat ederseniz dile getirilenler içinde sırf buna istinaden duyulan rahatsızlık öne çıkıyor ve aşikar.

Hem zaten buna sebep degil mi kendim dahil birçoğumuzun fake kullanma nedeni.? Şunu samimiyetle belirteyim ki sırf PDR icin yedek hesap kullanmış ta değilim ayrıca. Zaten o kısmını çözümlemişsinizdir. Sizden daha eskilerde PDR Çözüm Önerisi makaleme aynı günde - 35 puan verildigi hadiselere tanık olduk bizler. Yazının 2. Sayfasından görülebilir.. Hatta dikkat edilirse paylaşımlarımın bir kısmında açık yüreklilikle evet o yazı bana aittir dediğim çok ileti olmuştur. Ancak tabi hicbir paylaşımımda PDR ye saldırı örneği veremezsiniz. İnandır derseniz hiç zor değil. Özetle asil asmaz, bal bozmaz, Doğru duvar yıkılmaz derler. (Böyle de sn bohçali'nin kelâmina benzedi ama idare ediniz:) Bence siz beni haklı buluyorsunuz, haklı olduğumu da pekala çok iyi biliyorsunuz yoksa şimdiye kadar yasaklardınız orası ayrı. Tabi sizi de suçluyor değilim neticede sizden istenileni yerine getirmekle yükümlüsünüz. Yine de eğer bir çoklu cadı avına çıkılacak ise, niyet okumanın doğru yapılması lazımdır. Niyet okumak sandığınız kadar zor değildir. Tabi bunu yaparken yaptırımı istismarcı gruptan yana kullanmanın; akla, iz'ana ve ferasete çok daha uygun ve ilkeli bir yaklaşım olacağı meydandadır.

Prettypelin
Yasaklı
18 Nisan 2024 08:56

Sayın editör yorumda cevap verdiğiniz kişiyi bilmiyorum tanımıyorum ancak size kendi yorumlarımla bir kaç şey söyleyebilirim

Daha dün maaş bölümünde durup dururken bir başlığım kaldırılmış, aynı başlıktan iki yane yanlışlıkta açmıştım birinin altına bunu silin lütfen yazmıştım, onu değil 51 tane yorum alan başlığım kayboldu

Bunu silen editör hiç mi okumuyor başlıkları? Hadi onu boşvereyim en son siz benim bir nikimi yasakladınız ben suç unusuru taşıyan bir başlığı silmenizi istediğim için, beni yasakladınız onun sadece başlığını değiştirip devam ettiniz,

Ve ben editörler için ne zaman bir başlık açsam hep yasaklandım, küçücük bir eleştriyi bile kaldıramıyor oluşunuz çok üzücü, beni yasaklamak yerine bu kadın niye bunu yazıyor diye düşünseniz bir özeleştiri yapsanız belki site çok daha aktif bir yer olabilir

Beni çok kez küstürdünüz bu yasaklamalarla, çok üzüldüm, hep haksızlığa uğradım çünkü hep gelip bana sataşıyorlar sonra ben editörler bunları yasaklayın diye başlık açınca ben yasaklanıyorum

Pangaea, 1 yıl önce

Açıklamalarım sizin kendinizce çıkarımlarınıza yer vermeyecek kadar açık. Özelden daha önce ilettiğim üzere sizin bu forumda manipülasyon yapmanıza izin verilmeyecek. Bu nickinizi yasaklamama sebebim de en eski nickinizin olması. Bu nickiniz, henüz yazıp manipülasyon yapmaya çalışmadığımız sistemde halen kayıtlı olan onlarca belki yüzlerce sayamadığım nicklerinizi de yasaklamama sebebim bu tavrınızdam vazgeçeceğinize dair sabrım.

Keyifli yazışmalar.

Pangaea
Editor
18 Nisan 2024 11:47

Efendim sizin uslup, yöntem ve işleyiş konusunda hatalarınız var. Bunlar yüzünden sıkıntı yaşıyorsunuz. Ben sizi forumla ve editörlerle alakalı genel alanda uslubunuzdan dolayı yasakladım. Onun haricinde de forum içi diğer üyelere karşı tutumunuzdan dolayı işlem yapıldı. Uslubunuzla ilgili değişiklik yaptığınızda bu konuyla ilgili bir kısıtlama olmaz.

Yöntem konusu ise sorun yaşadığınızda sorunu genelle çözmeye çalışmanız. Efendim sorun bizimle alakalı ise bizimle özel olarak iletişime geçebilirsiniz. Burası MEB forumu. Sizin forumla ilgili sorunlarınız diğer üyelerin sorunu değil. O yüzden açtığınız forumla ilgili konular kapatılıyor. Bir insanla sorun yaşadığınızda gidip o insanla çözme yöntemi başarılı olur. Sizin yönteminiz yanlış.

Son olarak işleyiş konusu. Açtığınız konunun kapatılması o forumun editörünün takdiridir. Sizin bu konuda bu kadar yorum vardı diğerini silmesi gerekiyordu ifadenizin bir anlamı yok. Editör bakar hangisinin silinmesi gerektiğine karar verir. Her yorumun üstünde şikayet butonu var. Şikayet ettiğinizde bu seçeneği kullanın. Editörlerle ilgili Özel mesaj seçeneği var. Bunu da kullanabilirsiniz. "Editörler bunu yasaklayın" şeklinde başlık açma seçeneği yok.

Diğer arkadaşlara da tekrar hatırlatmak istiyorum. İnsanların konu açma haklarını savunurken sunduğunuz özgürlükler diğer üyelerin bu konuya verdikleri cevaplar için de geçerli. Nasıl üyeler belli kurallar çerçevesinde istediği gibi konular açabiliyorsa diğer üyeler de belli kurallar çerçevesinde istediği gibi cevap verebilir.

Gün sonunda bu konu da kapatılacaktır.

Keyifli yazışmalar.

Prettypelin, 1 yıl önce

Sayın editör yorumda cevap verdiğiniz kişiyi bilmiyorum tanımıyorum ancak size kendi yorumlarımla bir kaç şey söyleyebilirim

Daha dün maaş bölümünde durup dururken bir başlığım kaldırılmış, aynı başlıktan iki yane yanlışlıkta açmıştım birinin altına bunu silin lütfen yazmıştım, onu değil 51 tane yorum alan başlığım kayboldu

Bunu silen editör hiç mi okumuyor başlıkları? Hadi onu boşvereyim en son siz benim bir nikimi yasakladınız ben suç unusuru taşıyan bir başlığı silmenizi istediğim için, beni yasakladınız onun sadece başlığını değiştirip devam ettiniz,

Ve ben editörler için ne zaman bir başlık açsam hep yasaklandım, küçücük bir eleştriyi bile kaldıramıyor oluşunuz çok üzücü, beni yasaklamak yerine bu kadın niye bunu yazıyor diye düşünseniz bir özeleştiri yapsanız belki site çok daha aktif bir yer olabilir

Beni çok kez küstürdünüz bu yasaklamalarla, çok üzüldüm, hep haksızlığa uğradım çünkü hep gelip bana sataşıyorlar sonra ben editörler bunları yasaklayın diye başlık açınca ben yasaklanıyorum

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi