Editörler : Pangaea
14 Nisan 2024 22:26

İstifa! Sendika Aidatı kesintisi

Sendika - EĞİTİM-BİR-SEN - Eğitimciler Birliği Sendikası (28)

Çıkış Tarihi - 25/03/2024

Sendikanın faydası olmadığı için istifa ettim. 14 Nisan?da sendika kesintisi gördüm bodro'da , istifa ettim. Neden kesildiği konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
15 Nisan 2024 00:44

sendikaya üye isen maaşından kesinti olur. hangi sendikada olduğun farketmez. oransal fark olabilir. 0,3 veya 0,5

lakin kesinti kadar devlet maaşına ek ödeme yapar. böylece kar-zarar oluşmaması lazım. lakin son aylarda arada 3-5 lira fark oluyor sanırım.

maddi anlamda tek avantajı toplu sözleşme ödeneğiydi o da yeni gelmişti zaten, geçenlerde oranını düşürdüler cücük kadar kaldı

ysff.76
Aday Memur
15 Nisan 2024 10:40

"4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanununun "Üyeliğin sona ermesi" başlıklı 16 ncı maddesinde; "Üyelikten çekilme, çekilmek isteyen kamu görevlisi tarafından, üç nüsha olarak doldurulup imzalanan üyelikten çekilme bildiriminin kurumuna verilmesi ile gerçekleşir. Kurum görevlisi kayıt numarası ile tarih verilen çekilme bildiriminin bir suretini derhal üyeye vermek zorundadır. Kamu işvereni, bildirimin bir örneğini onbeş gün içinde sendikaya gönderir.

Çekilme kamu işverenine başvurma tarihinden başlayarak otuz gün sonra geçerli olur. Çekilenin bu süre içinde başka bir sendikaya üye olması halinde yeni sendikaya üyeliği, bu surenin bitim tarihinde kazanılır." hükmü yer almaktadır."

Sorunuzun cevabı burada hocam.

lutt
Şube Müdürü
15 Nisan 2024 20:17

Sendikalar artık yük istisnasiz bütün sendikalardan istifa etmek gerek

olmaz998
Aday Memur
18 Nisan 2024 21:46

Sendikadan cıktım Çıkış Tarihi - 25/03/2024

ücret kesilmiş bilgin var mı sendika ücret kesmis

lutt, 1 yıl önce

olmaz998
Aday Memur
18 Nisan 2024 21:48

Memurlara verilen disiplin cezasının affedilmesine ilişkin idari dilekçe, TBMM tarafına Verildi

idare.tr
Aday Memur
18 Nisan 2024 23:01

İstifa ettikten sonraki ilk maaşta en son kesinti yapılır. 25.03.2024 tarihinde istifa etmişsiniz, 15 Nisanda son kesinti yapılmış. 15 Mayıs maaşında farklı bir sendikaya üye olmazsanız kesinti yapılmayacaktır.

savcıı
Şube Müdürü
19 Nisan 2024 00:24

Neden istifa ettin hocam.Ali yalcin a ayıp oldu bak şimdi.

olmaz998
Aday Memur
19 Nisan 2024 22:35

Disiplin soruşturmasında sendika yardımcı olmadı,

ceza sırasında sendikanın imzası vardı, sendikadan maddi destek de yok. istifa! En iyisi

savcıı, 1 yıl önce

Neden istifa ettin hocam.Ali yalcin a ayıp oldu bak şimdi.

olmaz998
Aday Memur
19 Nisan 2024 22:38

kesilen miktar ne zaman ödenir.

idare.tr, 1 yıl önce

İstifa ettikten sonraki ilk maaşta en son kesinti yapılır. 25.03.2024 tarihinde istifa etmişsiniz, 15 Nisanda son kesinti yapılmış. 15 Mayıs maaşında farklı bir sendikaya üye olmazsanız kesinti yapılmayacaktır.

olmaz998
Aday Memur
19 Nisan 2024 22:39

istifa! En iyisi Faydası bile yok durma et gitsin ben ettim

lutt, 1 yıl önce

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi