Editörler : E.Kayı Han

Adliyeci
Şef
26 Nisan 2024 10:17

bakanlığın banka genel müdürlüğüne gönderdiği bir yazı var ama bankanın verdiği herhangi bir cevap yok, banka cevap bile vermemiş, hele hele sendikacıların dediklerine hiç inanmam, kendim malum sendikadan olmama rağmen sendikalardan iyice tiksinmiş durumdayım, sendikacılar şu an cebimizden parayı götürüyorlar, her ay eksik maaş alıyoruz, ellerinde tutmak için sanki promosyon konusunda bişey yapıyorlarmış gibi yalan atıp duruyorlar, banka bakanlığın yazdığı yazıyı kaale bile almadı ve cevap bile vermedi, şu anki durum bu, millete yalanlar sıkıp da sanki bişey yapıyormuş görüntüsü vermesin sendikalar

26 Nisan 2024 11:52

Aslan parçası vakıfbank adalet bakanlığını ve yahut adalet bakanlığı vakıfbankı kaale almama gibi bir durum olamaz. İkiside devletin kurumu. Birbirlerini görmezden gelmek de ne demek? Bireysel bir vatandaşın yazısına dönüş yapan banka bakanlığıma cevap yazısı yazmıyacak?? Asıl soru şu Bizim bakanlık gerçekten herhangi bir yazı yazmışmı bankaya???
Adliyeci, 12 ay önce

bakanlığın banka genel müdürlüğüne gönderdiği bir yazı var ama bankanın verdiği herhangi bir cevap yok, banka cevap bile vermemiş, hele hele sendikacıların dediklerine hiç inanmam, kendim malum sendikadan olmama rağmen sendikalardan iyice tiksinmiş durumdayım, sendikacılar şu an cebimizden parayı götürüyorlar, her ay eksik maaş alıyoruz, ellerinde tutmak için sanki promosyon konusunda bişey yapıyorlarmış gibi yalan atıp duruyorlar, banka bakanlığın yazdığı yazıyı kaale bile almadı ve cevap bile vermedi, şu anki durum bu, millete yalanlar sıkıp da sanki bişey yapıyormuş görüntüsü vermesin sendikalar

rmznx
Yasaklı
26 Nisan 2024 12:31

Personel düşmüş promosyon derdine

Ortada yazılan bir yazı yok.

Anlata anlata dilimde tüy bitti.

Beni bir Allahın kulu anlamadı gitti

iyilikiyidir, 12 ay önce
Aslan parçası vakıfbank adalet bakanlığını ve yahut adalet bakanlığı vakıfbankı kaale almama gibi bir durum olamaz. İkiside devletin kurumu. Birbirlerini görmezden gelmek de ne demek? Bireysel bir vatandaşın yazısına dönüş yapan banka bakanlığıma cevap yazısı yazmıyacak?? Asıl soru şu Bizim bakanlık gerçekten herhangi bir yazı yazmışmı bankaya???
26 Nisan 2024 12:41

İşte esas olay bu
rmznx, 12 ay önce

Devir Kötü
Şube Müdürü
26 Nisan 2024 16:51

Hahaha, yok daha neler. O kadar konuşuldu etti. Nasıl yazı girmemiş

rmznx, 12 ay önce

horageçti
Şef
26 Nisan 2024 18:14

çalışmalar devam ediya

System20
Şube Müdürü
26 Nisan 2024 19:24

seni bi tek ben anlıyorım sanırım
rmznx, 12 ay önce

rmznx
Yasaklı
26 Nisan 2024 19:35

Şiiri sana yazdım üstat tabii şiir denilirse :)

rmznx
Yasaklı
26 Nisan 2024 22:01

anana söyle ağzına biber sürsün veya bu yazdıklarını anana hediye ediyorum küfür yazmış olamazsın zaten, forum kuralları gereği yasak.

hozata0316
Kapalı
26 Nisan 2024 22:06

Koskoca bakanlık banka ya yazı yazdı haber yapıldı hala yazı yok demek farklı kafalar

ADRİAN89
Şef
27 Nisan 2024 09:11

Dostlar sosyal medyayı arkamıza alalım sosyal medyada güç herşey demek sürekli olumlu ydrumlar ve olumlu haberleri yapalım bakanlığımız sn. Bakanımız inşallah çözüm bulacak boşuna ortaya atılmış bi durum değil sn. Bakanımız bile dillendiriyo burdan biz şunu anlamalıyız sn. Bakan diyorki bankaya az verdinizi telafi edin bize mecazen sesinizi çıkartın da hakkınızı alın baskı yapın twet atın ağlayın sesinizi yükseltin ki bizde bakın personelimizde talep ediyor diyelim. O yüzden sürekli olumlu haber yapıp sesimizi çıkaralım..benim duyumum

75 bin tl hakediyoruz. Nisan sonunda hesaplara geçmesi için bakanlık yazı yazmış hayırlısı inşallah

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi