Editörler : cihan27E.Kayı Han
15 Nisan 2024 16:32

Promosyon Güncellenmesi Memurlar.net

Memurlar net Promosyon güncellenmesi ( Adalet Bakanlığı) ile ilgili ana sayfaya haber yaparsanız memnun oluruz. Çünkü herhangi bir gelişme hala yok. Sadece bir kere dillendirildi onun haricinde herhangi bir duyum yada gelişme olmadı öylece kaldı.

15 Nisan 2024 21:23

Benim alamadığım sanki devletin kesesinden mi çıkacak bu para.Milletin iliğini kemiğini kurutan bankalar versin işte vatandaşa şu dar zamanda

Kpsbirincisi
Genel Müdür
15 Nisan 2024 23:13

Dar zamanda haram yiyip iyice dara düşeyim diyorsun yani.

İbrahim5506, 1 yıl önce
Benim alamadığım sanki devletin kesesinden mi çıkacak bu para.Milletin iliğini kemiğini kurutan bankalar versin işte vatandaşa şu dar zamanda
15 Nisan 2024 23:29

Milleti bu duruma düşüren ve onlara destek verenler sonra da hiçbirşey olmamış gibi fetva verenler utansın be birinci
Kpsbirincisi, 1 yıl önce

uzman0642
Yasaklı
16 Nisan 2024 02:04

sanane kardeşim sanane milletin gırtlağa kadar borcu olmuş borcunu yatırcak ben öyle yapıcam
Kpsbirincisi, 1 yıl önce

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
16 Nisan 2024 06:24

memurlar net bu zamana kadar ne haberi yaptıda sorun çözüldü:)burası önemli bir haber kanalı mı merak ediyorum burda yapılan bir haber bir sorunu mu çözüyor yani sıradan bir memur formu hiçbir bakanlık bünyesinde önemi olmayan bir temsilciliği olmayan bir yer yani basit bir site kurup kendiniz haber yapmanız gibi Birsey çoğu memurun böyle bir siteden hebiri yok :) memurlar net diye ismi var diyi memurlerın hakkını savunan bir sendika gibi görüyorsunuz galiba

Karizmaunl
Daire Başkanı
16 Nisan 2024 12:29

Durduk yere haber yapmazlar. Parasını ödersen ilan adı altında şakır şukur yayınlanır.

murat_326
Şube Müdürü
16 Nisan 2024 21:40

Beyler eğri oturup doğru konuşalım, bankalar promosyon konusunda haklı kurumla anlaşıyor personele dağıtılıyor. Örneğin herhangi bir bankadan 1 küsür faizle kredi kullandınız bir süre sonra bankaya gittiniz enflasyon yüksek faizi düşürelim yeniden yapilandiralim diye bilirmisiniz

murat_326
Şube Müdürü
16 Nisan 2024 21:42

Bende memurum suanki şartlarda aldığım promosyon çok komik kaldı, ama yapacak bir şey yok

17 Nisan 2024 15:30

Seçimden önce dillendirdiler, seçim bitti daha konuşulmaz.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi