Editörler : Pangaea
15 Nisan 2024 18:45

Hakem hastane

2024 yılı ocak ayında 7 gün almış olduğum rapor fenne uygun olmadığı için, görev yaptığım okulca hakem hastaneye sevk edildi. Hakem heyetinin nisan 2024 te verdiği kararla raporum fenne uygun değerlendirildi. Benim sormak istediğim soru şu: benim dışımda 3 ay boyunda süreki tek hekim ve heyet raporu alan iş arkadaşımın raporu hakem heyetine gönderilmezken, ben gönderiliyorum. Amirin eşit davranmadığı apaçık ortada. 3 ay üst üste rapor alan personel gitmezken benim gönderilmem mobbinge girer mi? ve bu konuda şikayetimi silsile yoluyla mı yoksa cimer üzerindenmi yaparsam daha iyi bir sonuç elde ederim.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
15 Nisan 2024 19:16

kesinlikle şikayet et. silsile yolunu kullan önce. bu ayrımın sebebini sor dilekçede.

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 19:25

Hocam öncelikle okula neden benim gönderilip diğer personel gönderilmediği ile ilgili bir dilekçe yazacağım bakalım verilecek cevaba göre silsile yi takip edeceğim

şaşkın tarihçi, 1 yıl önce
kesinlikle şikayet et. silsile yolunu kullan önce. bu ayrımın sebebini sor dilekçede.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
15 Nisan 2024 19:45

Boşuna uğraşma. Birsey çıkmaz.

Şahinnn3434, 1 yıl önce

Hocam öncelikle okula neden benim gönderilip diğer personel gönderilmediği ile ilgili bir dilekçe yazacağım bakalım verilecek cevaba göre silsile yi takip edeceğim

15 Nisan 2024 20:04

Yazın hocam. usulüne uygun dilekçe yazıldığında hiçkimse birşey yapamaz diye bir durum yok. En basitinden okul müdürü rahat rahat hareket edemez düzeni bozulur. Açık aradıktan sonra her türlü bulursunuz. Onlar zaten sizinle uğraşıyorlarsa siz de onlarla uğraşın ne kaybedersiniz.
SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

difficulties
Yasaklı
15 Nisan 2024 20:28

zeka nedir ne işe yarar.

doktor aptal değil 7 günlük rapora kendini yakacak bir şey yazmaz. ilk önce kendini korur. ağrı, tanımlanmamış, akut bilmem ne yazar geçer.

Doktorlar öğretmenler gibi ilk iş meslektaşını satmaz. hakem hastanesinin doktor aleyhine rapor vermesi çok çok uzak ihtimal.

zeka nedir? Zeka bunları akıl edemeyecek kadar ahmak olmaktır. zeka mantığını kullanmaktır. egosu kibri zekasından fazla olan adamları idareci yaparsan böyle sonuçlar ortaya çıkar. 7 günlük raporun ne hakemi ne heyeti ulan. nasıl bir sonuç bekliyordun vasıfsız herif. bunları başımıza bela eden sendikayada selam olsun.

konuyu açan hocam. mobbing olmaz bu. seni hakem hastenesine göndermesi amirin senin aldığın rapora dair tereddütü ile alakalı. bunun matematiği yok. hocayı gördüm gayet iyiydi, rapor bana uygun gelmediği için doğrulamak adına yolladım derse hiçbir sonuç çıkmaz. ama görünen o ki pek kafası çalışan bir arkadaş değil.

yinede bişey çıkmaz.

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 21:24

Napalım hocam diğer personelin kayrılmasına gözmü yumalım

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 21:27

Katılıyorum hocam keyfe göre iş yapılmamalı işin doğrusu neyse herkese eşit bir şekilde uygulanmalı. mücadeleye devam edeceğiz hakkımı arayacağım

matematikçi10, 1 yıl önce
Yazın hocam. usulüne uygun dilekçe yazıldığında hiçkimse birşey yapamaz diye bir durum yok. En basitinden okul müdürü rahat rahat hareket edemez düzeni bozulur. Açık aradıktan sonra her türlü bulursunuz. Onlar zaten sizinle uğraşıyorlarsa siz de onlarla uğraşın ne kaybedersiniz.

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 21:31

Valla hocam bana o şekilde versin cevabı hiç önemli değil ama benim anlamadığım diğer personel 3 aydır tek hekim ve heyet raporu alırken bu neden sorgulanmadı, bunun cevabını nasıl verecek onu merak ediyorum.

difficulties, 1 yıl önce

zeka nedir ne işe yarar.

doktor aptal değil 7 günlük rapora kendini yakacak bir şey yazmaz. ilk önce kendini korur. ağrı, tanımlanmamış, akut bilmem ne yazar geçer.

Doktorlar öğretmenler gibi ilk iş meslektaşını satmaz. hakem hastanesinin doktor aleyhine rapor vermesi çok çok uzak ihtimal.

zeka nedir? Zeka bunları akıl edemeyecek kadar ahmak olmaktır. zeka mantığını kullanmaktır. egosu kibri zekasından fazla olan adamları idareci yaparsan böyle sonuçlar ortaya çıkar. 7 günlük raporun ne hakemi ne heyeti ulan. nasıl bir sonuç bekliyordun vasıfsız herif. bunları başımıza bela eden sendikayada selam olsun.

konuyu açan hocam. mobbing olmaz bu. seni hakem hastenesine göndermesi amirin senin aldığın rapora dair tereddütü ile alakalı. bunun matematiği yok. hocayı gördüm gayet iyiydi, rapor bana uygun gelmediği için doğrulamak adına yolladım derse hiçbir sonuç çıkmaz. ama görünen o ki pek kafası çalışan bir arkadaş değil.

yinede bişey çıkmaz.

difficulties
Yasaklı
15 Nisan 2024 22:32

Seni sağlıklı gördüm. Hasta olduğuna ikna olmadım. O yüzden raporun fenne uygun olmadığını düşündüm. Bu mesele zaten amirin takdirinde. Beklediğin cevap gelmez.

Şahinnn3434, 1 yıl önce

Valla hocam bana o şekilde versin cevabı hiç önemli değil ama benim anlamadığım diğer personel 3 aydır tek hekim ve heyet raporu alırken bu neden sorgulanmadı, bunun cevabını nasıl verecek onu merak ediyorum.

guard
Genel Müdür
16 Nisan 2024 12:04

şu yoruma imzamı atarım.hiçbir doktor kolay kolay karşıt yönde görüş kullanmaz.öğretmenler gibi birbirini asla satmaz.hakem hastaneye gidipte daha bozulduğu asla görmedim.gönderen kişide arkadaşın dediği gibi zeka ile ilgili sorunları var.

difficulties, 1 yıl önce

zeka nedir ne işe yarar.

yinede bişey çıkmaz.

freef
Daire Başkanı
16 Nisan 2024 13:05

Sadece bir olay ile mobbing şikayetinde yol alamayabilirsiniz ama bunu bir kenara not alın. Dosya oluşturun ve idare bilsin bunu. Bunun gibi birkaç olay daha olursa elbet bir şeyler çıkar. Hele birkaç arkadaş böyle meselelerde tek bir dosya oluşturabilirseniz şimdi bile derdinizi anlatabiilrsiniz.

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
16 Nisan 2024 15:02

Bunu muhtemelen o kişide çok iyi biliyordur. Burada temel amaç kişiyi uğraştırmak. Sen gidip rapor alırsan ben de seni hakem hastane ile uğraştırırım demektir. Konuyu açan arkadaş "gerçekten hastaydım, hasta olduğum halde bana bunu yaptı" gibi ifadeler kullanmamış. Mevzu buraya yazıldığı kadar değildir muhtemelen. Kişileri yargılamadan önce biraz daha düşünmek lazım.

https://forum.memurlar.net/konu/2524149/hakem-hastaneye-sevk.html başlık sahibinin geçen yıl açtığı konu. MEB de memur olduğunu Ocak 2023 de 10 gün rapor aldığını ifade ediyor. Anlaşılan arkadaş ocak aylarında izin yapmayı seviyor. MEB de memur olduğuna göre ayrıca yıllık izni de vardır. Maalesef benzer kişiler kamuda çok fazla, bu durumlar ile sürekli karşılaşılıyor. Açtığı diğer konularda bu gibi durumlar var.

difficulties, 1 yıl önce

zeka nedir ne işe yarar.

yinede bişey çıkmaz.

786786
Aday Memur
16 Nisan 2024 15:18

yazınızda sadece "Doktorlar öğretmenler gibi ilk iş meslektaşını satmaz. hakem hastanesinin doktor aleyhine rapor vermesi çok çok uzak ihtimal. " kısmını eleştirmek istiyorum.

meslektaşın hatası meslektaşı SATMAK mı oluyor ?

Ahlaksız bazısı hemşeri diye bazısını kayırır bazısı akraba diye bazısı meslektaş diye bazısı statü sahibi diye bazısı zengin diye bunların hiç biri doğru değil

karşılaştıysanız da doğru değil karşılaşmaydıysanız da doğru değil.

geçen gün bir taciz haberi vardı belki görmüşsünüzdür tacizci polis diye polis şikayeti işleme almamasından bahsediliyordu.

kimse meslektaş diye kayırılmamalı kimse iyi insan diye dahi kayırılmamalı kimse kayırılmamalı çünkü biz olayların nihai sonucuna etki edecek güce sahip değiliz

difficulties, 1 yıl önce

zeka nedir ne işe yarar.

yinede bişey çıkmaz.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi