Editörler : E.Kayı Han

Yasaklı
15 Nisan 2024 22:53

Ortada Vakıfbank yazılan bir yazı yok !

Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atar, Kırk Akıllı Çıkaramazmış misali herkes okadar inanmış ki.. Bakanlık Vakifbank'a yazı yazmış şu tarihte cevap vermesi gerekiyor diye beklenti içerisinde. Arkadaşlar ortada yazılan bir yazı yok. Bizzat teyit aldım vakifbank gelen bir yazı yok nokta. Gerçekler şimdi ekşi tuşlara basın umurumda değil. Boşuna umut bağlayıp hayal kurmayın.

west19
Şef
15 Nisan 2024 23:20

sendika paylaştı. resmi yazıyı düzgünce araştırma yap.. iftira suçundan memurluğundan olma.

kimene47
Aday Memur
15 Nisan 2024 23:23

ben de öyle biliyorum sendika yaziyi yazmış .memurlar.net genel yayın yönetmeni bile bakanlığın yazıyı gonderdigini yazmıştı
west19, 1 yıl önce
sendika paylaştı. resmi yazıyı düzgünce araştırma yap.. iftira suçundan memurluğundan olma.

rmznx
Yasaklı
15 Nisan 2024 23:29

Hani nerde resmi yazı soyut değil söylemleriniz somut olsun biz de öğrenmiş olalım.

west19, 1 yıl önce

soadist
Şube Müdürü
15 Nisan 2024 23:34

Konuyla alakasız, iftira suçunun unsurları ile açılan konu ve içeriğindeki mesajın 78000 km. uzaktan bile alakası yok :))
west19, 1 yıl önce

rmznx
Yasaklı
15 Nisan 2024 23:40

Hay ağzına sağlık. Ben ona takılmıyorum. Somut bir yazı var mı bunu konuşalım.

soadist, 1 yıl önce
Konuyla alakasız, iftira suçunun unsurları ile açılan konu ve içeriğindeki mesajın 78000 km. uzaktan bile alakası yok :))

kimene47
Aday Memur
15 Nisan 2024 23:45

somut yazı yetkili sendikanin açıklaması ve memurlar.net in haberi
rmznx, 1 yıl önce

Hay ağzına sağlık. Ben ona takılmıyorum. Somut bir yazı var mı bunu konuşalım.

rmznx
Yasaklı
16 Nisan 2024 00:13

Üstat onlar talep eden kurum bunu sende biliyorsun. Resmi bir yazı yok sordum soruşturdum son olarak bankadan teyit aldım gelen bir yazı yok denildi. Bende olsun isterim. İnşallah da yanılırım.

kimene47, 1 yıl önce
somut yazı yetkili sendikanin açıklaması ve memurlar.net in haberi

EpHeSus77
Kapalı
16 Nisan 2024 01:02

öyle deme, insanların duymak istediğini söyle sen. 67230 tl promosyon alacağız falan de 50 kişi sorgulamadan beğenir. Arkadaşlar her secim öncesi ya hak aliyoruz ya iyileştirme ya da promosyon falan alıyoruz. seçim sonunda ne aldığımızı sizler anladınız. Konulara baktigimda ise secim öncesi bu konuları açanlar hep aynı kişiler. Lütfen gözlerinizi açın ve gerçekleri görün.
rmznx, 1 yıl önce

Üstat onlar talep eden kurum bunu sende biliyorsun. Resmi bir yazı yok sordum soruşturdum son olarak bankadan teyit aldım gelen bir yazı yok denildi. Bende olsun isterim. İnşallah da yanılırım.

uzman0642
Yasaklı
16 Nisan 2024 02:07

hala sendikayi ovuyorsunuz yav aidatinizi bile alamıyorsunuz bana sendikayi savunmayın onlar yüzünden bu halde memurlar ali bey audisine binerken memuru mu düşünüyor sendikalar iş yapmıyor sendika yalakalığı yapmayın sendikalarin topunu kapatsınlar hepsi siyasete bulaşmış bir yol olmaz bu sendikalardan
west19, 1 yıl önce

cllblm81
Aday Memur
16 Nisan 2024 10:57

bir ay içinde promosyon yatar diye bekliyorum şahsen

Sivas35
Aday Memur
16 Nisan 2024 11:23

somut yazı istiyor vatandaş. yazışmaları senle mi paylaşacaklar

rmznx
Yasaklı
16 Nisan 2024 12:49

İnsanlar gördüklerine değil görmek istediklerine, duyduklarına değil duymak istediklerine inanırlar. Diyelim ki ortada yazışma var. Sendikalar bu yazışmayı reklam olsun diye biz yaptık biz talep ettik diye paylaşmaz mıydı. 1 dk bile beklemeden sendikalar birbiriyle yarışa girer paylaşırdı. Ama siz duymak istediklerinize inanın. tekrar diyorum inşallah ben yanılırım. ama ortada yazılan bir yazı yoookk..

Sivas35, 1 yıl önce

somut yazı istiyor vatandaş. yazışmaları senle mi paylaşacaklar

OtuzŞubattagel
Yasaklı
16 Nisan 2024 13:02

namusa iftira mı atılmış:)))))

iyice abarttınız

west19, 1 yıl önce

rmznx
Yasaklı
23 Nisan 2024 00:48

Günceldir, beyanlarımı tekrar ederim.

Srdnn
Aday Memur
23 Nisan 2024 19:46

Bankadan kime sordun, gişe memuruna mi?
rmznx, 1 yıl önce

rmznx
Yasaklı
23 Nisan 2024 21:28

Hee Gişe memuruna sordum sana da selamı var.

Srdnn, 12 ay önce
Bankadan kime sordun, gişe memuruna mi?

Srdnn
Aday Memur
23 Nisan 2024 21:34

Bak işte bu da yalan, etti iki
rmznx, 12 ay önce

Hee Gişe memuruna sordum sana da selamı var.

rmznx
Yasaklı
23 Nisan 2024 21:54

Hee sana yalan borcum var, amacın ne bilmiyorum ama. Senin ulaşabileceğin anca Gişe memuru olur yada orda öyle oturursun burda bi haber var mı bakarsın. Bizde personel için arkadaşlarımız için nasıl faydalı oluruz diye sorar soruştururuz ha öyle şu şunu dedi demeyiz bizzat takipçisi oluruz anladın mı. Olumlu haberi de aktarırız olumsuz haberi de. He buda son mesajım olsun bu kadarı bile fazla senin için

Srdnn, 12 ay önce
Bak işte bu da yalan, etti iki

Srdnn
Aday Memur
23 Nisan 2024 21:56

Bu da komik hikayeymiş, iyi akşamlar
rmznx, 12 ay önce

Hee sana yalan borcum var, amacın ne bilmiyorum ama. Senin ulaşabileceğin anca Gişe memuru olur yada orda öyle oturursun burda bi haber var mı bakarsın. Bizde personel için arkadaşlarımız için nasıl faydalı oluruz diye sorar soruştururuz ha öyle şu şunu dedi demeyiz bizzat takipçisi oluruz anladın mı. Olumlu haberi de aktarırız olumsuz haberi de. He buda son mesajım olsun bu kadarı bile fazla senin için

rmznx
Yasaklı
23 Nisan 2024 22:14

İyi akşamlar, işin rast gitsin

Srdnn, 12 ay önce
Bu da komik hikayeymiş, iyi akşamlar
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi