Editörler : crops35
16 Nisan 2024 07:47

Merkezi atamada yerleşilen yere gitmemek

Tanıdığım birinin nişanlısının tayin işi olmayınca yerleştiği yere gitmedi. (onaylamıyorum bana yüklenmeyin ama bazen olabiliyor) şimdi temmuzda tekrar merkezi atama ilanı yayınlanınca oradan tercih yapabilecek mi? evrak falan vermedi ama sonuçta yerleşmişti. kadro yakmanın yaptırımı var mı?

atanamayanaktuer
Aday Memur
16 Nisan 2024 10:00

yapamaz merkeziden bir kere yerleştiyse tekrar merkezi alımlarda puanını kullanamaz

mratanamayan
Memur
16 Nisan 2024 10:50

2 sene daha o puanı kullanamaz yeni kpss ye girip öyle tercih verebilir

txms
Aday Memur
16 Nisan 2024 18:42

Geçmiş olsun. 2024 e bekleriz

the back of furkan
Şube Müdürü
16 Nisan 2024 20:10

olmaz

cengbm
Kapalı
17 Nisan 2024 10:19

Merkezi atama olmaz. Ama kariyer kapısından alımlarda veya ösym üzerinden yapılan (merkezi alım dışındaki) sözleşmeli alımlara yerleşebilir.

DoktorEmre
Aday Memur
17 Nisan 2024 14:23

peki merkeziden yerlestik başladık da diyelim kadrolu olarak alim yapılan bir yere , sonrasinda sozlesmeli ilan açıldı daha çok istedigimiz yerde alım var , oraya basvurup atanirsak bekleme suresi vs oluyor mu istifa ettikten sonra
cengbm, 1 yıl önce

Merkezi atama olmaz. Ama kariyer kapısından alımlarda veya ösym üzerinden yapılan (merkezi alım dışındaki) sözleşmeli alımlara yerleşebilir.

İpekbalık
Aday Memur
17 Nisan 2024 16:21

soru soruyoruz cevap vereceğine negatif feedback yapıyor siz ruh hastası mısınız ya hayret bir şey bilgi alışverişi yapmak da suç oldu. herkes emek verip bir şeylere ulaşmaya çalışıyor, keyfiyetten yakılmıyor kadrolar her zaman arkadaşlar.. o zaman daha çok çalışıp sen atansaydın onun yerine derler adama. devletin kanunu hak vermiş sana ne yani.. neyse benle alakası olmayan konu sonuçta ama olabiliyor hoşumuza gitmese de.

cengbm
Kapalı
22 Nisan 2024 09:34

Yanlış anlamadıysam kadroludan sözleşmeliye geçişi soruyorsunuz. Bunda bir bekleme süresi yok. Tersinde de yok.

Kadroludan kadroluya istifa yoluyla geçerseniz bekleme süresi var.

DoktorEmre, 1 yıl önce
peki merkeziden yerlestik başladık da diyelim kadrolu olarak alim yapılan bir yere , sonrasinda sozlesmeli ilan açıldı daha çok istedigimiz yerde alım var , oraya basvurup atanirsak bekleme suresi vs oluyor mu istifa ettikten sonra
22 Nisan 2024 09:44

Gitmeyeceği yeri neden tercih ediyor ?

Kpsbirincisi
Genel Müdür
22 Nisan 2024 10:33

Sanane

Pasif Statü Hakları, 1 yıl önce

İpekbalık
Aday Memur
22 Nisan 2024 20:46

hayat her zaman siyah beyaz akmıyor. tercihle yerleşme arasındaki sürede bile hayatında pek çok şey değişebilir. herkes hayatını düzene koymaya uğraşıyor. zor bela yerleştiği gümrük gibi bir yerden vazgeçmek kimse için kolay olmaz ama bazen tercih yapmak gerekiyor. kimse bile isteye gitmeyeceği yeri yazıp kadrosunu puanını yakmaz.
Pasif Statü Hakları, 1 yıl önce

Kpsbirincisi
Genel Müdür
22 Nisan 2024 20:53

Peki neden kendini tanıdığın birinin nişanlısı gibi anlattın. Nolacak burda kimse seni tanımıyor benim diyebilirsin korkma :)

İpekbalık, 1 yıl önce
hayat her zaman siyah beyaz akmıyor. tercihle yerleşme arasındaki sürede bile hayatında pek çok şey değişebilir. herkes hayatını düzene koymaya uğraşıyor. zor bela yerleştiği gümrük gibi bir yerden vazgeçmek kimse için kolay olmaz ama bazen tercih yapmak gerekiyor. kimse bile isteye gitmeyeceği yeri yazıp kadrosunu puanını yakmaz.

İpekbalık
Aday Memur
24 Nisan 2024 18:11

konunun benle alakası yokken neden öyle bir şey yapayım.
Kpsbirincisi, 1 yıl önce

Peki neden kendini tanıdığın birinin nişanlısı gibi anlattın. Nolacak burda kimse seni tanımıyor benim diyebilirsin korkma :)

İpekbalık
Aday Memur
24 Nisan 2024 18:14

ayrıca ticaret gibi bir yere atandığı halde gitmeyen ağır enayidir bence benim tercihlerimde vardı gelmedi keşke gelseydi üç aylık memurdum şimdi
İpekbalık, 1 yıl önce
konunun benle alakası yokken neden öyle bir şey yapayım.

İpekbalık
Aday Memur
24 Nisan 2024 18:41

sanane
Kpsbirincisi, 1 yıl önce

kullaniciadimmm
Aday Memur
25 Nisan 2024 10:02

farklı unvanlar olursa tekrar kullanabilir puanı merkezi alımda

yakamozsa15
Aday Memur
07 Şubat 2025 11:44

merhabalar yardımınıza ihtiyacım var

ben açıktan kadrolu memur olarak atandım belediyeye evrak teslim ettim fakat atamam yapılmadan dilekçe verip feragat ettim herhangi bir tebliğ yapılmadı . Şimdi yeni puanla farklı bir unvana kadrolu alıma başvurabilir miyim bilginiz var mı

atanamayanaktuer, 1 yıl önce

yapamaz merkeziden bir kere yerleştiyse tekrar merkezi alımlarda puanını kullanamaz

atanamayanaktuer
Aday Memur
20 Şubat 2025 09:18

başvurabilsiniz. Açıktan atandıysanız puanınız zaten yanmıyor

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi