Editörler : crops35
16 Nisan 2024 15:54

Kültür Turizm Bakanlığı 1629 kişilik alımın mülakat tarihi

Arkadaşlar sonuçların açıklanalı epey oldu ama bırakın mülakata gitmeyi daha mülakat tarihini bile öğrenemedik. Sizce mülakat tarihi ne zaman olur ?

rewange02
Aday Memur
16 Nisan 2024 15:57

kültür ve turizm bakanlığında ögg olarak başlayalı 1 gün oldu.kultur ve turizm bakanlığı personel alımında çok ağır davranıyor . sonuçlar açıklandıktan sonra 2 ay içinde ancak açıklarlar. güvenlik sorusturmam 4 ay sürdü. bu bakanlık baya ağır davranıyor

sefbezos
Aday Memur
16 Nisan 2024 18:19

(0312) 470 88 53 Bu numaraya ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz KTB personel alma biriminin numarası

Ddggss
Aday Memur
17 Nisan 2024 12:00

Hangi alımda yerlestiniz acaba son alımda mi

rewange02, 1 yıl önce
kültür ve turizm bakanlığında ögg olarak başlayalı 1 gün oldu.kultur ve turizm bakanlığı personel alımında çok ağır davranıyor . sonuçlar açıklandıktan sonra 2 ay içinde ancak açıklarlar. güvenlik sorusturmam 4 ay sürdü. bu bakanlık baya ağır davranıyor

rewange02
Aday Memur
17 Nisan 2024 12:03

127 sözleşmeli personel alımı vardı oradan henüz yeni yerlesebildim 2 gün önce güvenlik soruşturması çok uzun sürdü. belge elime bayramdan 1 gün önce geçti araya bayram girince ancak 15 inde baslayabildim
Ddggss, 1 yıl önce

Hangi alımda yerlestiniz acaba son alımda mi

Ddggss
Aday Memur
17 Nisan 2024 21:42

Hayırlı olsun bu son alımı da bir an önce neticelendirirler inşallah

rewange02, 1 yıl önce
127 sözleşmeli personel alımı vardı oradan henüz yeni yerlesebildim 2 gün önce güvenlik soruşturması çok uzun sürdü. belge elime bayramdan 1 gün önce geçti araya bayram girince ancak 15 inde baslayabildim

Emrebey05.
Aday Memur
18 Nisan 2024 12:22

Hayırlı Olsun

Nerede göreve başladınız çalışma saatleriniz nasıl

rewange02, 1 yıl önce

Emrebey05.
Aday Memur
20 Nisan 2024 14:02

Kardeşim merhaba nerde başladınız göreve mesai saatleri nasıl .evrak teslim ettikten ne kadar süre sonra göreve başladınız

rewange02, 1 yıl önce

Mersimen
Aday Memur
20 Nisan 2024 23:28

Merhabalar bende ogg olarak atandım da hazır burda ise başlayan biri var biraz bilgi verebilirmisiniz görev yeri neresi il merkezi mi ilçe mi tebligat geldikten sonra ne yaptınız her hangi bi belge falan hazırladınız. Mi iş başı yapmadan önce kıyafet alımı nasıl oldu sözleşme ücreti çalışma yeri saati izin günleri günlük çalışma şekli 8-5 mi vardiya sistemi mi vardiya sistemi ise vardiya saatleri şekli kac vardiya gibi gibi bilgilendirirseniz sevinirim

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi