Editörler : swat3410
18 Nisan 2024 10:00

Dükkan içinde özgürce dolaşan bir eskort

secret.lifee, 1 yıl önce

bu konu hakkında şunu söyleyim Bnim tanındığım bayan var Ankara?da KıZılayda bi tlf operatör bayisinde çalışıyor. Kendisi aşırı derece güzelsdir. Eline kağıt kalem al öyle çizemezsin okdr güzel. Geçen bi sohbette patron beni güzel olduğum için çalıştırıyor. İşi bilmiyorum çokta umrumda değil sadece hoşgeldiniz tarzı karşılama yapıyorum dedi. Patron buna sadece içerde dolaş kapı önüne fln çık gir millete görün demiş. İşi bu kendisi söyledi

18 Nisan 2024 11:22

yok senin saçmaladığını gösteriyor . İçinde bir acı kalmış senin. Yaralanmışsın belli. Yoksa çıkıp burada yok göğüsüm yoktu benim yok bilmem neyim yoktu gibi kendi erkek cinsini de rezil rüsva edecek bir kelime kullanmazdın. Sen ne kadar yazarsan yaz çizersen çiz kendini paralarsan parala. Muassır medeniyet seviyesi kadının toplumun tam ortasında olduğu seviyedir. Kimi kadının ucuz davranması bu genellemeyi bozmaz çünkü ucuz erkek de çok bu düzende. Şimdş git ötede evcilik oyna
Türk Polis Teşkilatı, 1 yıl önce

Asıl sorun sana mantıklı gelmesi olurdu zaten. Sana saçma gelmesi yazının doğruluğunu kanıtlıyor.

Adrian26
Memur
18 Nisan 2024 15:25

Avrupa da kadınlarda çalışıyor her türlü sosyal olanakları var her ulkeyide geziyorlar herkese sosyal maas veriliyor bu sayede kimse açlıktan ölmez zengin ile fakir arasında farklarin fazla olduğu ülkelerde fakirler dediğin gibi köle gibi muamele görmeye başlar kadınların çalışma hayatına girmesi ile alakası yok

secret.lifee
Daire Başkanı
21 Nisan 2024 10:17

Senin gibi ihraçlardan değil.

Dükkan içinde özgürce dolaşan bir eskort

kral122
Daire Başkanı
21 Nisan 2024 12:05

Sıkıntıları var zaten

yellowstone01, 1 yıl önce
yok senin saçmaladığını gösteriyor . İçinde bir acı kalmış senin. Yaralanmışsın belli. Yoksa çıkıp burada yok göğüsüm yoktu benim yok bilmem neyim yoktu gibi kendi erkek cinsini de rezil rüsva edecek bir kelime kullanmazdın. Sen ne kadar yazarsan yaz çizersen çiz kendini paralarsan parala. Muassır medeniyet seviyesi kadının toplumun tam ortasında olduğu seviyedir. Kimi kadının ucuz davranması bu genellemeyi bozmaz çünkü ucuz erkek de çok bu düzende. Şimdş git ötede evcilik oyna

Gydm
Müsteşar
21 Nisan 2024 12:26

Türkiye kadın olmak gerçekten zor bunu bir erkek olarak söylüyorum. şurdaki yorumlardan dahi anlaşılıyor bu. kadınlarımız evlenmeden önce mutlak suretle ekonomik özgürlüğünü eline almalı kendi ayakları üzerinde durmalıdır yoksa erkek egomanyasından kurtulamaz. kadın okumalı bilgili kültürlü ve kişilikli olmalı nezaket herşeyden evvel kadına yakışır. kadın erkeğe bir emanet olarak verilmiştir dinimiz bunu emrediyor. kadının koca üzerinde hakıı olduğu gibi kocanın da kadın üzerinde hakları vardır.
22 Nisan 2024 07:54

Anladığım kadarıyla Türkiyede evlenmek aile kurmaktan şirket kurmaya dönüşmüş.

Ben kadın kesinlikle çalışmasın demiyorum.

Benim eşim de çalışıyor fakat öğretmen. Polis olmayı da denemek istedi fakat gece karakolda 12 saat nöbet tutmasına izin vermedim. Ekip otosunda bir erkekle yalnız kalmasını istemedim. Cerrahpaşa tıp fakültesinde nükleer tıpta stajını yaparken yüksek lisansa para bulamadığımız polis olmayı denemek istedi fakat ben öğretmen olmasına izin verdim. Yani eşim benden izinsiz ve benim istemediğim bir işte çalışamaz.

Kadınlar çalışsın tabi fakat doktor olsunlar, öğretmen olsunlar, yönetici olsunlar... Testosteron kokan işlerde çalışmasınlar.

Bahsettiğimi anlıyor musun özgürlükçü dayı?

Maaş veren patronun da hegomanyası var bunu unutma.

Ben karı koca çalışıp 10lira kazanacağıma, ben tek başına 10lira kazanayım, karım eviyle ilgilensin.

Burada bana şeriatçı muamelesi yapmanıza gerek olmadığı gibi kendimizi Avrupalı zannetmeye de gerek yok.

Gydm, 1 yıl önce
Türkiye kadın olmak gerçekten zor bunu bir erkek olarak söylüyorum. şurdaki yorumlardan dahi anlaşılıyor bu. kadınlarımız evlenmeden önce mutlak suretle ekonomik özgürlüğünü eline almalı kendi ayakları üzerinde durmalıdır yoksa erkek egomanyasından kurtulamaz. kadın okumalı bilgili kültürlü ve kişilikli olmalı nezaket herşeyden evvel kadına yakışır. kadın erkeğe bir emanet olarak verilmiştir dinimiz bunu emrediyor. kadının koca üzerinde hakıı olduğu gibi kocanın da kadın üzerinde hakları vardır.
23 Nisan 2024 19:52

Başlık sahibinin kuyruk acısı var bence. Sana ne milletin çalışan eşinden. Sen çalışan kadına soğuk bakıyorsan gidip ev hanımı ile evlenirsin. Onun dışında milletin karısına kızına laf atmak kimsenin haddi değildir.

yarencik
Şef
01 Mayıs 2024 14:11

Bak çok bilmiş, canın istediği gibi değil de; gerçeklerle gel buraya tamam mı?

senin o özgürlük dediğin olayı köydeki teyzelerimize annelerimize diyebiliyor musun?

Tarlada yan yana erkekle patates sökmeye çalıştığında testosteron kokmuyormu orası?

Halı dokuyan kadınlarımızda halı tüccarları kadın mı?

sabahın 5 inde gül tarlasına giden, ayazda gül toplayan kadın yanındaki gül toplayan erkeklerle testoren düzeyinimi artırıyor?

sabahın 5 inden akşamın karanlığına kadar soğukta elma toplayan kadınlarımız kasa taşıyan erkeklerin hangi hormon düzeyini artırıyor?

Bana bak;

babam tarafından okutulmadım, kendi çabalarımla 3 üniversite bitirip, okuyup memur oldum. hemde 2 çocukla.. doğuydu batıydı gezdim.. aynı ortamda tek bayan olarak da çalıştım. hiç kimse bu şekilde "aynı ekip arabasında yabancı bir erkekle" diye başlayan cümleyi kurmayı kafasının içinden bile geçirmedi.. emniyette değilim. yaptığım meslek icabı aynı odada tanımadığım bir erkekle saatlerce kalmak zorunda olduğum bir meslekteyim. hatta gecenin üçü beşi farketmez nöbetçiysem saat farketmeksizin gider işimi yaparım.

ortaya senin gibi öz benliğinde farklı şeyler tasarlayan tipler çıkıpta laf ettiğinde, devam cümlelerinde kendi eşini kendine köle yapan bir zihniyetle olduğumuzu görüyoruz.

sen bu sosyolojik sapmalarını kendi hanende kalsın.. diğer kadınlarımıza, analarımıza, kızlarımıza özgürlük adı altında laf etme olurmu?

Özgürlük itaatsizliktir, itaat etmek ise köleliktir der George Orwel. senin durumun da aynı bu sözün ikinci yarısında..

sancak8888
Şef
01 Mayıs 2024 14:30

Ne diyon la sen bu nick nameyi kullanman yasak bir kere bu nick nameyi Memurlar.net editörüne sesleniyorum banla lütfen bu hesabı bu nick name ile böylesi toplumsal konuları konuşamazsın

Benim dediğim ile bu yorumun pek ilgisi yok. Ben tüm kadınları iş hayatından çekelim sadece erkekler çalışsın demedim. Fakat her sektörde kadın olmasına gerek yok. Hatta bazı zamanlar erkek ve kadının karışık olduğu rekabet ortamlarında kadınlar daha avantajlı oluyorlar.

Mesela üniversitedeyken hocanın masasına dayayacak göğüslerim yoktu benim. Veya bir iş başvurusuna giderken derin göğüs dekoltesi ve süper mini etek giyemiyorum. Kadınlar hem farkında olmadan cariyeleşiyorlar hem de bizim köle olmamızı kolaylaştırıyorlar.

Kadınların çalışması yasaklansın gibi bir önerim yok fakat kadınların bu bilince kendileri gelmesi konusunda temennim var.

Günde 12 saat asgari ücretle mağaza çamaşır katlayan kadın, eşinin ve çocuğunun çamaşırını kutlamayı hegomanya olarak görmemeli.

Ayrıca erkek hegomanyası çalışan eşinin parasını da gasp eder.

swat3410
Editor
01 Mayıs 2024 15:00

Haklısın .... Bu nick ile yazışma yapmamalı

sancak8888, 12 ay önce
Ne diyon la sen bu nick nameyi kullanman yasak bir kere bu nick nameyi Memurlar.net editörüne sesleniyorum banla lütfen bu hesabı bu nick name ile böylesi toplumsal konuları konuşamazsın
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi