Editörler : swat3410
17 Nisan 2024 10:53

Eskiden Pomem konusu çok yoğun olurdu

Bir çok dönemde POMEM sayfasını takip etmiş biri olarak, her dönemde çok fazla konu olurdu. İnsanlar çok heyacanlı olurdu. Bana Bu dönemde sanki sıfır heyacan var gibi geldi. Bunun nedeni polis maaşların günümüz şartlarında düşük kalması, bayramın seyranın olmaması gibi sebepleri sayabilir miyiz? Yoksa daha basite indirip, önlisans alımı olmadiği için diyebilir miyiz?

White3425
Memur
17 Nisan 2024 12:01

Diyebiliriz. Polislik çok zor, avantajı yok, maaşlar da kuryelerden aşağı seviyede.

Yeni polisis
Aday Memur
19 Nisan 2024 11:43

Kesinlikle yapılacak iş değil meslek dışarıdan göründüğü gibi değil bakın dışarıda ki insanlardan uğraşmaktan çok içerideki meslketaslarin insanlarla uğraşmak daha zor aldigin para para deil Üstüne İstanbul'a düşeceksiniz bircogunuz pisliği bitmiyor fırsatım olsa küçük bir fırsat kapısı açılsa yemin ederim 1 saniye durmayacam ama işte ariyorum bulduğum an arkama bakmadan kacacam bu meslekten.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
20 Nisan 2024 16:44

yeni başlayan biri 42 bin küsür alıyor üstüne bir de istanbul çıkarsa ki çoğuna istanbul çıkacak o zaman iş yoğunluğundan mobingden pahalıktan isyan edeceksiniz keşke memleketimde markette çalışsaydım diye

Bozkurtberk
Aday Memur
22 Nisan 2024 21:06

İstanbul'da ki polislerin çalışma saatleri nedir hocam

siyahbeyaz88, 1 yıl önce
yeni başlayan biri 42 bin küsür alıyor üstüne bir de istanbul çıkarsa ki çoğuna istanbul çıkacak o zaman iş yoğunluğundan mobingden pahalıktan isyan edeceksiniz keşke memleketimde markette çalışsaydım diye

Drakeos
Aday Memur
24 Nisan 2024 10:17

Alakası yok, gemisini yürüten yürütüyor arkadaşlar, buraya yazan kişiler genelde detayları düşünen arkadaşlar oluyor mesela sağlıkla ilgili veya spor şu bu ufak sıkıntısı olanlar, ayrıca Telegram gibi uygulamalar falan arttı forum tarafı düştü, maaş ile ilgili değerlendirme yapanlara bakmayın özel sektörle kıyas edenler falan o işleri bir geçsin, onların niyeti ne kadar az kişi başvurursa hesabı, bu imkanları zor bulursunuz, başka türlü atanma şansınız yoksa mutlaka zorlayın bu saatten sonra kamuda ekmek yok, kolay gelsin, 7 yıldır meslekte olan ve 8 yıl özel sektör geçmişi olan bir abinizden.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi