Editörler : Lanet
17 Nisan 2024 17:45

4/b guvenlik
4/b guvenlikler bayram ve resmi tatil izin haklarını nasıl kullaniyor

Bayisimsiz
Aday Memur
18 Nisan 2024 10:51

Her 8 saat için 1 gün izin kullanırsın

koftekmek
Aday Memur
18 Nisan 2024 13:04

24 saat esaslı geceli ve gündüzlü çalışma prensibi ile bu ünvana giriş yaptığınız için nöbetiniz haftada 40 saati geçmeyecek şekilde yazıldığında, hangi gün nöbet iznine denk geliyorsa o gün tatilsinizdir. hangi gün nöbete denk geliyorsa, o gün nöbettesinizdir. resmi tatil ya da bayram olsun-olmasın. ancak sabah 8 akşam 5 usulü bir nöbet programınız varsa kurum amiri ne yapar, sizi bayramda boş binada bekletir mi bilinmez. tamamen nöbet sisteminizle alakalı bir durum. kanunda da böyle bir hak bu ünvanda bulunmamakta.

kyan
Aday Memur
19 Nisan 2024 09:14

ben 24 saat usulüne gore calisiyorum o yuzden bayramda calistigim icin izin hakkim yok doğru mu
koftekmek, 1 yıl önce

24 saat esaslı geceli ve gündüzlü çalışma prensibi ile bu ünvana giriş yaptığınız için nöbetiniz haftada 40 saati geçmeyecek şekilde yazıldığında, hangi gün nöbet iznine denk geliyorsa o gün tatilsinizdir. hangi gün nöbete denk geliyorsa, o gün nöbettesinizdir. resmi tatil ya da bayram olsun-olmasın. ancak sabah 8 akşam 5 usulü bir nöbet programınız varsa kurum amiri ne yapar, sizi bayramda boş binada bekletir mi bilinmez. tamamen nöbet sisteminizle alakalı bir durum. kanunda da böyle bir hak bu ünvanda bulunmamakta.

koftekmek
Aday Memur
21 Nisan 2024 23:19

doğrudur evet tam olarak bu şekilde. nöbet listeniz neye denk geliyorsa, o.

kyan, 1 yıl önce
ben 24 saat usulüne gore calisiyorum o yuzden bayramda calistigim icin izin hakkim yok doğru mu

rdvn89
Aday Memur
03 Mayıs 2024 15:42

Burda tamamen büyük kaos var , benim kurumda dini bayramlar ve yılbaşı hariç resmi tatiller için verilmeyeceği belirtildi. Tasarruf adı altında memur çalışanlar ekstra geliyor işçi statüsünde olanlar gelmiyor :) sendikalar bişey yapamıyor yani bunu en üst merci karara bağlamalı kurumların insiyatifine bırakıldığında tamamen amirin zevki keyfine kalıyor .
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi