Editörler : swat3410

kral122
Daire Başkanı
18 Nisan 2024 20:50

Bu sana son sözüm bu sene gidemeyeceksin açık ve net

Anderson1
Şef
18 Nisan 2024 21:22

Sende geleceksin kaçarın yok afgan komşuların seni bekliyor:)

kral122, 1 yıl önce

Bu sana son sözüm bu sene gidemeyeceksin açık ve net

18 Nisan 2024 22:45

Valla benim torplilim yok 12 13 yıldır gozumu doguda acıp bi ara büyüksejirw gidip tekrar doguya dönmüş biri olarak artık memleket taraflarına gitmek isterken zaten torpilimiz olsa branstan sebebsizce cıkarılmazdık,ve tayin döneminden önce usulsuzce istanbula sürülmezdik. Lafım torpillilere ,garibana degil diyprsun yukarıdaki mesajlarında biz garibanlarada gelinde görün falan yapıyprsun tutarsızca . Torpilimiz olsa memlekete falan giderdik heral. Ben yinende olsun bulundugumuz yeri sevmeye calısmak lazım diyerekten evimi memlekette (deprembolgesi) gönderim ben de istanbulda esyalı ev baksam daha mı iyi olur diye görüş istedim ona bile gel afganlrla surilerle gece konduda oturda görelim falan diyorsun. Yukarıda adam ne güel tavsiyelerde bulunmus gayet iyi niyetli sende iyi niyetli biri olsaydın en azından geleceklere neler yapılabilecegini okul saglık vs ailece yapılabilcek etkinlkler ev konusu mahalle konsnda vs yardımcı olmak yakısırdı hiç yakısık degil su tavrın

Anderson1, 1 yıl önce

İnş gariban adamlar gelmez buraya lafım sizlere değil torpillilere bu böyle biline boşuna beddua edip kendinize döndürmeyin olayı. Ha torpilli adam çıksın beddua etsin hadi bakalım

Anderson1
Şef
18 Nisan 2024 22:54

Reis lafm sana değil yukarıyı etıketleyecektım özür dilerim sizede geçmiş olsun Allah hayırlı etsin İstanbul yorucu maaş yetersiz kalıyor kiradan eğitim sağlık anlatmaya gerek yok paran varsa en iyileri hep burda zaten

Bizekiydilar, 1 yıl önce

Valla benim torplilim yok 12 13 yıldır gozumu doguda acıp bi ara büyüksejirw gidip tekrar doguya dönmüş biri olarak artık memleket taraflarına gitmek isterken zaten torpilimiz olsa branstan sebebsizce cıkarılmazdık,ve tayin döneminden önce usulsuzce istanbula sürülmezdik. Lafım torpillilere ,garibana degil diyprsun yukarıdaki mesajlarında biz garibanlarada gelinde görün falan yapıyprsun tutarsızca . Torpilimiz olsa memlekete falan giderdik heral. Ben yinende olsun bulundugumuz yeri sevmeye calısmak lazım diyerekten evimi memlekette (deprembolgesi) gönderim ben de istanbulda esyalı ev baksam daha mı iyi olur diye görüş istedim ona bile gel afganlrla surilerle gece konduda oturda görelim falan diyorsun. Yukarıda adam ne güel tavsiyelerde bulunmus gayet iyi niyetli sende iyi niyetli biri olsaydın en azından geleceklere neler yapılabilecegini okul saglık vs ailece yapılabilcek etkinlkler ev konusu mahalle konsnda vs yardımcı olmak yakısırdı hiç yakısık degil su tavrın

kral122
Daire Başkanı
18 Nisan 2024 23:30

37 yıldır istanbuldayim şarkımı da yaptım bitti geldim İstanbul?a senin gibi haince düşünenler olacağına komşu olarak Suriyeli olsun daha iyi

Anderson1, 1 yıl önce

Sende geleceksin kaçarın yok afgan komşuların seni bekliyor:)

Anderson1
Şef
18 Nisan 2024 23:58

Yaw he he istanbuldasın burda kendini kandırma istanbula geleceksin az kaldı keyfini çıkarın süprizler sizi bekliyor istanbula:)

kral122, 1 yıl önce

37 yıldır istanbuldayim şarkımı da yaptım bitti geldim İstanbul?a senin gibi haince düşünenler olacağına komşu olarak Suriyeli olsun daha iyi

kral122
Daire Başkanı
19 Nisan 2024 00:55

Sana teklifim var eğer ben istanbulda değilsem Benim Allah belami versin eğer istanbulda isem senin ALLAH BELANİ VERSİN Mİ? Kim yalan söylüyorsa Allah belasini versin kabul mü?

Anderson1, 1 yıl önce

Yaw he he istanbuldasın burda kendini kandırma istanbula geleceksin az kaldı keyfini çıkarın süprizler sizi bekliyor istanbula:)

Anderson1
Şef
19 Nisan 2024 01:15

Çokta umrumdaydı senin nerde olduğun bende aceba nerde çalışıyor bu diye düşünüp duruyordum

kral122, 1 yıl önce

Sana teklifim var eğer ben istanbulda değilsem Benim Allah belami versin eğer istanbulda isem senin ALLAH BELANİ VERSİN Mİ? Kim yalan söylüyorsa Allah belasini versin kabul mü?

kral122
Daire Başkanı
19 Nisan 2024 01:19

İşte böyle morarirsin. Ağlamaya başla..açıklandıktan sonra en az 4 konu acacam ağlama anderson diye

Anderson1, 1 yıl önce

Çokta umrumdaydı senin nerde olduğun bende aceba nerde çalışıyor bu diye düşünüp duruyordum

Anderson1
Şef
19 Nisan 2024 02:45

Aç bakalım baba gider buraya geleceklere konu aç sen hayatta başardığın tek şey buraya üye olmak senin

kral122, 1 yıl önce

İşte böyle morarirsin. Ağlamaya başla..açıklandıktan sonra en az 4 konu acacam ağlama anderson diye

kral122
Daire Başkanı
19 Nisan 2024 09:42

Torpil yapıp gidenin Allah belasini versin .Senin başarın hayata tek saçma sapan konu açmak.Zaten polis nasıl oldun bu şekilde anlamış değilim ama sen Bu sene KALACAKSİN

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi