Editörler : cihan27E.Kayı Han

ExpertE
Genel Müdür
29 Nisan 2024 18:05

Yok ben bahsetmeden tek taraflı tam da objektif olmayan yorumlarda bulunan sizdiniz. 1 haftanızı aldı sanırım ya evet o cenahtan da bu cenahtan da değerlere saldıranlar oldu diye değerlendirme yapabilmeniz. Her neyse herkes kalbini temiz tuttuğu inandığı değerleri üslubunca savunduğu ve başkasına karışmadan özgürlük alanına girmeden eleştirebildiği sürece insanız..

mkarey10, 1 yıl önce

Ne yapsın nasıl yapsını ben de pek bilmiyorum. Aldığım maaşın nemalandırılması vb sistemin sorunu, bizzat benimle alakalı değil. Ben figüranım bu konuda. Değil faize bulaşmak, promosyonu dahi kullanmıyorum. Zor bir imtihan, sağda solda herkes araba, ev alıp hatta çok da mantıklı yatırım yapıyorken senin hem bir şeye sahip olamayışın hem de sıkıntı çekişin insanı düşündürüyor. Ancak dediğim gibi imtihan olarak görüyorum. Lise matematik bilgisiyle sonsuza karşı hiçbir sayının değeri yoktur. Kaç sene yaşayacağım ki sonsuz bir hayatı hangi menfaate satmış olayım? Ayetle dalga geçene de seçim zamanı Filistin taraftarı olup sonra Hamas'a terörist diyene de, dağdakilerin hakkını (!) savunan varlıkların çocuklarının Rio karnavallarında takılmalarına da, mukaddes değerlerime hakaret edenlere de dini eğitimime orta çağ zihniyeti diyenlere de tepkim var. Gerek sağdan olsun gerek soldan kim ki değerlerime hakaret ediyor onlara tepkim var. Ancak sizin verdiğiniz örnekler bile objektif değil. Sizinle tartışmaya lüzum görmüyorum.

kyros
Yasaklı
29 Nisan 2024 22:07

Kuran'da bahsedilen faizin ne olduğunu anlayacak çapta olmayanlar bakan olup anladıkları kadarıyla ekonomiyi yürütmeye çalışırken tebanın da bankaya para yatıranı dinsiz ilan etmesi gayet doğal, kaale alıp laf yetiştimeye çalışmaya gerek yok.

kerten.kele
Şube Müdürü
30 Nisan 2024 06:35

ilerleyen dönemde artsa ne olur 10 sene sonra gene bir kriz çıkar ve para pul olur..

beurak0000
Memur
30 Nisan 2024 08:04

ne güzel kolayini bulmus icinizi rahatlatiyorsunuz faizi bulan kilofini uydurur misali
kyros, 1 yıl önce

Kuran'da bahsedilen faizin ne olduğunu anlayacak çapta olmayanlar bakan olup anladıkları kadarıyla ekonomiyi yürütmeye çalışırken tebanın da bankaya para yatıranı dinsiz ilan etmesi gayet doğal, kaale alıp laf yetiştimeye çalışmaya gerek yok.

kyros
Yasaklı
30 Nisan 2024 10:31

İçimi filan rahatlatmıyorum, gerçekten yatırım olmadığı için hayatta paramı faize yatırmadım. Asıl içini rahatlatanlar faizsiz bankacılığa para yatırıyorum hisse senedi alıyorum faize bulaşmıyorum diye kendini kandıranlar :)))

beurak0000, 1 yıl önce
ne güzel kolayini bulmus icinizi rahatlatiyorsunuz faizi bulan kilofini uydurur misali

patitent
Şef
04 Mayıs 2024 22:31

Ekonomiye verilen tahribat zaten hepimizin malumu da bu süreç büyük kitleleri al-satçı yaptı. Yani uyuyan dev uyandırıldı. Kimsenin ekonomiye güveni kalmadı. Araba, ev fiyatları şu an durgun. Faiz indirimi geldiği anda tekrar yukarı yönlü ivmelenecek. Enflasyon yine yeniden patlayacak. Maalesef kısır bir döngünün içine sürüklendik. Zamanında evini, arabasını alanlar şanslı, al(a)mayanlar için işler kısa vadede pek yolunda gidecek gibi görünmüyor.

Edirnel
Şube Müdürü
05 Mayıs 2024 19:56

Başlık sahibi arkadaş hala alım gücümüzün artacağını düşünüyor mu?

Yalan açıklanan enflasyon rakamları üzerinden zam aldığımız sürece alım gücümüz artar mı azalır mı?

Son derece basit bir soru..

Bu açıklanan şaibeli veriler üzerinden kurgulanan bir ekonominin başarı şansı var mıdır?

İkinci basit soru..

05 Mayıs 2024 20:14

657 ye tabi Kamu Mühendisleri ne olacak

beurak0000, 1 yıl önce

trsalgado
Daire Başkanı
05 Mayıs 2024 21:16

Eğer bilgisayar mühendisi iseniz ve her yere ne olacak halimiz diyorsanız boşa yazıyorsunuz, ucu bucağı çok geniş bir meslek sahibisiniz, boş verin kamu mühendisi ne olacak demeyi, başkalarının sizin için bir şey yapmasını bekleyeceğinize kendi geleceğiniz için çalışın iyi bir kariyer için uğraşın 657 den daha iyidir

BilgisayarMuhendisX, 1 yıl önce

657 ye tabi Kamu Mühendisleri ne olacak

elektronik49
Şube Müdürü
05 Mayıs 2024 21:34

Su saçma başlığa yazip ust siralara cikarma bari.ekonomi duzelecwkmiş daha çok beklersin

checkvizor
Şef
06 Mayıs 2024 07:19

Eyv. kral bi rahatlama geldi. Sanki enflasyon yüzde 3'e düşmüş gibi hissediyorum

Akademik7224
Genel Müdür
08 Mayıs 2024 15:38

Sn. Şimşek'e güvenin arkadaşlar, bakın CDS puanımız 800'lerden 270'lere düştü, ülkede dolarizasyon gittikçe azalıyor ve TL'ye geçişler hızlanıyor, faiz kararlarıyla birlikte talepte daralma başladı böylelikle enflasyonu olumlu etkiliyor.

Toplam 52 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi