Editörler : swat3410
18 Nisan 2024 11:28

Eş durumdan kaç kez talepte bulunabilirim

Eşim özel sektörde eş durumu dilekçesi vermiştim ocakta dilekçem onaylandı tayinim çıktı ama aile içi bazı problemlerden dolayı sarfinazar dilekçesi verdim ve kabul edildi eylül ayında tekrar aynı ile eş durumu tayin dilekçesi verebilirmiyim ? nasıl bir yol izleyebilirim

Alfa26
Aday Memur
20 Nisan 2024 14:12

bilgi sahibi olan kimse yokmu ?

onnnur
Aday Memur
20 Nisan 2024 23:59

dostum eş durumundan tayin isteyebilirsin tekrar. 2015 yılında sanırım yönetmelik çıkmıştı özel sektörde çalışan eş yanına gitmek için 3 yıl sigorta şartı vardı ayrıca anayasal hak aile bütünlüğünün korunması.

QURESMAM
Aday Memur
21 Nisan 2024 10:52

benimde eşim özel sekterode 6 aydır bende isteyebiliyotmuyum yani eş tayini

KelAliçooo
Aday Memur
21 Nisan 2024 10:57

benim bildiğim 2 yıl içinde 365 sigorta şartı var diye biliyorum
onnnur, 1 yıl önce
dostum eş durumundan tayin isteyebilirsin tekrar. 2015 yılında sanırım yönetmelik çıkmıştı özel sektörde çalışan eş yanına gitmek için 3 yıl sigorta şartı vardı ayrıca anayasal hak aile bütünlüğünün korunması.

10Kartal10
Aday Memur
21 Nisan 2024 11:00

1 yıl sigortalı olmak şartıyla isteyebilirsiniz

QURESMAM
Aday Memur
21 Nisan 2024 11:34

ben Dukan açtım eşime. lokanta üzerine bagkuru yatıyor ozmanda isteyebilirim demi verme şansları var mı
10Kartal10, 1 yıl önce
1 yıl sigortalı olmak şartıyla isteyebilirsiniz

sancak bayrak
Daire Başkanı
21 Nisan 2024 11:34

Özel sektör de olsa kamu da olsa sen eşin yanına gitmek için bir kez talepte bulunabilirsin.eşin sana tabi olduğu için bir daha talep te bulunsan da kabul edilmez.yoksa herkez özelde kılıfına uydurur istediği ile gider.

QURESMAM
Aday Memur
21 Nisan 2024 11:37

yani özel sektorde verilmez digiyorsub doğru mu :(
sancak bayrak, 1 yıl önce

Özel sektör de olsa kamu da olsa sen eşin yanına gitmek için bir kez talepte bulunabilirsin.eşin sana tabi olduğu için bir daha talep te bulunsan da kabul edilmez.yoksa herkez özelde kılıfına uydurur istediği ile gider.

QURESMAM
Aday Memur
21 Nisan 2024 11:39

1 kez hakkımız var oda olur mu acaba

QURESMAM
Aday Memur
21 Nisan 2024 11:58

2 yıl mi bagkuru yatması lazım tayin için acaba

Alfa26
Aday Memur
21 Nisan 2024 13:55

evet tayin istedim çıktı tayin ama gitmedim sarfinazar verdim tekrar. isteyebilirmniyim onu. merak ediyorum
onnnur, 1 yıl önce

efeege37
Memur
21 Nisan 2024 14:07

Miili eğitim de çalışan eşin yanına iki kere gitmiş biri olarak söylüyorum 1 kez diye bir sınırlama yok eş durumunu belgelediğiniz sürece emniyet sorun çıkarmıyor en azından ben de çıkarmadı :) torpilim falan da yok.

sancak bayrak
Daire Başkanı
21 Nisan 2024 19:37

Sigorta süresi değişmedi ise 3 yıl diye biliyorum,bu süreyi dolduran eş için talepte bulunabiliyor.ikinci kez kabul edileni hiç duymadım,yönetmelik değişmedi ise bu olmaz,olduysa da adamın veya torpilin vardı.

10Kartal10
Aday Memur
22 Nisan 2024 00:13

sigorta süresi 1 yıla indirildi en son yapılan çalışmalardan dolayı

QURESMAM
Aday Memur
22 Nisan 2024 08:58

bir şey sorucam fikri olan yada akıl veren olabirm mi. ben ilk dogumu Mardin'de yaptım şimdi batidayim eşime Dukan açtım lokanta üzerine 6 aydri bagkuru işliyor. eşimin memlekti olan ile batıdan batı mi yapaip eş tayini istiyeyyim yoksa doğuya gidip mi eş tayini istiyeyim hangisi mantıkli ve uygun olur

QURESMAM
Aday Memur
22 Nisan 2024 10:13

.
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi