Editörler : E.Kayı Han
18 Nisan 2024 12:53

promosyon 57 bin hayırlı olsun diyelim

artık anlaşma sağlansın ve 57 bin hayırlı olsun diyelim

Bayisimsiz
Aday Memur
18 Nisan 2024 13:13

57 bin mi vereceklermiş yoksa senin istediğin rakam mı 57 bin :D

Devürürüm
Aday Memur
18 Nisan 2024 13:25

?

NikimNik48
Memur
18 Nisan 2024 14:24

Yazarken dikkat etmeye çalışıyorum harbiden. Başlık açıp şu kadar hayırlı olsun ne demek... Bununla ilgili kaynağın ne kanıtın ne de orataya sacma sapan laf yayıyorsun. çocuk musun sen amacın eğlenmek mi burada.

Devir Kötü
Şube Müdürü
18 Nisan 2024 15:30

Bence böyle asılsız clickbait başlıkları kaldırmalı ve açanı da bir müddet açığa almalı

Sivas35
Aday Memur
18 Nisan 2024 15:45

bir kaç senede içeride yatırsınlar :)

Devir Kötü, 1 yıl önce

Bence böyle asılsız clickbait başlıkları kaldırmalı ve açanı da bir müddet açığa almalı

Devir Kötü
Şube Müdürü
19 Nisan 2024 00:53

Açığa alma derken forumu kastediyorum. 2 hafta yorum yazamasın mesela...

Sivas35, 1 yıl önce

bir kaç senede içeride yatırsınlar :)

22 Nisan 2024 11:11

.

bymemur06
Aday Memur
22 Nisan 2024 18:00

+
TopaLKatip64, 1 yıl önce
.

Adliyeci
Şef
26 Nisan 2024 10:19

bakanlığın banka genel müdürlüğüne gönderdiği bir yazı var ama bankanın verdiği herhangi bir cevap yok, banka cevap bile vermemiş, hele hele sendikacıların dediklerine hiç inanmam, kendim malum sendikadan olmama rağmen sendikalardan iyice tiksinmiş durumdayım, sendikacılar şu an cebimizden parayı götürüyorlar, her ay eksik maaş alıyoruz, ellerinde tutmak için sanki promosyon konusunda bişey yapıyorlarmış gibi yalan atıp duruyorlar, banka bakanlığın yazdığı yazıyı kaale bile almadı ve cevap bile vermedi, şu anki durum bu, millete yalanlar sıkıp da sanki bişey yapıyormuş görüntüsü vermesin sendikalar

Kriminal27
Şef
26 Nisan 2024 10:36

orda yanlışın var. banka mutlaka iyi veya kotu cevap veriei. taleni gonderen bakanlik sonuçta emekli ahmetbamca değil. kaale almamakta ne demek
Adliyeci, 1 yıl önce

bakanlığın banka genel müdürlüğüne gönderdiği bir yazı var ama bankanın verdiği herhangi bir cevap yok, banka cevap bile vermemiş, hele hele sendikacıların dediklerine hiç inanmam, kendim malum sendikadan olmama rağmen sendikalardan iyice tiksinmiş durumdayım, sendikacılar şu an cebimizden parayı götürüyorlar, her ay eksik maaş alıyoruz, ellerinde tutmak için sanki promosyon konusunda bişey yapıyorlarmış gibi yalan atıp duruyorlar, banka bakanlığın yazdığı yazıyı kaale bile almadı ve cevap bile vermedi, şu anki durum bu, millete yalanlar sıkıp da sanki bişey yapıyormuş görüntüsü vermesin sendikalar

emirsalih
Şef
26 Nisan 2024 10:43

Banka cevap "bile" vermemiş diye ipler bankanın elinde algısı oluşmasın kimsede. Banka eşek gibi cevap verir vakti gelince. Ayrıca bu işin asli tarafı Adalet Bakanlığıdır .Bakanlık istediği an sözleşmeyi tek taraflı feshedebilir o yüzden bankanın ne yaptığından çok bizimkilerin ne yapacağı önemli.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi