Editörler : gül-feşan
18 Nisan 2024 18:31

Acil yardım psikatri hastalığı hemşire

6 yıldır üniversite hastanesinde çalışıyorum 1 yıldır da kadrolu hemşirelim. Üniversitenin en yoğun servisinde çalışmıodum yoğunluğu sorumlu ve baş hemşireliğin mobingi ve yaşadığım özel problemlerden ötürü mesleğimi yapamaz olmuştum 2 hafta önce başhekimliğe dilekçe yazarak psikolojimin bozuk olduğunu artık tedavi yapamadığımı ve hastaneden defalarca yardım istememe rağmen servis değişikliği felan istedim. Hepsi olumsuz oldu. Şu anda psikatri servisinde yatıyorum 15 gün oldu bana hemşirelik yapabilirmisin diye soruyorlar. Yapamam. Çünkü çok unutuyorum ve ilaçlardan sürekli uykum geliyor. Kalp çarpıntısı için belog 100 kullanıyorum 6 aydır. Benim sorum yapamam dersem beni işden mi atarlar. Lütfen yardımcı olun

lefkeli11
Kapalı
18 Nisan 2024 18:32

işten atmazlar

umut.72
Memur
18 Nisan 2024 21:06

iş kanununa iyi bakmak gerek kişi işine yapamazsa muhakak bir yaptırımı vardır tazminati verilip yaşı bekleyip emekli mi olur nasıl olur bilmiyorum
lefkeli11, 1 yıl önce

işten atmazlar

emrahefe66
Aday Memur
18 Nisan 2024 23:13

Peki süreç nasıl işler hemşirelik artık benim psikolojimi iyice bozdu. Daha kötüye gidiyorum. Başka bir memurluğa geçebilirmiyim alt memurlukta olur
lefkeli11, 1 yıl önce

işten atmazlar

ode_ode
Şef
19 Nisan 2024 15:14

geçmiş olsun öncelikle. Psikiyatride verilen bazı tanılar ve o tanılar ile kişiler aktif fiili olarak hemşirelik yapamıyor masa başı vs işlerde görevli oluyorlar. PSikiyatri size uygun görmediği sürece hemşirelik yapmam yapamam diyemezsin bu görevi suistimale kötüye kullanmaya kadar gider. hakkınızda soruşturma dahi başlatılır. Fakat psikiyatrı kurul kararı ile ladıgınız bir rapor bir tanı sizin gündüz çalışabışecegınız bırımlerde gorevlendırmenızı saglayabılır. Onun dışında alt memurluga vs boyle bırgeçiş söz konusu dahi olamaz hiç birimiz normal koşulalrda psıkolojıde calısmıyourz dedıgınız gıbı olsaydı hepımıızn baska memurluklara rahatlıkla gecıyor olan-bılmesı gerekırdı kaldı kı 18 yıldır yogun bakım hemsırelıgı yapıyorum. Tekrar geçmiş olsun kendınıze başka bir çözüm yolu arayın asm ler olabılır yada bask bır bolum okuyup unvan degısıklıgı sınavı olabılır aksi halde kimse sizi baska memurluga gecirmez

ode_ode
Şef
19 Nisan 2024 15:18

Psikiatrı klınıgınde aldgınız tedavı ıle servıste yasadıgınız sorunları beyan eden bır dılekce yazın ve bu dılekce ıle mobıng davası açın. Ama mobing sistemeatik ve aynı kişiye yapılması gereken bir süreçtir mesela defalarca lıstede her hafta sonu yazılması yada tek size yazılması vs vs gıbı sureklı sızın fazla sayıda hasta bakmanız yada sureklı sızın sadece sızın fazla mesaı ıle çalışmanız yada kanıtlanabılır şahitli hakaret ve küçük düşürücü sözlere maruz kalmanız vb gıbı

emrahefe66
Aday Memur
19 Nisan 2024 19:05

Zaten bana soruyorlar onlar zaten yapamaz şeklinde konuşuyorlar ben beni memurluktan çıkarırlar mı derdindeyim
ode_ode, 1 yıl önce

geçmiş olsun öncelikle. Psikiyatride verilen bazı tanılar ve o tanılar ile kişiler aktif fiili olarak hemşirelik yapamıyor masa başı vs işlerde görevli oluyorlar. PSikiyatri size uygun görmediği sürece hemşirelik yapmam yapamam diyemezsin bu görevi suistimale kötüye kullanmaya kadar gider. hakkınızda soruşturma dahi başlatılır. Fakat psikiyatrı kurul kararı ile ladıgınız bir rapor bir tanı sizin gündüz çalışabışecegınız bırımlerde gorevlendırmenızı saglayabılır. Onun dışında alt memurluga vs boyle bırgeçiş söz konusu dahi olamaz hiç birimiz normal koşulalrda psıkolojıde calısmıyourz dedıgınız gıbı olsaydı hepımıızn baska memurluklara rahatlıkla gecıyor olan-bılmesı gerekırdı kaldı kı 18 yıldır yogun bakım hemsırelıgı yapıyorum. Tekrar geçmiş olsun kendınıze başka bir çözüm yolu arayın asm ler olabılır yada bask bır bolum okuyup unvan degısıklıgı sınavı olabılır aksi halde kimse sizi baska memurluga gecirmez

emrahefe66
Aday Memur
19 Nisan 2024 19:07

Siz yanlış anladınız onlar zaten yapamazsın şeklinde konuştular. Banada sordular. Benim derdim yapamaz diye yazarlarsa memuriyetten çıkarırlarmı
ode_ode, 1 yıl önce

ode_ode
Şef
21 Nisan 2024 08:49

Yok kesinlikle memuriyetten atamazlar. Ama raporunuz devam eder başka durumlarda da karşınıza çıkar. İleride yurt dışına vs çalışmak için başvuru vs yapsanız dahi olmaz

emrahefe66, 1 yıl önce
Siz yanlış anladınız onlar zaten yapamazsın şeklinde konuştular. Banada sordular. Benim derdim yapamaz diye yazarlarsa memuriyetten çıkarırlarmı

xLmx
Şef
21 Nisan 2024 17:51

sağlık durumundan ötürü memuriyetten atma olmaz. Ya genel idare hizmetlerinde bir bölüme verirler tabi doktor ve kurulun vereceği raporla olur bu
emrahefe66, 1 yıl önce
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi