Editörler : Pangaea
19 Nisan 2024 00:34

Sürülme

Bir ögretmen hangi durumlarda okulundan başka bir okula sürülür..

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Nisan 2024 00:54

Öğrenciye şiddet. Öğretmene şiddet. Idareye şiddet:)

Sevdim-Seni
Genel Müdür
19 Nisan 2024 10:08

Okulda ogrenci, ogretmen veya idareyle huzur icinde calisma imkani kalmadiysa yer degistirme teklif edilir. Bu her zaman sürülme olarak degerlendirilmemelidir.

Yamyamav
Şef
19 Nisan 2024 10:12

Kısacası adli durumların çoğunda

Umay-80
Aday Memur
19 Nisan 2024 10:40

bunun talebini öğretmen kendisi de Milli Eğitime bildirebilir yani başka bir okula gitmek istiyorum diyebilir öyle mi? Elbette sürülmek olmaz bu açıdan bakildiginda hocam kaba tabir kullandım ..Teşekkür ediyorum
Sevdim-Seni, 1 yıl önce

Okulda ogrenci, ogretmen veya idareyle huzur icinde calisma imkani kalmadiysa yer degistirme teklif edilir. Bu her zaman sürülme olarak degerlendirilmemelidir.

Umay-80
Aday Memur
19 Nisan 2024 10:41

İdare öğretmene psikojik manipülasyon mobbing yapıyorsa o da şiddete giriyor değil mi? Psikolojik Şiddet
SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Öğrenciye şiddet. Öğretmene şiddet. Idareye şiddet:)

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Nisan 2024 11:15

Kanitlayabilirsen o da girer ama kanıt isi zor

Umay-80, 1 yıl önce
İdare öğretmene psikojik manipülasyon mobbing yapıyorsa o da şiddete giriyor değil mi? Psikolojik Şiddet
19 Nisan 2024 12:25

soruşturma içinde ve sonunda ola bilir

Memur9990
Aday Memur
19 Nisan 2024 13:30

Öğretmen değilde memur olarak sürüldüm. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. 3 gün işe gitmedim. Soruşturma açıldı. Müfettişe durumumu anlattım mobbing uyguluyorlar bana diye. İçerini anlattım vs sürgün istiyorum dedim. Emin misin diye sordu evet dedim. Hatta il dışı istiyorum dedim 3 yıl dolmadığı için il içi olur dedi. Neyse sonra tabi valilik bunun yanında kademe durdurma cezası da verdi. Bende yüksek disipline başvurdum ve valinin vermiş olduğu karar iptal edildi. Şimdi ki yerimde kafam çok rahat. Son olarak sonradan öğrendim ki mobbig uygulayan müdür yolsuzluktan benim bulunduğum ilçeye öğretmen olarak sürülmüş. Hayat çok garip. Saygılar.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Nisan 2024 14:02

Yaptığın dogru gibi anlatma. Çocuk musun mobing var ise gitmeyeceğim demek. Git şikayet et

Memur9990, 1 yıl önce

Öğretmen değilde memur olarak sürüldüm. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. 3 gün işe gitmedim. Soruşturma açıldı. Müfettişe durumumu anlattım mobbing uyguluyorlar bana diye. İçerini anlattım vs sürgün istiyorum dedim. Emin misin diye sordu evet dedim. Hatta il dışı istiyorum dedim 3 yıl dolmadığı için il içi olur dedi. Neyse sonra tabi valilik bunun yanında kademe durdurma cezası da verdi. Bende yüksek disipline başvurdum ve valinin vermiş olduğu karar iptal edildi. Şimdi ki yerimde kafam çok rahat. Son olarak sonradan öğrendim ki mobbig uygulayan müdür yolsuzluktan benim bulunduğum ilçeye öğretmen olarak sürülmüş. Hayat çok garip. Saygılar.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
19 Nisan 2024 14:25

Aileden aldigin eğitimi belli ettiğin için teşekkür ederim:) demek ki sana böyle hitap ediyorlar ev icinde :)

Tekniker48
Aday Memur
02 Mayıs 2024 20:38

konudan çok bağımsız ama okulda çalışmak rahat mı
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi