Editörler : swat3410
19 Nisan 2024 14:24

Yeni mezun polisin eş durumu ataması

pomem den yeni mezun polis, memur olan eşinin yanına atanabiliyor mu acaba? (İlk atamada) Özel sektörde çalışıyorum. Nasip olursa polis olmak. Malum para yatırma süreci. Bunu düşünüyorum da ilk atama da böyle bi kolaylık sağlanıyor mu? Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler

Baypar
Daire Başkanı
19 Nisan 2024 14:36

Yok maalesef devlet seni nereye uygun görürse oraya atanırsın. Tercih hakkı genelde akademi birincilerine veriliyor. Okul birincisi olursan istediğin ili seçme hakkın olur.

armyturk
Aday Memur
19 Nisan 2024 14:47

Jandarma asem-suem de oluyormuş. Farklıymış demek ki. Aynen akademi birincilerinin avantajını duymuştum. Teşekkür ederim hocam cevabınız için...

Baypar, 1 yıl önce

Yok maalesef devlet seni nereye uygun görürse oraya atanırsın. Tercih hakkı genelde akademi birincilerine veriliyor. Okul birincisi olursan istediğin ili seçme hakkın olur.

KingDrummer
Şube Müdürü
22 Nisan 2024 00:24

İlk atamada eşine tabi olursun. Sonraki atamalarda eşin sana tabi olur. Okuldan mezun olmadan önce eş durumuyla ilgili sana dilekçe doldurtacaklar. Olur verilirse eşinin yanına atanırsın. Olur verilmeme durumları da kütüğünün bulunduğu ile tayin istediğinde oluyor. Şayet eşin senin kütüğünün bulunduğu ilde görev yapmıyorsa sıkıntı çıkmaz.

armyturk
Aday Memur
22 Nisan 2024 11:32

İlginiz ve ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim.

KingDrummer, 1 yıl önce

İlk atamada eşine tabi olursun. Sonraki atamalarda eşin sana tabi olur. Okuldan mezun olmadan önce eş durumuyla ilgili sana dilekçe doldurtacaklar. Olur verilirse eşinin yanına atanırsın. Olur verilmeme durumları da kütüğünün bulunduğu ile tayin istediğinde oluyor. Şayet eşin senin kütüğünün bulunduğu ilde görev yapmıyorsa sıkıntı çıkmaz.

krieger38
Memur
04 Mayıs 2024 23:03

İstanbul kadrosunda mesleğe yeni başlayan evli memurları eş durumundan gönderdiler

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi