Editörler : crops35
19 Nisan 2024 22:37

Norm fazlası olmak

merhaba, ekpss ile atanmış öğretmen norm fazlası olursa ne olur?

okulumdan çok memnunum ve başka okula tayin olmak istemiyorum açıkçası öyle de bir durum var yani.

yardımcı olursanız sevinirim.

anelka0101
Memur
20 Nisan 2024 07:43

kendi isteği olmadan başka okula gönderilmez diye biliyorum engelli öğretmen. aynisi bana olma durumu vardi. bizim müdür yardımcısı söylemişti sıkıntı olmaz sana diye. o yüzden pek dert etme.

kimuni
Daire Başkanı
20 Nisan 2024 20:42

yaşanmış örnek lazım bence. okulumu seviyorum ve norm fazlası olmak istemiyorum.

anelka0101, 1 yıl önce
kendi isteği olmadan başka okula gönderilmez diye biliyorum engelli öğretmen. aynisi bana olma durumu vardi. bizim müdür yardımcısı söylemişti sıkıntı olmaz sana diye. o yüzden pek dert etme.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
20 Nisan 2024 23:00

İstemiyorsun. Eee ders olmadan ne yapmayı planlıyorsun ?

kimuni, 1 yıl önce

yaşanmış örnek lazım bence. okulumu seviyorum ve norm fazlası olmak istemiyorum.

tolgakaraca
Aday Memur
22 Nisan 2024 13:36

Daha önce MEB'na bağlı Halk Eğitim de çalışmıştım. Okulumuzda norm fazlası vardı. Müdürümüz norm fazlasına tanıdığım engelli öğretmeni de eklemişti. Engelli öğretmen okul civarında ev almıştı, hatta baba olmaya hazırlanıyordu. Evine çok uzak olan bir okula gönderildi. Tanıdığım öğretmen CİMER'e ve MEB'na şikayet yazdı. Müfettişler geldi. Tutanak tuttu. İptal ettiler. Tanıdığım öğretmen okulda kaldı.

kimuni
Daire Başkanı
22 Nisan 2024 20:58

çok teşekkür ederim.

tolgakaraca, 1 yıl önce

Daha önce MEB'na bağlı Halk Eğitim de çalışmıştım. Okulumuzda norm fazlası vardı. Müdürümüz norm fazlasına tanıdığım engelli öğretmeni de eklemişti. Engelli öğretmen okul civarında ev almıştı, hatta baba olmaya hazırlanıyordu. Evine çok uzak olan bir okula gönderildi. Tanıdığım öğretmen CİMER'e ve MEB'na şikayet yazdı. Müfettişler geldi. Tutanak tuttu. İptal ettiler. Tanıdığım öğretmen okulda kaldı.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi