Editörler : E.Kayı Han
20 Nisan 2024 10:59

Tarim Bakanlığı ilave kontrol parası hakkinda

Arkadaşlar ben Tarım İl Müdürlüğünde veri hazırlama ve kontrol isletmeni olarak çalışıyorum yani memurum.

Forumda bazı arkadaşlar düz memurlarından ilave kontrol parası aldığını söylüyor.. Bu para zirattcilere mi sadece veriliyor yoksa tüm memurlara mi.Bu konuda bilgisi olanlar yazarmış lütfen.Ben ilave kontrol parasını çıktığı günden beridir almıyorum

tarım41
Aday Memur
20 Nisan 2024 14:05

bu ödenek ne oluyor. aylık olarak mı öder

elektronik49
Şube Müdürü
20 Nisan 2024 15:43

Eksi veren eksik hücreli neden eksi vereceğine yorumunu mantıklı bir şekilde yazmadın. Pardon mantık herkeste olmuyor

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
21 Nisan 2024 19:25

Kontrol göreviyle ilgili toplu sözleşme maddesinde yer alan ? Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında mühendis, veteriner, veteriner hekim, biyolog ve kimyager unvanlı kadro ve pozisyonlarda olanlar ile ilgili meslek alanlarında eğitim alan tekniker, teknisyen ve yardımcı sağlık personeline,? hükmü uyarınca maddede geçen unvan ve pozisyonda görev yapmayanlar bu ödemeden yararlanamaz. Dolayısıyla siz de yararlanmazsınız maalesef.

elektronik49
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 19:31

Ya bunlardan hiç göreve gitmeyen masa başında İdari İşleri yapanlar neden alıyor.sadecw unvana veriliyor demektir. Adı kontrol sadece. Ne kadar hakkaniyetli bir uygulama..Bakanlık buna bir çare bulmalı.

Cimere bu uygulamayı yazacağım.

YUSUF YILDIRIM, 1 yıl önce

Kontrol göreviyle ilgili toplu sözleşme maddesinde yer alan ? Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında mühendis, veteriner, veteriner hekim, biyolog ve kimyager unvanlı kadro ve pozisyonlarda olanlar ile ilgili meslek alanlarında eğitim alan tekniker, teknisyen ve yardımcı sağlık personeline,? hükmü uyarınca maddede geçen unvan ve pozisyonda görev yapmayanlar bu ödemeden yararlanamaz. Dolayısıyla siz de yararlanmazsınız maalesef.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
21 Nisan 2024 19:46

Masa başında da kontrol görevi yapılabilir. Örneğin bu sene destekleme kontrolleri de bu kapsama alındı. ÇKS dosyalarını ve diğer destekleme evraklarını masa başında kontrol eden personel de kontrol görevi alıyor.

Ayrıca bu ödemenin çıkmasının asıl sebebi olan gıda kontrol görevlilerinin işlerinin önemli bir kısmı masa başında GGBS?de yapılıyor.

Veteriner hekimler de kontrol kapsamındaki bazı işlerini masa başında TÜRKVET üzerinden yapıyorlar.

Siz masa başı derken herhangi bir kontrol görevi yapılmamasını kastediyorsanız buna yorum yapamam. Adı kontrol görevi olan bir ödeme için kontrol görevi yapmayana ödeme yapılması mümkün değildir

elektronik49, 1 yıl önce

Ya bunlardan hiç göreve gitmeyen masa başında İdari İşleri yapanlar neden alıyor.sadecw unvana veriliyor demektir. Adı kontrol sadece. Ne kadar hakkaniyetli bir uygulama..Bakanlık buna bir çare bulmalı.

Cimere bu uygulamayı yazacağım.

elektronik49
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 19:58

Evet hiç kontrol isleri ile ugrasmayan idari işlerde calisip ilave kontrol parasi alanlarvar.bunu bildireceğim cimere kesinlikle

YUSUF YILDIRIM, 1 yıl önce

Masa başında da kontrol görevi yapılabilir. Örneğin bu sene destekleme kontrolleri de bu kapsama alındı. ÇKS dosyalarını ve diğer destekleme evraklarını masa başında kontrol eden personel de kontrol görevi alıyor.

Ayrıca bu ödemenin çıkmasının asıl sebebi olan gıda kontrol görevlilerinin işlerinin önemli bir kısmı masa başında GGBS?de yapılıyor.

Veteriner hekimler de kontrol kapsamındaki bazı işlerini masa başında TÜRKVET üzerinden yapıyorlar.

Siz masa başı derken herhangi bir kontrol görevi yapılmamasını kastediyorsanız buna yorum yapamam. Adı kontrol görevi olan bir ödeme için kontrol görevi yapmayana ödeme yapılması mümkün değildir

elektronik49
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 21:17

Eksi verende galiba bahsettiğim kişilerden

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi