Editörler : Pangaea
25 Nisan 2024 14:35

AMİN diyorum ve artırıyorum. sadece kahretmek yetmez. Allah bin türlü belasını versin.

algı yapanların da yalan söyleyenlerin de uğradığım haksızlığa sebep olanların da...

aob, 1 yıl önce

Eğer ben algı yapıp yalan yazdıysam Allah cc kahretsin. Şayet senini yazdıkların ve bana yalan demen algı dmen yalansa Allah cc seni Kahretsin. Ben Amin diyorum bir Müslüman olarak. Şayet Sende Müslüman san amin diyor musun. Değilsen sözüm yok.

aob
Aday Memur
25 Nisan 2024 22:17

Senden korkulur hem yalan hem yemin NOKTA.

Sergüzeşt77, 1 yıl önce

AMİN diyorum ve artırıyorum. sadece kahretmek yetmez. Allah bin türlü belasını versin.

algı yapanların da yalan söyleyenlerin de uğradığım haksızlığa sebep olanların da...

hopali
Başbakan Müsteşarı
26 Nisan 2024 08:03

Bu Ödül Sisteminde Hala Ödül Talep Eden, Müdür Yanında Ödül İçin Bekleyenleri Hayret Ediyorum. Gerçekten Bu Ödülleri Samimi Buluyor musunuz?

Görevimin İlk Yıllarında Yılın Yarısında Okula Gitmeyen Bir Hanımefendiye Ödül Verildikten Sonra Ben Bu Ödülleri İstemiyorum Dedim. O Günden Onlarca Yıl Geçti ve Okullarıma Bana Yazmayın Demişimdir. Bize Tayinle Gelen Ödül Dolu Ama 1 Gram İşe El Atmayan, Okuldan Erken Kaçan vb. Bir Çok Öğretmenin Listeleri Başarı ve Üstün Başarılarla Dolu. Yalandan Belge ve Sertifikalarla Geldiğimiz Nokta da Ortada. Benim Kadar Benim Kadar Başarı Kazanan ve Kazandıran, 18 Yıldır Sıfır Veli Sorunuyla ve Memnuniyetle Tercih Edilmeye Çalışılan Biri Ödül Alsa Ne Olur Almasa Ne Olur. İsmim Orada Olsa Şaibeli Kısma Bile Düşeriz Allah Korusun. Kalplerde Ödülleri Alıyoruz Zaten. Mesleğini Seven Birine Bu En Büyük Ödül.

Daha Önceki Yıllarda Verilmek İstendiğinde Gerek Yok Demiştim. O Günden Beri de Okulumuzda Kimseyi Teklif Etmiyorlar. En Temizi...

Camiamız Beklenti Derdine Düşmeden Olanakları Kendi Oluşturmalı.

adem-tanrikulu
Aday Memur
26 Nisan 2024 20:11

Hakederek almışlardır umarım

difficulties
Yasaklı
27 Nisan 2024 13:01

Bizim ilçede hakrdenler almış. 15-16 kişi. 2 tanesi eski ilçe milli eğitim müdürü. 2 tanesi eski şube müdürü. 1 tanesi aktif şube müdürü. 1 tane eski ebs başkanı. 3 tanesi eski ebs yönetimi. 2 tanesi aktif ebs yönetimi. 2 tane tarikatçı müdür. Vebenzerleri...

Bir tane arada var. Onu çözemedik. Herhalde isim karışıklığı falan oldu. Kimseyle alakası yok çünkü çocuğun.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi