Editörler : swat3410
20 Nisan 2024 12:13

Müdür tarafından karakola girmemem isteniyor

Arkadaşlar benim ilçeden il merkezine tayinim çıktı ben istirahatli olduğum zaman zarfında arada polis merkezine arkadaşların yanına gitmekteyim ilçe den sorumlu müdür başkaları üzerinden bana bir daha karakola girmeyecek gelmesin diye haber yollamakta müdürün böyle bir hakkı varmı bilgisi olan yardım edebilir

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
20 Nisan 2024 12:29

simdi olay bu kadar basit değil sende bizde anlıyoruz bunu .1 ilçeden ile sürüldün mü tayin nedeni ney kendin mi istedin araya adam sokup müdüründen habersiz yoksa müdür mü gönderdi beni . müdür gönderdi ise daha fazla zorlama issiz misin istirahatli günde oraya gidiyorsun kendi arkadaslarını zor durumda bırakırsın ilçe ye alma dese ne diyeceksin ne isin var ordaki karakolda .karakola gelme nedenin ne arkadas ziyareti gibime gelmedi pek karakol arkadas ziyaret yeri değil mesai saatleri içerisinde is dısında bir uğrasla misafir ağırlamak yasak senle uğrasmasını mı istiyorsun aranızda bir çekisme olduğu belli .yani tehlikeli sulardasın söyleyim isi bilen uğrasacak biri olsa bilgi sızdırdığını iddaa bile edebilir ben bile supheleririm ilden ilçeye gelecek istirahatli günü bu birde devamlı ise süpha uyandırır

robokopp
Aday Memur
20 Nisan 2024 13:45

İzin gününde karakolda ne işin var. Çok istiyorsan sivilde buluş arkadaşlarınla. Mesai saatinde işi bırakıp senle mi ilgilensinler

Gydm
Müsteşar
20 Nisan 2024 14:59

ben izinli günümde kimseyi görmek istemiyorum önlerinden bile geçmek istemiyorum. nefret ediyorum izinli günde gelenlerden .. kardeşim ne işin var karakolda işin gücün yok mu ne insanlar var ya yıllık izin kullanmayan izni yanan... kardeşim normal akıllı insan gitmez kim olursa olsun

İpinikoparankukla
Aday Memur
20 Nisan 2024 15:02

"bekçiye bir gün izin vermişler onu da karakolda geçirmiş" derdi eskiler.

Dextrian
Şube Müdürü
20 Nisan 2024 15:29

Mesleki deformasyon. Ne işin var istirahatli gününde karakolda hemde ilden ilçeye gidiyosun bana para verseler gitmem. İstenmediğim yere hiç gitmem

Klav.ye
Şef
20 Nisan 2024 18:14

bizdede var öyle birisi. il merkezine tayin edildi. ama çalıştığı birimden çok ilçe emniyette vakit geçiriyordu. ama adamın çevirmediği alavere dalavere yok. aklı sıra burda arası iyi olan bir kaç kişiden ilçede olup bitenleri öğrenip sağda solda kullanmak. bizde ona yasak koyduk. bir daha işin yoksa emniyete gelip oturma kardeşim diye. çünkü niyeti bozuk herifin.

Aynasız3434
Aday Memur
20 Nisan 2024 23:23

bunu buraya yazacak kadar ne yaşadın acaba müdür sana haber gönderiyorsa vardır bişey buraya yazma otur bi düşün bakalım sonum ne olur diye

memuraday-y
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 00:50

Kim bilir ne yaptınız ne kabahat işlediniz.

ozerrrr
Şube Müdürü
21 Nisan 2024 03:22

gardaş istirahatli günümde emniyet müdürlüğü önünden şahsi aracımla geçmiyorum. kendimi görevli hisesedip yolumu değiştiriyorum. o günümü mesaide gibi hissediyorum. sen neyin kafasındasın.

Bozok8080
Aday Memur
21 Nisan 2024 08:10

Polis evi polis kantinine dahi gitmiyorum senin karakolda ne işin var kardeşim :)

21 Nisan 2024 12:43

İzinli günümde bırak Karakolu Emniyeti onların bulunduğu mahalleye bile girmek istemiyorum yolu uzatıyorum gerekirse,

Agency
Şef
21 Nisan 2024 23:40

O karakol, köy değil. O müdür, ağa değil. Orada görevli memurlar, maraba değil. Bu düzen, feodal değil. Velev ki bir husumetten dolayı ilçeden ile geçildi. Müdürün bir kuyruk acısı varsa, kişisel bir hesabı varsa, bunu kamu gücünü ve kamunun imkanlarını kullanarak yapamaz. Babasının mirası köyden mi kovuyor ne demek gelemez.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
22 Nisan 2024 07:13

sende gitmeyiver mübatek iş vaktinde millet çalışırken. ölmezsin ya.

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
22 Nisan 2024 08:24

tecrübe diyoruz biz buna tecrübe bu adam il den ilçeye geliyor izinli gününde anladın bu hayatın olağan akışına ters ve bu olayda bu arkadas dürüst değil üstün körü anlatmıs yani olay ev benim giremezsin mevzusu değil evin içindekiler dışarı sızıyor sen bize gelin olduğun zamandan beri meselesi .yada Suphi uyandırıyor .zaten bu adamın anlamadığı karakoldakiler de istemiyor bu adamı belli
Agency, 1 yıl önce
O karakol, köy değil. O müdür, ağa değil. Orada görevli memurlar, maraba değil. Bu düzen, feodal değil. Velev ki bir husumetten dolayı ilçeden ile geçildi. Müdürün bir kuyruk acısı varsa, kişisel bir hesabı varsa, bunu kamu gücünü ve kamunun imkanlarını kullanarak yapamaz. Babasının mirası köyden mi kovuyor ne demek gelemez.

hedef2024
Memur
22 Nisan 2024 11:10

yılda 1 eski arkadaşları görmek için gidebilirsin ama haftada 1 gidersen karakoldaki eski arkadaşların bile rahatsız olur senden.

sinanpolat22
Şube Müdürü
22 Nisan 2024 11:16

bekçiye bi gün izin vermişler, karakolu gezmiş.

lisans mezunu
Kapalı
22 Nisan 2024 13:27

hakkı var , oranın sorumlusu müdürdür

22 Nisan 2024 14:29

Ulan ahahahah

sinanpolat22, 1 yıl önce

memuraday-y
Şube Müdürü
23 Nisan 2024 23:27

Neden çalıştığı günlerde gezmemiş ?

sinanpolat22, 1 yıl önce
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi