Editörler : swat3410

Toros101
Şube Müdürü
29 Nisan 2024 16:16

Merhaba hayırlısıyla sınav geçti gitti de sınavda her soru 1 puan mı ya da konulara göre soruların farklı bir ağırlığı var mı bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız teşekkürler

Memur2647
Memur
29 Nisan 2024 18:05

Her soru 1 puan yanlışlar doğruyu götürmüyor 70 puanı geçen spor mülakatına çağrılır.
Toros101, 12 ay önce

Merhaba hayırlısıyla sınav geçti gitti de sınavda her soru 1 puan mı ya da konulara göre soruların farklı bir ağırlığı var mı bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız teşekkürler

Toros101
Şube Müdürü
29 Nisan 2024 19:32

İyi öyleyse, bana mevzuat olur TCK olur kanunlar olur İnsan hakları ya da genel kültür bunların puan ağırlıkları değişiyor dediler. Benim CMK ve TCK da yanlış çok. O yüzden biraz şüpheye düştüm.

Memur2647, 12 ay önce
Her soru 1 puan yanlışlar doğruyu götürmüyor 70 puanı geçen spor mülakatına çağrılır.

Memur2647
Memur
30 Nisan 2024 10:17

sınav ilanında net bir şekilde yazıyor ayrıca yönetmelikle en ince detayına kadar yazılmıştır.Lütfen beni yanlış anlama ancak biz devlet memuruyuz kitabi bir şeyi merak ettiğinde kulaktan dolma bilgilerle şüpheye düşmek yerine elinin altında internet var aç kanun yönetmelik ne diyor ona bak hayırlı günler hakkında hayırlısı olsun
Toros101, 12 ay önce

İyi öyleyse, bana mevzuat olur TCK olur kanunlar olur İnsan hakları ya da genel kültür bunların puan ağırlıkları değişiyor dediler. Benim CMK ve TCK da yanlış çok. O yüzden biraz şüpheye düştüm.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi