Editörler : Pangaea
24 Nisan 2024 13:14

evlimisiniz bekar mı ona göre bir yorum yapacam müdür evli mi bekar mı işin icinde başka bise olabilir şahsen ben bir müdür olsam bir bayan personelle takısmam korkarım sizi tenzih ediyorum her türlü iftiraya uğrayabilirim eğer o kurumda 3 seneyi doldurduysanız zaten 1.2 aya kadar il içi ile il dısı acılır eğer imkanınız varsa tayin isteyin

24 Nisan 2024 13:15

bir de müdürünüzü dinlemek lazım her yerde takıntılı olmanız biraz ilginc

24 Nisan 2024 16:06

En güzeli başka yere tayin almak. birisi sizi kafaya almak kadar kötü bir şey yok. Normal hayatınızda etkilenir.

Memure hanimm, 1 yıl önce

Bu konu hakkında forum da bilgi alacağım hukukçu bir arkadaş var mı?

Mehker
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 18:42

Buradaki sorun cimere başvururken kurum adının yazılmaması, halbuki cimere yazarken de aynı dilekçede olduğu gibi, ...okul müdürlüğüne, ... ilçe müdürlüğüne diye belirtilmeli, buradaki kural da şikayet edeceğinizi bir üst amirine şikayet etmek, mesela öğretmen, okul müdürüne, okul müdürü il- ilçe milli eğitim müdürüne, il-ilçe milli eğitim müdürü kaymakam veya valiye şikayet edilir. Aksı takdirde cimerde şikayet edilen makam adını belirtmediğinizde okul müdürünü şikayet edersiniz bu şikayet okul müdürüne gelir. Yani okul müdürü kendi kendine mi soruşturma açsın veya ilçe milli eğitime cimere şikayet edildiğini ve hakkında soruşturma açılmasını istediğini mi söylesin:)

bhdrzn, 1 yıl önce

Ben öğretmen olarak ilçe memin maaşım üzerinde kendi yaptığı hatayı düzeltmediği için bununla ilgili kendileriyle 1 sene görüşüp hala vevap alamadığım için bu yola başvurmuştum cimere şikayet ettim, cimer kime yönlendirdi şikayet ettiğim ilçe meme tekratir yazdım tekrar ilçe meme:)) sorun çözmedikleri gibi şube müdürünün tayini çıkmasaymış bana takacakmış müdürüme böyle söylemiş. Keşke gitmeseymiş de taksaymış bana dedim bende.Şaka gibi değil mi?

M.Sandal67
Aday Memur
25 Nisan 2024 11:40

beni odasında, üç meslektaşımın önünde aşağılayan müdürüme çok sinirlenip, arabasını boydan boya çizmiştim. çok sinirlenmiştim,arabasını çizmeseydim odasına dalıp kavga edecektim.sonrasında birkaç ay durgunlaştı, sanırım öğrencilerin çizdiğini düşündü.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
25 Nisan 2024 14:50

Tabi cesur olup yüzleşmek zordur :) erkeklik ister

M.Sandal67, 12 ay önce

beni odasında, üç meslektaşımın önünde aşağılayan müdürüme çok sinirlenip, arabasını boydan boya çizmiştim. çok sinirlenmiştim,arabasını çizmeseydim odasına dalıp kavga edecektim.sonrasında birkaç ay durgunlaştı, sanırım öğrencilerin çizdiğini düşündü.

fokyay
Şef
26 Nisan 2024 08:37

Adamın malına niye zarar verdin?

M.Sandal67, 12 ay önce

seuzan
Şef
26 Nisan 2024 09:21

En mantıklı yorum. Bu arkadaş amiriyle yaşadığı sorunu kendi diliyle buraya yazmış. Bu arkadaşın nasıl iş yaptığını bilmiyoruz, işe vaktinde gelip gelmediğini bilmiyoruz, rapor almayı bir alışkanlık haline getirip getirmediğini bilmiyoruz, çalışma ortamındaki uyumunu bilmiyoruz. Bugüne kadar ast-üst çatışmalarında gördüğüm şey şu: hiçbir amir işini yapan adamla uğraşmaz, işini iyi yapan bir personele sahip olmak bir amirin en büyük şansıdır.

İnadınaAtatürk, 12 ay önce

bir de müdürünüzü dinlemek lazım her yerde takıntılı olmanız biraz ilginc

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
26 Nisan 2024 09:29

Hiçbir demesek iyi olur. Bizzat şahit olduğum, karı-koca her ikisinin de belki de ülkedeki en çok çalışan kişiler olduğu, gece gündüz, hafta içi hafta sonu demeden sürekli çalıştıkları bir ortamda, her ikisine de ödül olarak "ceza" verildi. Biri sürüldü, diğerinin 21 yıldır çalıştığı birim değiştirilip, hiç çalışmadığı birime alındı. Sürülme sebebi amiriyle personelin kullanacağı tuvaletler konusunda tartışması. Birim değişikliğinin sebebi de iki farklı amirin birbiriyle çatışması.

seuzan, 12 ay önce

En mantıklı yorum. Bu arkadaş amiriyle yaşadığı sorunu kendi diliyle buraya yazmış. Bu arkadaşın nasıl iş yaptığını bilmiyoruz, işe vaktinde gelip gelmediğini bilmiyoruz, rapor almayı bir alışkanlık haline getirip getirmediğini bilmiyoruz, çalışma ortamındaki uyumunu bilmiyoruz. Bugüne kadar ast-üst çatışmalarında gördüğüm şey şu: hiçbir amir işini yapan adamla uğraşmaz, işini iyi yapan bir personele sahip olmak bir amirin en büyük şansıdır.

seuzan
Şef
26 Nisan 2024 09:37

Dediklerinizi tümüyle doğru varsaysak bile uç örnekler özü yansıtmaz.

YUSUF YILDIRIM, 12 ay önce

Hiçbir demesek iyi olur. Bizzat şahit olduğum, karı-koca her ikisinin de belki de ülkedeki en çok çalışan kişiler olduğu, gece gündüz, hafta içi hafta sonu demeden sürekli çalıştıkları bir ortamda, her ikisine de ödül olarak "ceza" verildi. Biri sürüldü, diğerinin 21 yıldır çalıştığı birim değiştirilip, hiç çalışmadığı birime alındı. Sürülme sebebi amiriyle personelin kullanacağı tuvaletler konusunda tartışması. Birim değişikliğinin sebebi de iki farklı amirin birbiriyle çatışması.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
26 Nisan 2024 14:36

Sonuçta "hiçbir amir" değil, "çoğu amir" oluyor.

seuzan, 12 ay önce

Dediklerinizi tümüyle doğru varsaysak bile uç örnekler özü yansıtmaz.

M.Sandal67
Aday Memur
29 Nisan 2024 13:44

yav he he, sen çok delikanlısın belli oluyor klavyenin parıltısından. kıskanma gel senin de çizeyim.... arabanı arabanı :):):)

SorunCevaplayıN, 12 ay önce

Tabi cesur olup yüzleşmek zordur :) erkeklik ister

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
29 Nisan 2024 14:19

Cesaretin olsa müdürüne söylerdin bunu :) gidip kıyıda köşede araba cizmezdin :)

M.Sandal67, 12 ay önce

yav he he, sen çok delikanlısın belli oluyor klavyenin parıltısından. kıskanma gel senin de çizeyim.... arabanı arabanı :):):)

Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi