Editörler : E.Kayı Han
21 Nisan 2024 22:39

Asalet ve 92. Madde

Sözleşmeliyken son kadro uygulamasıyla kadroya geçen 2.5 yıllık adalet bakanlığı personeli tam olarak kadrolu asil memur oldu mu , olduysa istifa ettikten sonra başka bir kurumda memuriyete geri dönebilir mi yardımcı olursanız sevinirim.

gtot
Kapalı
21 Nisan 2024 22:51

son kadro uygulamasıyla sözleşmeliler aday memurluk evresini görmeden direk memur oldu

cevherdudayev1
Daire Başkanı
22 Nisan 2024 00:34

92.maddeye göre geri dönmek yeniden sınava girip dönmekten kolay sanıyor bizim millet

Bluecan
Aday Memur
22 Nisan 2024 09:03

Sen döndüysen herkes döner

cevherdudayev1, 1 yıl önce

92.maddeye göre geri dönmek yeniden sınava girip dönmekten kolay sanıyor bizim millet

cevherdudayev1
Daire Başkanı
22 Nisan 2024 12:48

6 ay sonra ağlama burlarda

Bluecan, 1 yıl önce

Sen döndüysen herkes döner

Bluecan
Aday Memur
22 Nisan 2024 14:59

Burda niye ağlıyim senin gibi gider rektörün odasında ağlarım

6 ay sonra ağlama burlarda

cevherdudayev1
Daire Başkanı
22 Nisan 2024 15:22

o odaya girebilirsen ağlarsın goçum

Bluecan, 1 yıl önce

Burda niye ağlıyim senin gibi gider rektörün odasında ağlarım

Bluecan
Aday Memur
22 Nisan 2024 16:24

Odaya gerek yok tlf la halledicem boş herif

o odaya girebilirsen ağlarsın goçum

cevherdudayev1
Daire Başkanı
22 Nisan 2024 19:08

yav he he yaparsın gocum sen ağasın sen paşasın telefonla iş yapacakmış töbe yarabbi ne günlere kaldık

Bluecan, 1 yıl önce

Odaya gerek yok tlf la halledicem boş herif

Bluecan
Aday Memur
23 Nisan 2024 02:46

Yaylan bidaha yorum yapma paylaşımlarıma.

yav he he yaparsın gocum sen ağasın sen paşasın telefonla iş yapacakmış töbe yarabbi ne günlere kaldık

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Nisan 2024 12:27

burası senin babanın tapulu yerimiki istediğimiz yere yorum yapamıyoruz bu forum umuma açık bir forum isteyen istediği yere yazar görüşünü belirtir beğenirsin beğenmezsin ayrı mesele

Bluecan, 1 yıl önce

Yaylan bidaha yorum yapma paylaşımlarıma.

Bluecan
Aday Memur
23 Nisan 2024 16:19

Sen kötü niyetlisin aslan , sorduğum soruya çık bir bak verdiğin cevaba çık bir bak. Ve her yorumda aynısın, kendin istifa etmişsin çoban olacakken seni üniye geri almışlar süreçten ondan bundan bahsetmek yerine insanlara habire olmaz diyip duruyosun, hemde karşındaki hakkında hiçbir fikrin olmadan, onun haricinde yorumunun bir değeri yok zaten.

burası senin babanın tapulu yerimiki istediğimiz yere yorum yapamıyoruz bu forum umuma açık bir forum isteyen istediği yere yazar görüşünü belirtir beğenirsin beğenmezsin ayrı mesele

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Nisan 2024 18:10

ben olacak işe bak diyorum sana sen olmayacak işe bakıyorsun git bizim üniversitenin ilanlarına bak bakalım kaç puanla memur alımı olmuş merkezi atamada bile 71 puanla gelen oldu bissürü sözleşmeli alım oldu adam 56 ile girdi adını soyadını yazıp çıksın bu puanı alırsın sana ben kolay yolu gösteriyorum sen en zor atama şekliyle geçecem diye hoplayıp duruyorsun

Bluecan, 1 yıl önce

Sen kötü niyetlisin aslan , sorduğum soruya çık bir bak verdiğin cevaba çık bir bak. Ve her yorumda aynısın, kendin istifa etmişsin çoban olacakken seni üniye geri almışlar süreçten ondan bundan bahsetmek yerine insanlara habire olmaz diyip duruyosun, hemde karşındaki hakkında hiçbir fikrin olmadan, onun haricinde yorumunun bir değeri yok zaten.

Bluecan
Aday Memur
23 Nisan 2024 20:20

Kolayı zoru senden iyi biliyorum hayatın kadar sınava girmişimdir , ölçtüm tarttım , boş konuşuyosun 60 la atanan dandik mezuniyetler şartıyla atanmıştır ya da ortaöğretim şartı ya da bilmemne şartı özel kedrolar cart cur zurt, aksi halde türkiyede herkesin başvurabileceği bir memuriyette o puan imkansız , sorulan soru belli boş yapma.

ben olacak işe bak diyorum sana sen olmayacak işe bakıyorsun git bizim üniversitenin ilanlarına bak bakalım kaç puanla memur alımı olmuş merkezi atamada bile 71 puanla gelen oldu bissürü sözleşmeli alım oldu adam 56 ile girdi adını soyadını yazıp çıksın bu puanı alırsın sana ben kolay yolu gösteriyorum sen en zor atama şekliyle geçecem diye hoplayıp duruyorsun

cevherdudayev1
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 14:44

yav he ağam he herşeyi biliyon maşşallah

Bluecan, 1 yıl önce

Kolayı zoru senden iyi biliyorum hayatın kadar sınava girmişimdir , ölçtüm tarttım , boş konuşuyosun 60 la atanan dandik mezuniyetler şartıyla atanmıştır ya da ortaöğretim şartı ya da bilmemne şartı özel kedrolar cart cur zurt, aksi halde türkiyede herkesin başvurabileceği bir memuriyette o puan imkansız , sorulan soru belli boş yapma.

Bluecan
Aday Memur
24 Nisan 2024 22:07

He he aynen öyle

yav he ağam he herşeyi biliyon maşşallah

KingJames1
Yasaklı
25 Nisan 2024 00:37

bu salak saçma sapan başlık niye hep en üstte
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular