Editörler : swat3410

hknpntr
Aday Memur
09 Temmuz 2024 22:29

Amir C diliminde gece zorla çalıştırmak isterse ve personelde çalışmak istememesi durumunda hakkını arayıp gündüz çalışan var mı

yaman32
Memur
10 Temmuz 2024 10:39

amir seni zor kullanarak çalıştıramaz zaten. Amir memuru mevzuat çerçevesinde çalıştırır, eğer seni çalıştırdığı şekil mevzuata uygun ve sen bunu kabul etmez isen 10 günün sonunda müstafi sayılmış olursun. Daireden gelen yazıyı iyi oku orda ne yazıyor, kesin aktif olmayan birimde gece ve gündüz çalıştırılabilir, yazıyordur. bu yazıyorsa maalesef çalışmak zorundasın. Yada istemiyorsan D dilimi için şartları zorlayacaksın, ozaman da ya emekli olacaksın yada Gİh olacaksın. Gih olduğunda seni gece çalıştıramaz.

enes okumus
Aday Memur
10 Temmuz 2024 17:10

Sağ ol devrem

zalimkalemdar, 10 ay önce
Devrem benden daha tecrübeli meslektaşlarım muhakkak vardır lakin c dilimi gece çalışmaya müsait olduğuna dair ibareyi önceden Emniyet teşkilatı sağlık şartları yönetmeliğinde kestiriyor seni faal olmayan görevlerin dışında istihdam edecekler örneğin nöbette değil de müracaat kısmında gece veya gündüz artık amirin takdirine bağlı bir şekilde ek görev yazılmayacak tabii sağlıklı daire bununla ilgili olarak birimine ortalama 3 aya kadar maksimum 6 aya kadar cevap verecek bazen Sağlık daire emniyet teşkilatı sağlık şartları yönetmeliği kapsamında emniyet hizmetlerinde çalışabilir diye tebligat gönderirler bu sefer sen de direkmen dilekçeyle hangi sınıfa göre çalışacağım diye tekrar dilekçe yazabilirsin

Cnknnn
Aday Memur
10 Temmuz 2024 21:35

Sağlık Daire den gelen yazıda nasıl çalışacağını yazar muhtemelen 16 maddi de çalışmasın da bir sakınca yoktur diyor sağlık daire c dilimi ne 2020 den sonra yönetme liği değiştir diler

yaman32, 10 ay önce

amir seni zor kullanarak çalıştıramaz zaten. Amir memuru mevzuat çerçevesinde çalıştırır, eğer seni çalıştırdığı şekil mevzuata uygun ve sen bunu kabul etmez isen 10 günün sonunda müstafi sayılmış olursun. Daireden gelen yazıyı iyi oku orda ne yazıyor, kesin aktif olmayan birimde gece ve gündüz çalıştırılabilir, yazıyordur. bu yazıyorsa maalesef çalışmak zorundasın. Yada istemiyorsan D dilimi için şartları zorlayacaksın, ozaman da ya emekli olacaksın yada Gİh olacaksın. Gih olduğunda seni gece çalıştıramaz.

Bugraemir
Aday Memur
11 Temmuz 2024 07:52

gece gündüz hafta sonu silahlı olarak görev yapabilir yazıp uzun süre ayakta bekleyemez diye belirtme yapıldıysa raporda ne gibi hakkı olur personelin ek görev yazılır mı aceba

yaman32
Memur
11 Temmuz 2024 10:18

C diliminde ek görev yazılmıyor/yazılamıyor diye biliyorum.

Bugraemir, 10 ay önce
gece gündüz hafta sonu silahlı olarak görev yapabilir yazıp uzun süre ayakta bekleyemez diye belirtme yapıldıysa raporda ne gibi hakkı olur personelin ek görev yazılır mı aceba

sekoo56
Memur
11 Temmuz 2024 13:12

Geçmiş olsun son yönetmelikle c dilimi ikiye ayrıldı birincisi 16 madde c dilimi ikincisi 16 madde 5 bendi c diye buna sağlık daire karar veriyor uzunsure ayakda duramaz yazıyorsa muhtemelen 16 5 c verirler benim oyle lakin karar sağlık dairenin... ek görev işi her ilden ile ve her ilin ilçesinden ilçesine değişir

Bugraemir, 10 ay önce

NarKOM
Memur
11 Temmuz 2024 22:37

Nöroloji Bölümü MS tanısı alan biri olarak yazıyorum.

C dilimi verdiler ama çalışma şartlarımı 16/5 C bendi uygun görülmesine rağmen amir insiyatifi yazmayıda ihmal etmemişler o yüzden ne zaman D dilimi alırsak o zaman sanırım şartlarım düzelecek.

Ben gih e geçmeyi talep ettim eğer olmazsa 16/5 C bendine uygun görülmesi talebinde bulunmuştum sonuç böyle geldi. Bu süreç yaklaşık 2 ay sürüyor. Ayrıca 2 sene sonra tekrar hastane heyet kontrolü yapılması gerektiğini yazmışlar.

Hakkımızda hayırlısı olsun ama bu meslekte sağlığı kötü olan nasıl iyileşecek. Zaten doktor stresten uzak diyor ayakta çok durma diyor ama polislik buna uygun bir meslek değil desekte onlarda ne diyeceklerini bilmiyorlar.

sekoo56
Memur
12 Temmuz 2024 09:56

Geçmiş olsun gih düşünceniz varsa dereceniz en az 4 olursa 3600 yararlanirsiniz aklınızda olsun hersey gönlünüzce olsun sağlıklı gunler

NarKOM, 10 ay önce

C dilimi verdiler ama çalışma şartlarımı 16/5 C bendi uygun görülmesine rağmen amir insiyatifi yazmayıda ihmal etmemişler o yüzden ne zaman D dilimi alırsak o zaman sanırım şartlarım düzelecek.

Ben gih e geçmeyi talep ettim eğer olmazsa 16/5 C bendine uygun görülmesi talebinde bulunmuştum sonuç böyle geldi. Bu süreç yaklaşık 2 ay sürüyor. Ayrıca 2 sene sonra tekrar hastane heyet kontrolü yapılması gerektiğini yazmışlar.

Hakkımızda hayırlısı olsun ama bu meslekte sağlığı kötü olan nasıl iyileşecek. Zaten doktor stresten uzak diyor ayakta çok durma diyor ama polislik buna uygun bir meslek değil desekte onlarda ne diyeceklerini bilmiyorlar.

Muro24246666
Aday Memur
20 Temmuz 2024 01:17

16/5C yi nasıl talep ettin onu anlamadım
NarKOM, 10 ay önce

Cnknnn
Aday Memur
20 Temmuz 2024 14:12

2020 den sonra kimseye 16 5 maddesinde çalışsın dendiğini duymamış tım ne zaman onaylandı raporu nuz

Muro24246666, 10 ay önce
16/5C yi nasıl talep ettin onu anlamadım

Muro24246666
Aday Memur
22 Temmuz 2024 21:56

3 ay sonra onaylandı benim 12/1 denildi büroya çektiler
Cnknnn, 10 ay önce

2020 den sonra kimseye 16 5 maddesinde çalışsın dendiğini duymamış tım ne zaman onaylandı raporu nuz

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi