Editörler : crops35
22 Nisan 2024 15:47

Üniversitede çalışan hizmetli personel tayini

Üniversitede çalışan hizmetli personelin ailesinden olan bir ferdin ağır engelli raporunu kullanıp kendi iline tayin isteyebilirmi.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
22 Nisan 2024 16:13

Üniversitede çalışan kadrolu personel mazereti ne olursa olsun tayin isteyemez. Nakil isteyebilir. Yani geçmek istediğiniz kurumdan kadro bulup çalıştığınız kurumdan da muvafakat yani izin alabilirseniz nakliniz gerçekleşir. Üniversiteler mazeretlere pek bakmaz. Şansınız varsa nakil olursunuz.

Mehmet448
Aday Memur
22 Nisan 2024 16:33

hocam nakil işi şans işi mi referans işi mi Adana'dan eş durumundan dolayı Ağrı taraflarına geçmem gerekli
hsnd, 10 ay önce

Üniversitede çalışan kadrolu personel mazereti ne olursa olsun tayin isteyemez. Nakil isteyebilir. Yani geçmek istediğiniz kurumdan kadro bulup çalıştığınız kurumdan da muvafakat yani izin alabilirseniz nakliniz gerçekleşir. Üniversiteler mazeretlere pek bakmaz. Şansınız varsa nakil olursunuz.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
22 Nisan 2024 17:06

ağrıysa geçersin oradan gittim bende herkes gitmeye çalışıyo yana yakıla personel arıyolar git orada personel dairesiyle görüş anında yazı çıkartırsın kendine gel başla diye

HALİT87
Şef
07 Mayıs 2024 13:26

Osm71 hocam özel mesaj attım..

klimalı araç
Aday Memur
08 Mayıs 2024 23:03

merhaba üniversitede çabıyan düz memur maaşı en düşük memur maaşı ile aynımıdır

ganharpus2
Aday Memur
18 Mayıs 2024 10:09

Çocuk yoksa çalışmayan eşin de yoksa maaş çok daha düşük. Memleket dışında bir yerse ve memleketinde 0 veya sefilleri oynamıyorsan çok iyi düşün yeniden sınava çalış gerekirse.

klimalı araç, 9 ay önce
merhaba üniversitede çabıyan düz memur maaşı en düşük memur maaşı ile aynımıdır
16 Temmuz 2024 13:39

hocam ağrıda üniversitede sözleşmeli personel için bilgi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
eskidenberiburdayim, 10 ay önce

ağrıysa geçersin oradan gittim bende herkes gitmeye çalışıyo yana yakıla personel arıyolar git orada personel dairesiyle görüş anında yazı çıkartırsın kendine gel başla diye

29 Temmuz 2024 00:24

üniversitelerde aynı unvanda sözleşmeli personelden başka üniversitede sözleşmeli personele atanabilir miyim

firatkaran
Memur
20 Ocak 2025 13:37

ölseniz yine tayin hakkı yok

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi