Editörler : Pangaea

tavuknugget
Aday Memur
02 Mayıs 2024 21:43

Afganistan eğitim mollalığından üyeler katılmış konuya. Hoş gelmişler

massim
Aday Memur
03 Mayıs 2024 01:37

Günlük hayatta şort, mini istediğimi giyen biriyim. Çalıştığım okulun imam hatip olmasından dolayı diz boyu elbise dahi giymiyorum. Çünkü öğrencilerim için bu bile uç bir giyim. Derste direkt göz önünde olan biri olarak rahatsızlık hissederim. Yani sizin demek istediğiniz her şeyi anlayan ve buna göre yaşayan biri olarak kesinlikle karışmamanızı tavsiye ediyorum. Emin olun o öğretmen bu bakışların farkında ve rahatsız olmuyor. Öğrenciler ve veliler tarafından da şikayette bulunulmadığına göre size bir şey söylemek düşmez. Ek bir şey daha ekleyeyim. Öğrencileriniz size bu konuyla ilgili bir şey anlattığında buna müsade etmememenizi tavsiye ederim. Siz yorum yapmayıp sussanız bile öğrenciler bunu farklı yorumlayabilir. Sonra uğraşır durursunuz.
Memleketinogretmeni, 1 yıl önce

Ben bir kadın olarak çok sevdiğim çok tatliş bulduğum bazı arkadaşlarımın bahsedildiği derecede açık giyinmesinden kendimi öğrenci yerine koyduğumda rahatsız oluyorum.Arkadaşimı kırmamak için veya kızıp arkamdan kıskanç demesin diye veya kuyumu kazmasın diye bu konuyu konuşmuyorum.Müdüre de söylemiyorum.Ama öğrenciye düzgün giyinmelerini öğütlerken arkadaşın manzarası kuralları lafta bırakıyor ögrenci adına.Kaldı ki öğrenciler kendi aralarında bunun dedikodusunu yapıyor ve derste bana da aksettirdikleri oluyor.Öğrenci veya veli şikayet ettiğinde öğretmenin çocuğunu hedef alacağını bildiği için şikayet edemez.

03 Mayıs 2024 07:06

Kimsenin inancına giyinişine karışacak durumda değilizde arkadaşlar

insan eğittiğimizin

Onlara rol model olduğumuzun farkında değilmiyiz

Sonra çocuklar niye saygı göstermiyor

Çocuklarda değer kalmadıya gidiyor iş.

Öğretmen kendine yakışanı giyecek elbet ama öğretmene yakışanıda giyecek. Yazılı olmayan meslek ilkeleri vardır.

İdare bu konuda bir şey diyememişse /dememişse/ görmemilse elbette bir arkadaş olarak samimiyetinize binaen bir iki laf edebilirsiniz arkadaşınıza.

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
03 Mayıs 2024 09:34

"Mala bak" derken kastın nedir bilmiyorum ama bu mesajı yazdığın cihazın ekranı yansıma yapıyor olabilir.

tavuknugget
Aday Memur
03 Mayıs 2024 21:39

foruma kadin uyelere ozel mesajdan evlenme teklifi etmek için mi kayit oldunuz?

Evlenmek Gerek, 12 ay önce

"Mala bak" derken kastın nedir bilmiyorum ama bu mesajı yazdığın cihazın ekranı yansıma yapıyor olabilir.

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
04 Mayıs 2024 13:55

Forumdaki horozlar sizi bulsun diye mi tavuk olarak kaydoldunuz? Eğer niyetiniz öyle ise ben o horozlardan değilim, başka kümeslere bakmanızda fayda var.

tavuknugget, 12 ay önce

foruma kadin uyelere ozel mesajdan evlenme teklifi etmek için mi kayit oldunuz?

Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi