Editörler : swat3410
23 Nisan 2024 12:32

Adli sürecin disiplin soruşturmasına etkisi

Üzerime iftira atıldı beraat aldım karşı tarafın avukatı istinafa gönderdi disiplin soruşturması açılalı 18 ay oldu hala açıktayım. istinaf sürecini beklermi emniyet bilgisi olan lütfen bilgi verebilirmi beraat alalı 5 ay oluyo hala açıktayım

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
23 Nisan 2024 12:46

konu neyle alakalı cinsel istismar yada tecavüz suçlaması ise beraat alsanda ihraç olursun sonra mahkeme ile dönmeye çalışırsın

Pol2633
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:51

Konu tecavüz ancak delillerle aklandım. Karşı taraf hiç bir mahkemeye katılmadı mahkemeden kaçtı uzatmaya yönelik davrandı daha sonra istinafa gitti yapmadığım bi şeyden neden ihraç oluyorum bu nasıl bir algı ki

Pol2633
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:53

Konu tecavüz ancak delillerle aklandım. Karşı taraf hiç bir mahkemeye katılmadı mahkemeden kaçtı uzatmaya yönelik davrandı daha sonra istinafa gitti yapmadığım bi şeyden neden ihraç oluyorum bu nasıl bir algı ki

iyilikiyidir01, 1 yıl önce
konu neyle alakalı cinsel istismar yada tecavüz suçlaması ise beraat alsanda ihraç olursun sonra mahkeme ile dönmeye çalışırsın

Pol2633
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:56

Memuriyet hayatım boyunca hiç cezam yok bi alt ceza almam gerekmiyor mu acaba

iyilikiyidir01, 1 yıl önce

Karakas67
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:59

bende dolandırıcılıkla suclanıp beraat almıştım emniyet adli süreci beklemeden atmıştı ama sonrasında idare mahkemesi iade verdı
Pol2633, 1 yıl önce

Memuriyet hayatım boyunca hiç cezam yok bi alt ceza almam gerekmiyor mu acaba

Pol2633
Aday Memur
23 Nisan 2024 14:14

Disiplin cezanız varmıydı daha önce

Karakas67, 1 yıl önce
bende dolandırıcılıkla suclanıp beraat almıştım emniyet adli süreci beklemeden atmıştı ama sonrasında idare mahkemesi iade verdı

Karakas67
Aday Memur
23 Nisan 2024 14:14

hayır yoktu.
Pol2633, 1 yıl önce

Disiplin cezanız varmıydı daha önce

Pol2633
Aday Memur
23 Nisan 2024 14:20

Şaşırtıcı ya emniyet e akıl sır ermiyor aklım almıyor vallahi billahi bekleyip görecez artık

Karakas67, 1 yıl önce
hayır yoktu.

adalı-polis
Genel Müdür
23 Nisan 2024 20:59

Bir önceki bakan rüşvet dolandırıcılık hırsızlık iddiası olan herkesi ihraç ettirdi bundandır. Sana gelince konu aynı olduğu için geri dönersin. Mahkeme kararını emniyete verdin mi

Karakas67, 1 yıl önce
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi