Editörler : swat3410

tsubasa17
Memur
28 Nisan 2024 21:16

kardeşim yanlış anlama da nickinden hangi şehirli olduğun belli oluyor o şehirli olanların sırtı yere gelmez bul bi dayı işini hallet
Erenn61, 12 ay önce

Önceden söyledim istediğin kadar gün veremeyiz diyorlar herşeyimi ayarladım bide alt devre olmak suç herhalde

Gydm
Müsteşar
28 Nisan 2024 21:41

dilekçe yaz evrak arşiv yada idari bürona ver dilekçe sayısını al ve dilekçene cevap versinler. çevik falan fark etmez devrecilik falan da fark etmez. yıllık izne çıkarken komsere deme dilekçe yaz ver sana yazıyla bildirsinler olmayacağını.
Erenn61, 12 ay önce

Önceden söyledim istediğin kadar gün veremeyiz diyorlar herşeyimi ayarladım bide alt devre olmak suç herhalde

Gydm
Müsteşar
28 Nisan 2024 21:44

mazeret izni için dilekçeyi nereye verdin mazeret iznini mülki amir veriyor mazeret izninde şu tarihte diye dilekçe de belirttin mi atıyorum belirttinse ilçe müdürü yada şube müdürüne imzaya çıkıyor ordan mülki amire imzaya çıkıyor zaman almıyor mu
akbey aslan, 12 ay önce
Devrem senin düğün nikah durumunda 10 gün mazeret iznin var ayriyeten yıllık izinine ekleyebilirsin üstüne zamanında ben öyle yapmıştım 10 gün mazeret aldim arkasına da 10 gün yıllık izinden kullanmıştım sonuçta düğün tarihin net ise görüş önceden bilgi ver öyle bize mi sordun tarih alırken diye bir durum olamaz ha bu arada rapor alma konusunda birsey olmaz alabilirsin
28 Nisan 2024 21:46

Doğrudur devrem çalıştığım şubeye mazereti belirtir dilekçe yazdım şube müdürü ardından mülki amir imzasına gitti 1 hafta içinde onaylandı
Gydm, 12 ay önce
mazeret izni için dilekçeyi nereye verdin mazeret iznini mülki amir veriyor mazeret izninde şu tarihte diye dilekçe de belirttin mi atıyorum belirttinse ilçe müdürü yada şube müdürüne imzaya çıkıyor ordan mülki amire imzaya çıkıyor zaman almıyor mu
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi