Editörler : E.Kayı Han
24 Nisan 2024 08:59

soruşturmayla tehdit ediliyorum ne yapabilirim???
arkadaşlar ağır yani majör depresyon ve anksiyete, obsesif komplüsif bozukluk hastalıklarım dolayısıyla yasal izin haklarımı kullanmak zorunda kaldım ve amirimin kendi izniyle birkaç gün işe gidemedim. kolumu kaldıramıyorum yeri geliyor. her konuda kaygılanıyorum. diken üstündeyim devamlı. amirim ben seni yeterince idare ettim artık yasal yollara bakar iş diyerek soruşturma vs. ile tehdit ediyor! kadrom ilçe milli eğitimde ve ben görevlendirme olarak halk eğitimde çalışıyorum. allahın her günü intiharı düşünüyorum ama o dereceyi de aştım artık. neredeyse teşebbüs edeceğim. ayaklarım sabahları moralsizlikten geri geri bile gitmiyor! doktorum da hastalığını yaşamayan anlamaz diyor! engelli raporuna başvurdum ve garanti %40 hatta daha fazla çıkar deniyor ama soruşturma tehdidi alıyorum işe gidemediğim için. ne yapabilirim yasal hakkım nedir ? hastalığımdan kırtulmadan işe gitmek istemiyorum!

murat_326
Şube Müdürü
24 Nisan 2024 09:15

Hastalığın ne zaman biteceği galiba belirsiz, durumuna üzüldüm raporun sonucu bekle bakalım, Allah sifa versin

gokhankakiz
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 09:32

raporun sonucunun ne gibi faydası olur ? soruşturma açmadı müdür ama her an açabilir.
murat_326, 1 yıl önce

Hastalığın ne zaman biteceği galiba belirsiz, durumuna üzüldüm raporun sonucu bekle bakalım, Allah sifa versin

gokhankakiz
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 09:41

güncel
gokhankakiz, 1 yıl önce
raporun sonucunun ne gibi faydası olur ? soruşturma açmadı müdür ama her an açabilir.

gokhankakiz
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 12:58

güncel
gokhankakiz, 1 yıl önce
güncel

r.diyojen
Genel Müdür
24 Nisan 2024 15:27

Amirinizden ne bekliyorsunuz, tam anlamadım, raporsuz, izinsiz işe gitmediğiniz için sizi idare mi etsin ? Kaç gün idare etsin mesela.

Sağlık sorunları sebebiyle işe gidemiyorsanız uzmana görünmeniz gerekir, uzman gerekli görürse rapor verir, işe gitmezsiniz. Uzman gerekli görmezse demek ki işe gidebilecek durumdasınız.

Geçmiş olsun. Lütfen sağlığınıza dikkat edin, her şeyin çözümü vardır, yaşam her şeye rağmen güzeldir.

gokhankakiz
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 15:58

bu şartlar altında b. o.. bile daha güzel
r.diyojen, 1 yıl önce

Amirinizden ne bekliyorsunuz, tam anlamadım, raporsuz, izinsiz işe gitmediğiniz için sizi idare mi etsin ? Kaç gün idare etsin mesela.

Sağlık sorunları sebebiyle işe gidemiyorsanız uzmana görünmeniz gerekir, uzman gerekli görürse rapor verir, işe gitmezsiniz. Uzman gerekli görmezse demek ki işe gidebilecek durumdasınız.

Geçmiş olsun. Lütfen sağlığınıza dikkat edin, her şeyin çözümü vardır, yaşam her şeye rağmen güzeldir.

24 Nisan 2024 16:28

Rapor nedeniyle işe gidemiyorsanız, bu durumda amiriniz size "soruşturma açarım" diyemez. Bu tehdit değil, amirin memur üzerinde kurmaya çalıştığı psikolojik baskıdır. Seninki de zaten psikolojik rahatsızlık. Bunu daha da şiddetlenmesine neden olacak hareketlerde bulunuyor. Raporlu bir kişiye karşı etik kurallar çerçevesinde davranması gerekiyor. Amirlerin de disiplin hükümlerine tabi olduğunu unutma ve raporlarını da sunarak amirin hakkında onun bir üst amirine şikayette bulunabilirsin.

gokhankakiz
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 20:06

diğer arkadaşlar da görüş belirtirse mutlu olurum.

gokhankakiz
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 20:09

rapor veriliyor; suistimal ediyorsun diyor !!! bütün idare hem de.
r.diyojen, 1 yıl önce

gokhankakiz
Daire Başkanı
25 Nisan 2024 07:54

güncel

Srdnn
Aday Memur
30 Nisan 2024 15:33

Güncel mi???
gokhankakiz, 1 yıl önce
güncel
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular