Editörler : Pangaea

amühendis36
Aday Memur
04 Temmuz 2024 11:11

Yoksulluk sınırı 61820 TL.

ALİYAS
Daire Başkanı
04 Temmuz 2024 13:08

yanlış gemiye binmiş...
muallim_34, 1 yıl önce

Demek ki gemiyi terk etmişsin.Kahraman degilmissin.

ALİYAS
Daire Başkanı
21 Temmuz 2024 11:35

bu yazdığın yorum birçok suç unsuru içeriyor. dilmen'i öneririm. şayet silinmez ise yarın suç duyurusunda bulunacağım.

Dionysos1988
Aday Memur
21 Temmuz 2024 11:48

Hala yarısından çoğu Ebs ve Tes üyesi öğretmenlerin. Akılcı, çağdaş, entelektüel olması gereken meslektaşlarıma bak. Piyasacası, dogmatik, emek düşmanı sendikalardalar. Atandığımın ilk günü geldim çat diye Eğitim Sene üye oldum. Ama çoğunda nerede o cesaret! Adam 15 yıllık hoca Ebsden ayrılamıyor. Şaka gibi. Bari gidin Eğitim İş'e üye olun.

21 Temmuz 2024 11:53

eğitim sen lgbt destekliyor toplumsal cinsiyet eşiliğinden bahsediyor ben de eğitim sene geçelim demiştim arkadaşla sendika değiştirecektik
Dionysos1988, 9 ay önce

Hala yarısından çoğu Ebs ve Tes üyesi öğretmenlerin. Akılcı, çağdaş, entelektüel olması gereken meslektaşlarıma bak. Piyasacası, dogmatik, emek düşmanı sendikalardalar. Atandığımın ilk günü geldim çat diye Eğitim Sene üye oldum. Ama çoğunda nerede o cesaret! Adam 15 yıllık hoca Ebsden ayrılamıyor. Şaka gibi. Bari gidin Eğitim İş'e üye olun.

isyu
Aday Memur
21 Temmuz 2024 12:02

eğitim sen bazı konularda farklı olsaydı lgbt gibi şuan çok farklı bir yerdeydi ama zaten üyelerinin hepsinin bu durumu bunu bildiğini düşünmüyorum

blackdesert, 9 ay önce
eğitim sen lgbt destekliyor toplumsal cinsiyet eşiliğinden bahsediyor ben de eğitim sene geçelim demiştim arkadaşla sendika değiştirecektik

Symclk
Aday Memur
21 Temmuz 2024 12:40

Neee insan haklarını mı destekliyor. Olamaz
blackdesert, 9 ay önce
21 Temmuz 2024 12:48

bu sapıklığı yapanlar insan ama bu sapıklığın savunulacak yeri yok. Bu ülke sarıklı sütçü imamların çarsaflı nene hatunların milli mücadele verdiği ülke kimse okullarda çocukların kafasına lgbt sapıklığını da çakamaz
Symclk, 9 ay önce
Neee insan haklarını mı destekliyor. Olamaz

Symclk
Aday Memur
21 Temmuz 2024 12:50

Bu kadar korkma yahu kimse seni zorla lgbt birey yapamaz.
blackdesert, 9 ay önce
bu sapıklığı yapanlar insan ama bu sapıklığın savunulacak yeri yok. Bu ülke sarıklı sütçü imamların çarsaflı nene hatunların milli mücadele verdiği ülke kimse okullarda çocukların kafasına lgbt sapıklığını da çakamaz

freef
Daire Başkanı
21 Temmuz 2024 12:55

Çocuklar olursa ne olacak?

Symclk, 9 ay önce
Bu kadar korkma yahu kimse seni zorla lgbt birey yapamaz.

Symclk
Aday Memur
21 Temmuz 2024 12:58

Arkadaşlar iyi misiniz? Hiç kimse okullarda böyle bir kavram aşılamıyor. Bunun bir seçim ve birilerinin öğretmesiyle mi olduğunu düşünüyorsunuz? Bize benzemeyen, bizim gibi düşünmeyen her canlıya saygı duyabilmeyi konuşsak çok şey değişecek ama nedense hala böyle İlkel konular tartışılıyor.
freef, 9 ay önce

Çocuklar olursa ne olacak?

Symclk
Aday Memur
21 Temmuz 2024 13:03

Ayrıca toplumsal cinsiyet eşitliği 'ben ne alaka' diye bağırıyor üstteki yazıda. Demek ki tahammül edemedikleriniz listesinde sırada kadınlar var.
21 Temmuz 2024 13:18

bundan 50 yıl önce batı da da lgbt sapıklığını savunan adam bulamazdın. Bak bu haberde lgbt ye karşı bakış açısının nasıl hızlı değiştiğini göstere bir araştırma var. "The change toward acceptance of homosexuality began in the late 1980s after years of remaining relatively constant. In 1973, 70 percent of people felt same-sex relations are ?always wrong,? and in 1987, 75 percent held that view. By 2000, however, that number dropped to 54 percent and by 2010 was down to 43.5 percent." https://news.uchicago.edu/story/americans-move-dramatically-toward-acceptance-homosexuality-survey-finds şimdi adamlar abartmadan söylüyorum bildiğin okullara iç çamaşırıyla girip çocukların önünde eylem yapıyorlar. sanki hepsi bir yerden müfredat almış gibi okullarda öğretmenler cinsel eğitim konusunda çocuklara bunları anlatıyor. ve bunları sosyal medyada paylaşıyor belki sosyal medya olmasa haberimiz olmayacaktı. al bak bir video bunun gibi binlercesi var. bir yürüyüş yapmışlar ufacık çocuk izllyor kaç yaşında adamlar çıplak geziyor https://x.com/libsoftiktok/status/1807792304671129808 50 yıl sonra bizim okullarında böyle olmayacağının teminatı bugün bizim yaptıklarımız https://pbs.twimg.com/media/GR6s4dFbEAABkDo?format=jpg&name=900x900 bu okul gibi de binlerce fotoğraf öğretmen bulabilirsin çünkü bu öğretmenler bilerek yaptıkları çalışmaları sosyal medyada paylaşıyorlar. Ve bu değişim gerçekten çok hızlı oluyor. dediğim gibi batıda da 50 yıl önce bizim şuan sapıklık olarak gördüğümüz gibi bir bakış açısı vardı şuan ki haline bak zaten o yüzden başta o araştırmayı verdim. Yani sen çocuklara bunu aşılarsan evet zorla benim çocuğumu sapıklığa yaklaştırırsın. Ayrıca bu bunun sadece ideolojik tarafı bunun biyolojik tarafıda var yediklerimiz insan fıtratını bozmak üzere tıpkı psikolojimize saldırı olduğu gibi biyolojimize de saldırı var. Biz öğretmenler olarak 1 damla olarak bu seddi çekmezsek evet gerçekten altında çocuklarımız boğulurlar.
Symclk, 9 ay önce
Ayrıca toplumsal cinsiyet eşitliği 'ben ne alaka' diye bağırıyor üstteki yazıda. Demek ki tahammül edemedikleriniz listesinde sırada kadınlar var.

Dionysos1988
Aday Memur
21 Temmuz 2024 15:06

Siz öğretmen olduğunuza emin misiniz?

isyu, 9 ay önce

eğitim sen bazı konularda farklı olsaydı lgbt gibi şuan çok farklı bir yerdeydi ama zaten üyelerinin hepsinin bu durumu bunu bildiğini düşünmüyorum

isyu
Aday Memur
21 Temmuz 2024 15:30

6 yıldır öğretmenlik yapıyorum ama sen sorunca bir daha bi düşündüm

Dionysos1988, 9 ay önce

Siz öğretmen olduğunuza emin misiniz?

21 Temmuz 2024 15:32

lgbt-sen kurulsa birçok üyesi hazır, maşallah

MS0640
Aday Memur
21 Temmuz 2024 15:59

Sen sendikandan istifa et önce biz de ederiz

datemov174
Aday Memur
21 Temmuz 2024 17:14

eğitimin neden yerlerde olduğu anlaşılıyor biri dava anlatmış biri gay olmasın diye anlatmış ama ne eğitimli gençler var ne lgbt olmayan. ayrıca sonuç olarak burda ahlak dersi vermeye çalışanların dm lerini tahmin etmek zor değil ahah
Toplam 58 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi