Editörler : E.Kayı Han
24 Nisan 2024 12:23

Maaş sıkıntısı

Arkadaşlar ikm memuruyum maaşlarımiz en düşük memur maaşı. İşin kötü tarafı her zamda diğer memurlarla fark açılıyor. Biz 5 bin zam alırsak onlar 8 alacak. Buna bi çözüm şart artık maaşta iyileştirme olması lazım. Polis yada sağlıkçı olarak göreve bugün başlayan biri 10 bin fazla aliyor bizden. Bu maaşla ileride dha sıknti çok sıkıntı yasiyacaz. Etkinlik vs. Yapmamız lazım. Şimdi sesimizi cikarmazsak ilerde geç kalmış olabiliriz.

mratanamayan
Memur
24 Nisan 2024 12:48

ikm maaşı şuan 40 lira değilmi nasıl en düşük memur maaşı oluyor en düşük memur maaşı 32 lira

Lord19
Aday Memur
24 Nisan 2024 12:58

sözleşmeli 32 kadrolu ise 35 alıyor
mratanamayan, 1 yıl önce

ikm maaşı şuan 40 lira değilmi nasıl en düşük memur maaşı oluyor en düşük memur maaşı 32 lira

mratanamayan
Memur
24 Nisan 2024 13:00

o kadar mı gerçekten bu maaş konusunda uçurum uçtu gitti yani bu ülkede ikm 32 lira maaş alıyorsa yazık gerçekten.

Lord19, 1 yıl önce
sözleşmeli 32 kadrolu ise 35 alıyor

kamuz01
Memur
24 Nisan 2024 14:22

6 yıllık cezaevi katibiyim 32990 tl alıyorum.

mratanamayan, 1 yıl önce

o kadar mı gerçekten bu maaş konusunda uçurum uçtu gitti yani bu ülkede ikm 32 lira maaş alıyorsa yazık gerçekten.

uzman0642
Yasaklı
24 Nisan 2024 14:37

35260 alıyorum şükür tabi ki ama en az kapalida çalışan arkadaşlarımız başta olmak üzere cte çalışanları olarak iyi bir zammi hakkediyor ama nedense hep hakimler savcılara iyileştirme yapılıyor
mratanamayan, 1 yıl önce

wax meber
Şef
25 Nisan 2024 00:41

Kurumdan kuruma değişir elbet ama ikm'nin yemek, servis ve lojman hakkı unutulmamalı

kadiresref
Memur
25 Nisan 2024 08:34

Lojman için aynı şeyi söyleyemem ama yemek ve servis bir ihsan değil mecburiyetten verilen haklar

wax meber, 1 yıl önce

Kurumdan kuruma değişir elbet ama ikm'nin yemek, servis ve lojman hakkı unutulmamalı

Bahtsızik
Aday Memur
26 Nisan 2024 19:16

Lokman kullanmıyorum. Yemeği kimse babasının hayrına vermiyor. Vardiyadaym 12 saat nöbet tutuyrm yemek yemeden mi tutacam. Servise gelince cezaevi şehre 13 km uzakta yapsınlar okul gbi emniyet gbi şehir merkezine servis vermesinler. Gündüz çalışıp öğlen arası iznim olsun 45 versinler. Çalıştığımz şartları saymiyrm bile.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
27 Nisan 2024 18:49

kendi bakanlığınızda en düşük h/s maaşları 70 binden başlıyor polis ya da sağlıkçının maaşı mı çok geldi gözüne ki bunlar geceli gündüzlü en çok çalışan mesleklerdir
Bahtsızik, 1 yıl önce

Lokman kullanmıyorum. Yemeği kimse babasının hayrına vermiyor. Vardiyadaym 12 saat nöbet tutuyrm yemek yemeden mi tutacam. Servise gelince cezaevi şehre 13 km uzakta yapsınlar okul gbi emniyet gbi şehir merkezine servis vermesinler. Gündüz çalışıp öğlen arası iznim olsun 45 versinler. Çalıştığımz şartları saymiyrm bile.

Bahtsızik
Aday Memur
28 Nisan 2024 00:07

Gözüme gelmedi Allah daha çok versin. Ama 22 Aralık ayında hemşire arkadaşmla aynı maaşı aliyrdm. Aradan bir sene geçti şmdi bnden 10 bin fzla aliyor. Şmdi demek istediğimi anlamışsndr umarım. Bizede hakkımızı versinler dedm

siyahbeyaz88
Genel Müdür
28 Nisan 2024 11:34

bende polis olarak hemşireden de öğretmenden de yüksek alıyordum yıllardır ama son 2-3yıldır eklerle polislerdende yüksek alıyorlar
Bahtsızik, 1 yıl önce

Gözüme gelmedi Allah daha çok versin. Ama 22 Aralık ayında hemşire arkadaşmla aynı maaşı aliyrdm. Aradan bir sene geçti şmdi bnden 10 bin fzla aliyor. Şmdi demek istediğimi anlamışsndr umarım. Bizede hakkımızı versinler dedm

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi