Editörler : Pangaea
24 Nisan 2024 19:17

Öğretmenlik meslek kanunu müjde geldi!!!

Bakan Yusuf Tekin Kübra Par'ın programında

- çok geniş yelpazeli bir ögretmnelik meslek kanunu hazırladik.

-Önümuzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız dedi.

-Mayıs ayında mecliste yasalaşacak.

-süre konusunda konuşacakken o müjdeleri de başka programlara bırakalım dedi.

-Önümüzdeki günlerde inşaAllah her şey netleşmiş olacak😊👏🐓

majesteleri7
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 19:35

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Burdaki maliye bakanlarına felaket tellallarına duyurulur

Krblt21
Memur
24 Nisan 2024 19:37

Kesinlikle hocam bide kapsamlı bir yasa geliyor acaba içerikte neler var birçok başlık olacak dedi

majesteleri7, 1 yıl önce

Burdaki maliye bakanlarına felaket tellallarına duyurulur

karagülle
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 19:53

Çok güzel bir haber. İnşallah bir an önce yayımlanır.

zaytung41
Şef
24 Nisan 2024 19:59

Geniş yelpazeli derken pek hayırlı şeyler beklemiyorum da. Millete basit basit sorularla uzmanlık verip şimdi yüksek lisans vs şartları getirmezler umarım.

Krblt21
Memur
24 Nisan 2024 20:18

Yok hocam geniş yelpaze derken öğretmene şiddet vb. Durumlar için dedi az kaldı en geç Mayısın ortası her şey bitmiş olacak inşaAllah.

zaytung41, 1 yıl önce

Geniş yelpazeli derken pek hayırlı şeyler beklemiyorum da. Millete basit basit sorularla uzmanlık verip şimdi yüksek lisans vs şartları getirmezler umarım.

Serkan 43
Aday Memur
24 Nisan 2024 21:17

İl içi ve il dışı atamada 3 yıl şartı kaldırılsın

TalhaEymenn
Memur
24 Nisan 2024 21:40

Boşuna umutlanmayın. Uzmanlık düşmeyecek. Şahsi kanaatim dağ fare doğuracak

lutt
Şube Müdürü
24 Nisan 2024 21:50

öujdee nere4sınd e :)

leonidas_cog
Daire Başkanı
24 Nisan 2024 22:35

17. Yılımdayım, özelde çalıştığım süreler sayılmadı ve bu yıl ki uzmanlığı bir aydan kısa bir süre ile kaçırdım , inşallah süre düşer ve daha fazla meslektaşımız faydalanır , maaşlar 35-37 bin civarı , en düşük memur maaşı kadar çünkü

Yamyamav
Şef
24 Nisan 2024 22:43

Mahmut Özer de bakandi. O da ne müjdeler vermisti.

lutt
Şube Müdürü
24 Nisan 2024 22:54

hayırlı baryamlarr

Soner Eraslan
Aday Memur
24 Nisan 2024 23:27

hala birşeylerin düzeleceğini düşünüyormusum ? Gerçekten medet umuyormusun ?

bio_feti
Aday Memur
25 Nisan 2024 07:35

Sürprizlere hazırlıklı olmak lazım. Sayın bakanın müsteşarlığı dönemini hatırlayınca ÖMK'da birkaç olumlu özellik yanında olumsuz çoğu şeye hazır olmak lazım. inşallah bu konuda yanılırım.

mıcheal owen
Daire Başkanı
25 Nisan 2024 08:04

Uzmanlık süresinin düşmesine Mehmet Şimşek ne der beni en çok bu tedirgin ediyor. Tek umudum da verilmiş bir söz olması..

zaytung41
Şef
25 Nisan 2024 08:47

İnşallah yeni yeni icatlar çıkarılmaz proje yapmış olma vs vs. Öğretmenlerin yarısından çoğu kolay bir sınavla uzman öğretmen oldu. Şimdi zorlaştırırlar. Ben şimdiki bakanın öğretmen lehine bir şey yapacağını hiç sanmıyorum.

Millennium
Şube Müdürü
25 Nisan 2024 08:54

Derse çantasız kitapsız, elini kolunu sallaya sallaya girip çıkan bir öğrenciye ağzınızı açtığınız günün akşamı Cimer den mesaj aldığınız güçte bir yaptırımı olan bu mesleğin son derdi uzmanlıktır.

Öğretmenin halkın hiçbir tabakasında saygınlığı kalmamış, kime sorsan üç ay tatil yapan, devlete yük meslek olarak görünüyorken alacağım ekstra iki bin lira beni hiç mutlu etmez.

Ha ne zaman lise zorunlu olmaktan çıkar, öğrenmek isteyen okula, çalışmak isteyen çırak olmaya yönlendirilir, öğretmenin sahada ve saha dışında bir itibarı tekrar yerine getirilirse işte o zaman sevineceğim bir haber duymuş olurum.

cemol
Genel Müdür
25 Nisan 2024 08:55

mahmut özer gideli hep müjde alıyoruz .müjde yeter artık ne çıkacaksa çıkarın

ÇanakkaleBahar
Aday Memur
25 Nisan 2024 09:21

sorunlu öğrenci öğretmenler kurulu kararı ile okul değiştirebilmelidir. diğer okullar da ben almıyorum dememelidir. iki kez okul değişikliği cezası alan öğrenci örgün eğitimin dışına çıkarılmalı açıköğretimden devam etmelidir.

okullar da öğretmene saygı kalmadı

Mr.worldwide
Şube Müdürü
25 Nisan 2024 10:48

Cumhurbaşkanlığında kurul oluşturulup görüşülecekmiş diğer kurumlarla. En geç Haziran'da bu iş netleşir ve yasalaşır.

mıcheal owen
Daire Başkanı
25 Nisan 2024 12:14

Süre düşer mi

Mr.worldwide, 1 yıl önce

Cumhurbaşkanlığında kurul oluşturulup görüşülecekmiş diğer kurumlarla. En geç Haziran'da bu iş netleşir ve yasalaşır.

Toplam 101 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi