Editörler : gül-feşan
24 Nisan 2024 21:29

unvan degisikligi

merhaba 2024/5 le diyaliz teknikeri olarak atandım unvan değişikliği sınavı ile(tam olarak bu sınav mı bilmiyorum)

tibbi sekreterliğe ne zaman geçiş yapabilirim bu sınava ne zaman girebiliyoruz en erken bilen biri cevaplayabilir mi

zeheara
Aday Memur
24 Nisan 2024 23:27

Ünvan değişikliği sınavı a girmek için kadrolu olman gerekiyor sınavda 3 yıla bir yapılıyor

Diyalizci1234
Aday Memur
24 Nisan 2024 23:54

ve sınav 2023 te yapılmış 3 yıl sonra birdahaki sınav
zeheara, 1 yıl önce

Ünvan değişikliği sınavı a girmek için kadrolu olman gerekiyor sınavda 3 yıla bir yapılıyor

berkehan81
Şube Müdürü
25 Nisan 2024 06:54

unvan değişikliği sınavınan girmen için 3+1 i tamamlaman gerekiyor o da yıllarını alır ayrıca sınav zor ve yorucu hiç uğraşma bence tekrar kpss ye tıbbi sekreter olarak gir ve yine 3+1 olarak unvan değişikliği mahiyetinde atan

14mühendis
Memur
25 Nisan 2024 20:39

Ünvan değişikliği sınavı ile ilgili olarak telegram ve Facebook gruplarımız var. Sınavla ilgili tüm bilgileri oradan takip edebilirsiniz. Link atmak yasak diye biliyorum katılmak isteyenler mesaj yoluyla ulaşırlarsa linkleri atarım.

Diyalizci1234
Aday Memur
26 Nisan 2024 10:23

ben katılmak istiyorum
14mühendis, 1 yıl önce
Ünvan değişikliği sınavı ile ilgili olarak telegram ve Facebook gruplarımız var. Sınavla ilgili tüm bilgileri oradan takip edebilirsiniz. Link atmak yasak diye biliyorum katılmak isteyenler mesaj yoluyla ulaşırlarsa linkleri atarım.
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi