Editörler : crops35
24 Nisan 2024 21:34

Aday memurluk olayı nedir? Her memur aday memur olarak mı başlıyor?

atıyorum ben merkezi atamadan atandım. aday memur olarak mı başlayacağım göreve ? bu aday memurluk süresinde eğer başarısız olursak görevimize son veriyorlarmış bu doğru mu ? bu başarısızlığın kıstası ne ? o kadar çalışıp atandıktan sonra böyle uyduruk bi sebepten dolayı tekrar başa dönmeyi istemiyorum.

historival
Aday Memur
24 Nisan 2024 21:55

adayken aşırı davranışlar sergilemen veya disiplin cezası alman lazım bence çok yaşanan bir durum değildir bu

schopenhauerizm
Aday Memur
24 Nisan 2024 22:00

sınava falan giriyormuşuz 2 tane. geçemezsen kesiliyormuş memurluka ilişiğin. duymuyoruz falan diye olmuyor anlamına gelmez bence sıkıntılı bi duruma benziyor.

historival, 1 yıl önce
adayken aşırı davranışlar sergilemen veya disiplin cezası alman lazım bence çok yaşanan bir durum değildir bu

muh18
Şef
24 Nisan 2024 22:09

2 tane sınav var. basit sınavlar ama ciddiye alın. kalırsanız atılırsınız.

schopenhauerizm
Aday Memur
24 Nisan 2024 22:19

istisnasız her memurlukta var mı bu ? yani kadroya göre değişmiyor mu atıyorum psikolog olarak atandım ben sorular psikoloji ile ilgili mi olacak ?

muh18, 1 yıl önce

2 tane sınav var. basit sınavlar ama ciddiye alın. kalırsanız atılırsınız.

muh18
Şef
25 Nisan 2024 13:13

branşınla ilgisi yok. İlk sınav tarih ve atatürk ilkeleri falan. İkinci sınav kurum mevzuatı ile alakalı.

schopenhauerizm, 1 yıl önce

istisnasız her memurlukta var mı bu ? yani kadroya göre değişmiyor mu atıyorum psikolog olarak atandım ben sorular psikoloji ile ilgili mi olacak ?

historival
Aday Memur
25 Nisan 2024 21:19

usulsuz şekilde atıldığını düşünüyorsan bunun hukuk yolu var cimeri var.. kamu personelinin kafasına göre kimse hakkını elinden alamaz. ben istisnai olduğunu düşünüyorum.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
26 Nisan 2024 11:54

Aday Memurluk eğitimi ve sınavları ile ilgili mevzuatı okumanızı tavsiye ederim. Gerekli bilgiler burada yazmaktadır. Çok zor ve korkulacak bir eğitim/sınav değildir. Çok absürt durumlar yaşamadığınız sürece (disiplinsizlik vs) gibi kalanı duymadım 10 yıllık memurluk hayatımda.

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=836061&MevzuatTur=3&MevzuatTertip=5

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi