Editörler : Pangaea

halis4242
Genel Müdür
22 Mayıs 2024 23:12

Bir ütopya bu, hiçbir iktidar yapamadı, yapamazz!!?

sosylci01
Aday Memur
23 Mayıs 2024 16:36

arkadaşlar ben engelli öğretmenim, rotasyon gelirse bana çıkacak, rotasyon gelirse ilçe mem'e bulunduğum okulda kalmak istiyorum diye dilekçe verebilir miyim ? okulum şehrin dışında vasat bir okul, gelen mesafe yüzünden gitmek istiyor ama ben engelli durumumdan dolayı kalmak istiyorum.

Thalesemre
Genel Müdür
23 Mayıs 2024 20:16

Ömknın içinde rotasyon da olacak diyorlar.

hsnsylk
Genel Müdür
24 Mayıs 2024 14:23

rotasyon çok zor bir mesele alt yapısı çok iyi hazırlanmalı, kimse il dışına çıkmaz hatta ilçe dışına bile çıkmaz, bnu mesele olacak iş değil, boşuna dert etmeyin.

medip
Daire Başkanı
24 Mayıs 2024 14:39

Daha önce gündeme geldiğinde engelli öğretmenler hariçti.

sosylci01, 1 yıl önce

arkadaşlar ben engelli öğretmenim, rotasyon gelirse bana çıkacak, rotasyon gelirse ilçe mem'e bulunduğum okulda kalmak istiyorum diye dilekçe verebilir miyim ? okulum şehrin dışında vasat bir okul, gelen mesafe yüzünden gitmek istiyor ama ben engelli durumumdan dolayı kalmak istiyorum.

sosylci01
Aday Memur
24 Mayıs 2024 16:56

teşekkürler, inşallah dediğiniz gibi olur.

medip, 1 yıl önce

Daha önce gündeme geldiğinde engelli öğretmenler hariçti.

hoca7979
Aday Memur
24 Mayıs 2024 21:20

Rotasyon gelince 50 puanlılar merkeze gelecek sanıyorlar 400 ile 450 yer değiştirecek hayal kurmayın

black1923
Aday Memur
25 Mayıs 2024 10:54

Rotasyondan önce muaf olduğu için zorunlu hizmet ek puanlarını alamayan öğretmenlere hakkı olan puanlar verilsin. 100 puandan fazla puanım verilmedi. Bu yüzde istediğim yer olmadı. Rotasyon çıkarsa benim durumumda olanlar çok mağdur olacak.. Hakkımız verilmeliydi.

343323
Aday Memur
25 Mayıs 2024 14:12

1. Sınıf öğrencilerinin atamasını bakanlık mı yapacak bu sene, bu konuda bilgi sahibi olan hocamız var mı

metal3
Aday Memur
25 Mayıs 2024 14:32

gel me ye cek

Lalo Salamanca
Kapalı
25 Mayıs 2024 22:03

Geldi bile bakan açıkladı bugün

metal3, 1 yıl önce
gel me ye cek
26 Mayıs 2024 00:37

Rotasyon gelmeyecek diyenlere inanmayın . Zaten atama kanununda var.

MADDE 48 ? (1) Öğretmenler, aynı eğitim kurumunda adaylık dâhil toplamda en fazla (Değişikibare:RG-4/7/2015-29406) 12 yıl görev yapabilir.(2) Aynı eğitim kurumunda yer değiştirme yapılacak yılın 30 Eylül tarihi itibarıylatoplam (Değişik ibare:RG-4/7/2015-29406) 12 yıl görev yapan öğretmenlerin atamaları, yapılacakduyuru üzerine ders yılının sona erdiği tarihten itibaren en fazla iki ay içinde, coğrafi durum ve ulaşımşartları göz önünde bulundurularak valiliklerce belirlenen ilçe gruplarında olmak üzere alanlarındaöğretmen ihtiyacı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri doğrultusunda hizmet puanı üstünlüğüne göreyapılır. Tercihlerine atanamayanlar ile tercih yapmayanların atamaları ise aynı eğitim kurumundaki görevsüresi en fazla olandan başlamak üzere alanlarında öğretmen ihtiyacı bulunan ilçe gruplarındaki eğitimkurumlarına valiliklerce resen yapılır.

Diyor . 2015den beri yapılmıyor .

Yapılırsa muhteşem olacak. Okuluna demir atanlar limandan ayrılacak . Hatta Yusuf Tekin bunu uygularsa harika olur . Bence il merkezindekiler merkezde , ilçelerdeki de ilçede yapacak rotasyonunu .

Lecturer55
Aday Memur
26 Mayıs 2024 14:00

Bir mahkeme kararına bakar rotasyonun iptali geçmişte olduğu gibi boşuna heveslenmeyin

sosylci01
Aday Memur
26 Mayıs 2024 14:13

rotasyon geldi sayılır. engelli öğretmenlere muafiyeti hatırlarlar umarım.

oyuncu5561
Yasaklı
26 Mayıs 2024 14:15

Rotasyon GELECEK #AğlayındaZırlayında

ebuducane
Daire Başkanı
26 Mayıs 2024 14:50

Birileri Tutuşmaya başlamışşşşşşş. :)))) Rötasyon MÜJDESİ geldiiiiii..
metal3, 1 yıl önce
gel me ye cek

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
26 Mayıs 2024 15:12

Hocam,

90 km değil de belki 120 km ile değişmek zorunda kalabilirsiniz. Yüksek puanlılar kendi arasında değişim yapacak.

Haftada 3 günde değil 2 gün okula gitmekten (Süt izni ile. O günün belli saatleri için bir hak) bahsediyorsunuz. Birileri de her gün gelmeli diyor. Biz de diyoruz ki böyle görev yerlerinde bulunanlara (biz yıllarca bulunduk, o zaman da diyorduk) buraları cazip hale getirecek uygulamalar getirilmeli.

Not: Beni etkilemediği için tutuşacak bir durumum yok.

ebuducane, 1 yıl önce

metal3
Aday Memur
26 Mayıs 2024 21:51

çok tutuştum, doğu görevi yaptım. Birde il içi atamada başka okula tayin oldum :)
ebuducane, 1 yıl önce
Toplam 78 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi