Editörler : E.Kayı Han
25 Nisan 2024 16:35

Sandık görevlileri ücretleri alan varmı?
Sandık görevlileri

Arizonalı
Memur
25 Nisan 2024 17:15

var bugün yattı

west19
Şef
25 Nisan 2024 17:35

Türkiye geneli herkese aynı anda yatar. .
Arizonalı, 1 yıl önce
var bugün yattı

ertasd
Aday Memur
25 Nisan 2024 17:59

İlçeler arasında bile paranın yatma süresinde fark oluyor.

west19, 1 yıl önce
Türkiye geneli herkese aynı anda yatar. .

Srdnn
Aday Memur
25 Nisan 2024 18:47

2 Mayıs'ta yatacakmış

west19
Şef
25 Nisan 2024 19:33

bazı arkadaşlar boş yapıyor 2 3 bin TL için bile boş muhabbet yapıyor yattı diyerek
Srdnn, 1 yıl önce
2 Mayıs'ta yatacakmış

Root41
Aday Memur
24 Mayıs 2024 23:29

ücreti alan var mı? benim hesabıma yatan bir para yok. başka bankalara yatıyorsa nasıl haberimiz olacak ?

25 Mayıs 2024 13:02

seçim kuruluna sorun. ama şimdiye yatmış olması lazım. Ankara halk bankasından aldı
Root41, 12 ay önce

ücreti alan var mı? benim hesabıma yatan bir para yok. başka bankalara yatıyorsa nasıl haberimiz olacak ?

random1
Şef
26 Mayıs 2024 00:27

IBAN da bir sorun olmuş ise yatmamış olabilir. Ancak siz Mayıs (2 Mayıs) hesap hareketlerini tekrar kontrol edin eğer yok ise görev aldığınız ilçe seçim kurulu ile irtibat kurun.
Root41, 12 ay önce

Ysrdrmz
Aday Memur
27 Mayıs 2024 21:06

Ziraat yada halkbanktan cekwbilirsin bugün Ziraat bankasindan cektim

Root41, 12 ay önce

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
27 Mayıs 2024 23:04

Ziraatte hesabın varsa, şubeye gitmeye gerek yok. Cep şubene gir, parayı hesabına aktar hepsi bu. ( Nasıl oluyor diyen olursa detaylı yazarım)

Lafabakmam
Aday Memur
28 Mayıs 2024 09:08

Arkadaşlar hiç bir seçim parası hesaba yatmaz. Ziraat bankasında isme yatar siz ya mobil bankacılıktan aktarırsınız paranızı ya da gidip isminize yatan bu parayı çekersiniz hesaba yatacak diye beklerseniz sonsuza kadar beklemek zorunda kalırsınız :)

Root41, 12 ay önce

anka50
Aday Memur
28 Mayıs 2024 10:56

2,088 tl para ziraat bankasına yattı. Parayı çekmeye gittik bir arkadaşla birlikte, banka ısrarla hesap açtırmamız gerektiğini söyledi. Hesap açtırmadan parayı küçük meblağ olduğu için tahsil edemeyeceğimizi filan söyledi, zırvalayıp durdular. hesabı açtırdık, parayı vakifbank hesabına aktarmak istedik ve bizden 4,38 tl işlem ücreti aldılar. şaka gibi. madem ücretin yatacağı bankayı siz belirliyorsunuz, bizden niçin iban filan alıyorsunuz diye sormak istedik ancak seçim kurulu böyle gerekti diyor. ziraat bankasını bddk'ya şikayet ettim. eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız sakın ha sakın hesap açtırmayın, kavga, gürültü olunca mecburen veriyorlar

Teosel
Aday Memur
28 Mayıs 2024 11:09

Direk vakıfbank maaş hesabıma yattı. 1 ay kadar önce

Lafabakmam, 12 ay önce

Arkadaşlar hiç bir seçim parası hesaba yatmaz. Ziraat bankasında isme yatar siz ya mobil bankacılıktan aktarırsınız paranızı ya da gidip isminize yatan bu parayı çekersiniz hesaba yatacak diye beklerseniz sonsuza kadar beklemek zorunda kalırsınız :)

yl9ayk
Aday Memur
28 Mayıs 2024 12:58

ayın 15'inde yattı çektik.

Lafabakmam
Aday Memur
28 Mayıs 2024 15:50

ilginç ilk kez böyle bir şey duyuyorum çünkü bütün Türkiyenin parası ziraat bankasına yatmışken sizinki nasıl oluyor da vakıfbanktaki hesabınıza yatıyor üstelik ziraat bankasında hesabınız olsa bile oraya yatırmıyorlar onda bile isminize yatırıyorlar ya gidip şubeden alıyorsunuz yada mobil bankacılıktan aktarıyorsunuz ama siz oldu dediyseniz olmuş demekki

Teosel, 12 ay önce

Direk vakıfbank maaş hesabıma yattı. 1 ay kadar önce

Teosel
Aday Memur
30 Mayıs 2024 13:32

Hesap hareketlerini kontrol ettim Halkbankası EFT yazıyo. Ama ben hiç bir hareket yapmadım. Kendisi otomatik hesabıma geçmiş

Lafabakmam, 12 ay önce

ilginç ilk kez böyle bir şey duyuyorum çünkü bütün Türkiyenin parası ziraat bankasına yatmışken sizinki nasıl oluyor da vakıfbanktaki hesabınıza yatıyor üstelik ziraat bankasında hesabınız olsa bile oraya yatırmıyorlar onda bile isminize yatırıyorlar ya gidip şubeden alıyorsunuz yada mobil bankacılıktan aktarıyorsunuz ama siz oldu dediyseniz olmuş demekki

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi