Editörler : E.Kayı Han
27 Nisan 2024 15:06

Disiplin Suçu Zamanaşımı

8 mayıs 2022 tarihinde adli olay yaşadım ve ihraç istemli son savunmam alındı yönetmeliğe göre 8 mayıs 2024 de doluyor ama halen yazı falan gelmedi bu hafta içi gelir diye düşünüyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum suç yüz kızartıcı değil

Erşah özer
Aday Memur
27 Nisan 2024 15:25

hayırlı olsun yırtmışsın
27 Nisan 2024 15:36

Yırtmışsın derken 8 mayıs 2024 son tarih suçun işlendiği tarih e denk gelmiyor mu?

Erşah özer, 6 ay önce
hayırlı olsun yırtmışsın

Erşah özer
Aday Memur
27 Nisan 2024 15:37

savunmayı da 8 mayıs 2022 de almadılar mı
27 Nisan 2024 15:59

Suç adli suç soruşturma nın aynı gün alındığı ne zaman görülmüş yönetmelik savunma tarihi demiyor suçun işletildiği tarih itibariyle 2 yıl diyor

Erşah özer, 6 ay önce
savunmayı da 8 mayıs 2022 de almadılar mı

Erşah özer
Aday Memur
27 Nisan 2024 16:00

orasına dikkar etmedim. ama bence çağırmazlar dahada. idare takdir denen şey olduğu için saçma sapan bişey. daha da çağırmazlar diye düşündüm
27 Nisan 2024 16:05

Sen olayı tamamen yanlış anladın devrem benim tüm aşamalarım bitti son ifadeyi 5 ay önce verdim şuan sadece ihraç yazısını bekliyorum onunda zaman aşımı açısından son tarihi 8mayıs2024

Erşah özer, 6 ay önce
orasına dikkar etmedim. ama bence çağırmazlar dahada. idare takdir denen şey olduğu için saçma sapan bişey. daha da çağırmazlar diye düşündüm

Erşah özer
Aday Memur
27 Nisan 2024 16:07

sözlüye hiç mi çağırmadılar?
policeofficer63, 6 ay önce

Sen olayı tamamen yanlış anladın devrem benim tüm aşamalarım bitti son ifadeyi 5 ay önce verdim şuan sadece ihraç yazısını bekliyorum onunda zaman aşımı açısından son tarihi 8mayıs2024

27 Nisan 2024 16:11

Ben yazılı vermeyi tercih ettim

Erşah özer
Aday Memur
27 Nisan 2024 19:53

içinde sözlü savunmada yapmak istiyorum dersen çağırıyorlarmış sanırım öyle demişlerdi. bence artık karar çıkmaz 2 sene bişey dememişler

Erşah özer
Aday Memur
27 Nisan 2024 19:54

inşallah vermezler düşer. her halta ihraç istiyor müfettişler kurumlar

Zeytun31
Şef
16 Mayıs 2024 08:17

Askeriye emniyet Adalet bakanlığı en ufak birşeye ihraç istiyor bizi meslekten soğuttular

FrtKtn
Aday Memur
16 Eylül 2024 00:54

Benimde dosyam 2017 yılında açıldı kurum jandarma.o zamandan beri dosyam var..daha yeni 3 hafta önce kurula çıkıp savunma verdim..şimdi kanunen benim dosyam zaman aşımına çoktan girdi amma zaman aşımını takmayanda var ben ihraç edeyim mahkeme ile dönsün diyende var..en azından yürütme durdurma ile garanti mesleğe dönülecek olması iyi bir şey

KURSATKÇÇ
Aday Memur
22 Eylül 2024 13:12

Hocam ben adaet bakanlığında görev yapıyordum suç tarihi diyoruz ya benim soruşturmam 26 ay sürdü süre aşımından iptal beklerken ihraç kararı verildi idari mahkeme de 13 ay oldu karar vermedi bekliyorum hayırlı sı olur inşallah

Metin.ger
Aday Memur
22 Eylül 2024 13:54

kimisinin 6 aydan sonuçlanıyor sizin hangi idare mahkemesi
KURSATKÇÇ, 3 hafta önce

Hocam ben adaet bakanlığında görev yapıyordum suç tarihi diyoruz ya benim soruşturmam 26 ay sürdü süre aşımından iptal beklerken ihraç kararı verildi idari mahkeme de 13 ay oldu karar vermedi bekliyorum hayırlı sı olur inşallah

KURSATKÇÇ
Aday Memur
22 Eylül 2024 14:11

Balıkesir idari hakim tayini yeni heyet derken bakalım

Metin.ger, 3 hafta önce
kimisinin 6 aydan sonuçlanıyor sizin hangi idare mahkemesi

BlackArrow
Aday Memur
22 Eylül 2024 18:10

maalesef zamanaşımı hikaye dediğiniz gibi benim üstünden 3 sene geçti gene yemedi ilk olay tarihinden 5 sene geçti bu arada geri dönersiniz ama idare geç kalmış gibi genelde 8-10 ayda karar veriyorlar bölgeden siz bölgeye açmadınız mı
KURSATKÇÇ, 3 hafta önce

KURSATKÇÇ
Aday Memur
23 Eylül 2024 22:54

Önce idari mahkeme kararı bekliyorum ondan sonra olumsuz olursa bölge idareye baş vurabilir i

BlackArrow, 3 hafta önce
maalesef zamanaşımı hikaye dediğiniz gibi benim üstünden 3 sene geçti gene yemedi ilk olay tarihinden 5 sene geçti bu arada geri dönersiniz ama idare geç kalmış gibi genelde 8-10 ayda karar veriyorlar bölgeden siz bölgeye açmadınız mı

BlackArrow
Aday Memur
23 Eylül 2024 22:55

bende disiplin cezası aldım ama şehir mahkemesine açmak zaman kaybı avukat dedi direk bölgeye açtık daha öncesinde tecrübe edenlerde 3-5 ay arası zaman kaybı yaşadılar ondan sordum yanlış anlamayın
KURSATKÇÇ, 3 hafta önce

Önce idari mahkeme kararı bekliyorum ondan sonra olumsuz olursa bölge idareye baş vurabilir i

BlackArrow
Aday Memur
23 Eylül 2024 22:56

yani siz direkt olarak bölgeye açıp zaman kazanabilirdiniz yerel zaten red veriyor genellikle
BlackArrow, 3 hafta önce
bende disiplin cezası aldım ama şehir mahkemesine açmak zaman kaybı avukat dedi direk bölgeye açtık daha öncesinde tecrübe edenlerde 3-5 ay arası zaman kaybı yaşadılar ondan sordum yanlış anlamayın
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi