Editörler : Pangaea
29 Nisan 2024 21:38

2023 2 Güvenlik Soruşturması

Merhaba arkadaşlar , bu aradta kalmak gerçekten çok zor , ben 2023 2 yerlestirmesiyle Zonguldak il özel idareye atandım , 20 ocak gibi yanlış hatırlamıyorsam evrakları teslim ettim ancak hala güvenlik soruşturması devam ediyor , benim gibi bekleyen çok var mı ?

04 Mayıs 2024 02:17

güvenlik soruşturması gelmeyen atananlar varmış. onların gelmesi bekleniyor

Mertt Memur 12
Aday Memur
04 Mayıs 2024 20:13

Zonguldak il özel idareye mi atandınız ?

05 Mayıs 2024 22:09

evet

Mertt Memur 12, 4 ay önce

Zonguldak il özel idareye mi atandınız ?

Mertt Memur 12
Aday Memur
06 Mayıs 2024 08:19

Hayırlı olsun , siz bilgi alabildiniz mi soruşturmanız bitmiş mi ?

06 Mayıs 2024 10:44

Güvenlik soruşturmaları bu kadar uzun sürmemeli bu nedir yaa adam atanmış 4 aydır bekliyor yuh yani ulan mite ajan mı alıyorsunuz sanki özel görev mi vereceksiniz altı üstü devlet memurluğu yani nedir bu rezillik .. 3 kuruş maaş saçma sapan bir görev vereceksiniz neyin derdindesiniz anlamıyorum ki arkadaş .

12memo35
Aday Memur
06 Mayıs 2024 21:12

Güvenlik soruşturması yasak değil mi sadece arşiv soruşturması var niye bu kadar uzatmislar

06 Mayıs 2024 23:42

benim soruşturmam bitmiş.

12memo35
Aday Memur
07 Mayıs 2024 06:06

Güvenlik soruşturması yasak değil mi sadece arşiv soruşturması var niye bu kadar uzatmislar

Mertt Memur 12
Aday Memur
07 Mayıs 2024 09:02

Maalesef , bazı birimler yapıyor

Smilebrs34
Aday Memur
21 Haziran 2024 17:15

Zonguldak İl Özel İdaresi VHKİ için dönüş alan var mı?

27 Haziran 2024 12:08

Önümüzdeki hafta vali onayına gidecek, sonraki hafta tebligatlar yapılır büyük ihtimalle

27 Haziran 2024 15:48

Hocam merhaba , bir şey sormak istiyorum .

Ben kendi kurumumu aradım , kurumdaki yetkili dedi ki Güvenlik Soruşturman devam ediyor. Bu hafta için sonuçlanır,15 gün içinde de atamanı yaparız , dedi.

Kurum yetkilisi , Güvenlik soruşturmamın bu hafta içinde sonuçlanacağını bilebilir mi?

Yani dosya emniytte veya Mit'teyse , kurumdaki şahıs bu hafta sonlanacağını bilebilir mi?

Yoksa Güvenlik soruşturması bitti de Kurumdaki yetkili bana Telefon aracılığıyla "olumlu " veya "olumsuz " dememek için başından mı savdı ?

Siz ne düşünüyorsunuz?

kumandasıztelevizyon, 3 ay önce

Önümüzdeki hafta vali onayına gidecek, sonraki hafta tebligatlar yapılır büyük ihtimalle

27 Haziran 2024 16:54

hakkınızda bir hagb kararı var mı , ya da mahkemelik bir olayınız oldu mu

28 Haziran 2024 09:42

Zonguldak il özel idaresi için mi sordunuz bilmiyorum ama kurumdaki kişi güvenlik soruşturması ne zaman biter bilemez. Emniyetin cevap verme için belli bir süresi var ve o sürenin sonuna gelmiş olunabilir. Belki ondan öyle demiştir. Diğer bir ihtimalle sizin soruşturmanıza bakan ilin emniyetini aramıştır

Serkan45044504, 3 ay önce

Hocam merhaba , bir şey sormak istiyorum .

Ben kendi kurumumu aradım , kurumdaki yetkili dedi ki Güvenlik Soruşturman devam ediyor. Bu hafta için sonuçlanır,15 gün içinde de atamanı yaparız , dedi.

Kurum yetkilisi , Güvenlik soruşturmamın bu hafta içinde sonuçlanacağını bilebilir mi?

Yani dosya emniytte veya Mit'teyse , kurumdaki şahıs bu hafta sonlanacağını bilebilir mi?

Yoksa Güvenlik soruşturması bitti de Kurumdaki yetkili bana Telefon aracılığıyla "olumlu " veya "olumsuz " dememek için başından mı savdı ?

Siz ne düşünüyorsunuz?

Smilebrs34
Aday Memur
03 Temmuz 2024 12:05

kumandasıztelevizyon siz de mi Zonguldak İl Özel İdaresine atandınız ve başka bir kurumda memur musunuz şu an?

03 Temmuz 2024 12:18

Zonguldak il özel idareye atandım.

Smilebrs34, 2 ay önce

kumandasıztelevizyon siz de mi Zonguldak İl Özel İdaresine atandınız ve başka bir kurumda memur musunuz şu an?

Smilebrs34
Aday Memur
03 Temmuz 2024 20:04

Ben aramıştım kurumu birkaç defa ama net bi şey demediler ben şu an başka bir kurumda da çalıştığım için sözleşmeli olarak ne zaman arayacaklar diye merak ediyorum haftaya çağırmaları gibi bir durum olur mu sizce?

kumandasıztelevizyon, 2 ay önce

Zonguldak il özel idareye atandım.

04 Temmuz 2024 02:51

Ben de sizinle aynı durumdayım. Önümüzdeki hafta çağıracaklar. Bana söylenen bilgi o yönde

Smilebrs34, 2 ay önce

Ben aramıştım kurumu birkaç defa ama net bi şey demediler ben şu an başka bir kurumda da çalıştığım için sözleşmeli olarak ne zaman arayacaklar diye merak ediyorum haftaya çağırmaları gibi bir durum olur mu sizce?

Smilebrs34
Aday Memur
04 Temmuz 2024 08:15

İnşallah ya valla çok bekledik

Ben de sizinle aynı durumdayım. Önümüzdeki hafta çağıracaklar. Bana söylenen bilgi o yönde

Smilebrs34
Aday Memur
11 Temmuz 2024 21:04

Hocam size dönüş sağlayan oldu mu bu hafta ben iletişime geçemedim kurumla

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi