Editörler : E.Kayı Han
02 Mayıs 2024 09:57

3600 Ek gösterge

Geçen yıl seçimlerden önce tüm 1.dereceye yükselmiş memurlara 3600 ek gösterge sözü verilmişti. Aradan tam 1 yıl geçti. Bir gelişme yok. yakında emekli olmayı düşünüyorum. ama 3600 hakkımı almadan da emekli olmak istemiyorum. çünkü avantajları çok fazla olacak.3600 ek gösterge konusunda ne gibi gelişmeler olduğunu bilen varsa yazabilir mi?

AtakanKara
Aday Memur
23 Temmuz 2024 10:26

seçime kadar verebileceklerini düşünmüyorum

mstfgrgn
Şef
24 Temmuz 2024 10:54

3600 ek gösterge şuan emeklilikte 5 bin farkettiriyor

EpHeSus77
Kapalı
24 Temmuz 2024 13:32

siyasi bir polemik başlatmak istemiyorum ama vaadlerden hangisi uygulandı ki ?

katip1988
Daire Başkanı
24 Temmuz 2024 23:39

yazi isleri muduru haric bizde yok suan. 1 e dusen katip.2200.den yukari cikamiyor. icra mudurlerine 3600 varmi bilmiyorum. tüm memurlara .gelmesi de bence imkansiz. normal zam icin bile verilerle oynaiyorken tasarruf tedbiri vs bahame edilirken zor. bir dahaki.secime kim öle kim kala. bu sistemde emeklilikte hayal zaten.

insallah yanilirim

caner.can
Aday Memur
25 Temmuz 2024 10:12

3600 ek gösterge düzenlemesi ile büyük bir adaletsizliğe imza attılar. haftada 20 - 30 saat çalışan öğretmenler ve din görevlilerine bu hakkı verirken, adliyelerde , Ceza İnfaz Kurumlarında tırmalayan adalet Bakanlığı ve diğer bakanlık memurlarına vermeyerek büyük bir haksızlığa imza attılar. Kanunun hazır olduğunu genel seçimlerden hemen sonra öncelikli konunun bu olacağını söylemişti sayın bakan. Banka Promosyonu için kazan kaldıran arkadaşlar nerede. Bu konu hepsinden önemli. her memur emekli adayı.

mstfgrgn
Şef
25 Temmuz 2024 10:16

çok iyi dedin kardeşim her memur emekli adayı çok önemli konu

piacio
Memur
25 Temmuz 2024 11:07

Bende onu anlamıyorum arkadaşım. Herkeste bir kabullenmişlik hali var. Halbuki bu yapılan ayrım çok büyük bir haksızlık. Bu konuda anayasa mahkemesine dava açılması lazımdı halbuki. Ama yinede genel seçimlerde bu konuyu gündeme alacaklarını ümit ediyorum.

caner.can, 9 ay önce

3600 ek gösterge düzenlemesi ile büyük bir adaletsizliğe imza attılar. haftada 20 - 30 saat çalışan öğretmenler ve din görevlilerine bu hakkı verirken, adliyelerde , Ceza İnfaz Kurumlarında tırmalayan adalet Bakanlığı ve diğer bakanlık memurlarına vermeyerek büyük bir haksızlığa imza attılar. Kanunun hazır olduğunu genel seçimlerden hemen sonra öncelikli konunun bu olacağını söylemişti sayın bakan. Banka Promosyonu için kazan kaldıran arkadaşlar nerede. Bu konu hepsinden önemli. her memur emekli adayı.

zeki a
Aday Memur
26 Temmuz 2024 13:31

Memurlar açısından esas mağduriyet burada. Emekli maaşları zaten kuşa döndü. emekli maaşlarında fark 5 bin 6 bin buluyor. fakat esas fark emekli ikramiyesinde büyük fark var.

28 Temmuz 2024 02:29

1. Dereceye gelenlere, diğerlerini köle etme çabaları başlamış yine :) Diğerleri memur değil mi? diyen yok :) bu memur kesiminin kendi kendine kazdığı kuyuyu, dünya toplansa kazamazdı :) ondandır başları bitten kurtulmuyo sanki?

Çalışacak memur sıfatlı işçi arıyoruz tarlamız için :) ücret dolgundur. Yemek YOK. Yol kısmi? sesaganın yüzde 75i sizden, 25i bizden :) kuyu kazmayı bırakmayacaksınız anlaşılan, bari biraz faydanız dokunsun cihana, gelin çalışın :)

caner.can
Aday Memur
30 Temmuz 2024 14:07

3600 ek gösterge adaletsizliği söz verildiği gibi bir an önce giderilmelidir. seçimler beklenirse bir anlamı kalmaz.

caner.can
Aday Memur
10 Eylül 2024 13:22

Vakıfbank promosyon ödemesi için 3 yıl için bir defaya mahsus 10 bin TL alma ihtimaline karşılık 10 binlerce cevap ve görüntüleme yapılmış. emekli olunca her ay 10 bin tl eksik alacak herkes kimsenin haberi yok. tazminat eksikliği de cabası.

Adrian26
Memur
10 Eylül 2024 13:26

Cogu memurun emeklilik yasi 60 65 oldugu için pek takan yok açıkçası kim öle kim kala

siyahbeyaz88
Genel Müdür
10 Eylül 2024 21:48

2008den sonra memurların hiçbir işine yaramıyor ek gösterge her kurumda 2008 den sonra memur olanlar çoğunlukta zaten emekli maaşlarımız eski memurların yanında çok düşük kalacak aradaki makas dahada açılmasın, eskiler 5510 sayılı kanuna hiç itiraz ettiler mi
caner.can, 9 ay önce

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi