Editörler : E.Kayı Han
04 Mayıs 2024 13:55

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Mülakat Tarihleri

İçişleri Bakanlığı'nın 22-26 Nisan tarihleri arasında açtığı ilanın mülakat listeleri açıklandı mı?

Açıklanmadıysa ne zaman açıklanır?

İnternette bir gazete sayfasında mülakat tarihlerinin 27 Mayıs 11 Haziran tarihleri arasında yapılacağını okumuştum.

Başvuru sayfasından baktığımda herhangi bir şey yazmıyor.

Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

avukat0808
Aday Memur
04 Mayıs 2024 20:53

Sonuçlar açıklanmadı diye biliyorum ben

historival
Aday Memur
04 Mayıs 2024 21:35

mülakatın duyurulması 2 haftayı bulur bence

Demetdemet71
Kapalı
10 Mayıs 2024 17:10

mülakata kalanlar açıklandı

atanamayanliseli
Aday Memur
28 Mayıs 2024 22:21

mülakata giren oldu mu? ne soruyorlar ? ya da nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar genel kültüre ? tavsiye verecek olan var mıdır ?

Sevdaamm12
Aday Memur
29 Mayıs 2024 13:39

Merhaba ben dün Hatay büro personelliğine için girdim adana komisyonunda. Puan sıralamasına göre alınıyormuş ilk ben girdim bilgisayar programcılığı mezunuyum bu arada. Çok suratsızlardı maalesef gerildim. Siz hangi bölümden gireceksiniz?

atanamayanliseli, 11 ay önce
mülakata giren oldu mu? ne soruyorlar ? ya da nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar genel kültüre ? tavsiye verecek olan var mıdır ?

atanamayanliseli
Aday Memur
29 Mayıs 2024 15:06

ben destek personeli için gireceğim İstanbul'da sordukları sorular zor muydu acaba ?
Sevdaamm12, 11 ay önce

Merhaba ben dün Hatay büro personelliğine için girdim adana komisyonunda. Puan sıralamasına göre alınıyormuş ilk ben girdim bilgisayar programcılığı mezunuyum bu arada. Çok suratsızlardı maalesef gerildim. Siz hangi bölümden gireceksiniz?

suskunhatip
Aday Memur
18 Haziran 2024 14:24

İstanbul için bir önceki alımda mülakattan geöip memur oldum.

Sözgelimi, 1 ile 20 arasında bir sayı söyle diyor, ben de 1 dedim, soruyu okudu ve cevapladım.

-Kuttul Amare Zaferi hangi cephededir?(Irak)

-Mondros Muahedesini Osmanlı adına kim imzaladı?(Rauf Orbay)

-Türkiye Cumhuriyeti bir Türk cumhuriyetidir maddesi anayasının kaçıncı maddesidir?(1.)

Çok şükür cevap verdim ve şu an İstanbul'da hizmetli memurum. En kısa zamanda tüm mezunların atanmasını diliyorum.

atanamayanliseli, 11 ay önce
ben destek personeli için gireceğim İstanbul'da sordukları sorular zor muydu acaba ?

avukat0808
Aday Memur
18 Haziran 2024 16:49

Hocam sizde mülakat sonuçları kaç günde açıklandı

suskunhatip, 10 ay önce

İstanbul için bir önceki alımda mülakattan geöip memur oldum.

Sözgelimi, 1 ile 20 arasında bir sayı söyle diyor, ben de 1 dedim, soruyu okudu ve cevapladım.

-Kuttul Amare Zaferi hangi cephededir?(Irak)

-Mondros Muahedesini Osmanlı adına kim imzaladı?(Rauf Orbay)

-Türkiye Cumhuriyeti bir Türk cumhuriyetidir maddesi anayasının kaçıncı maddesidir?(1.)

Çok şükür cevap verdim ve şu an İstanbul'da hizmetli memurum. En kısa zamanda tüm mezunların atanmasını diliyorum.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi