Editörler : E.Kayı Han

memuraday-y
Şube Müdürü
08 Mayıs 2024 23:15

Kardeş sen kendini çok yüksekte görüyorsun sanırım ama sen ne eğitim aldın ne aşamalardan geçtin ? Gören de sanar ki doktora yapıp mesleğe girmişsin. Yani ne bu kendini ayrıcalıklı görme istek ve arzusu anlamadım gitti arkadaş.

siyahbeyaz88, 1 yıl önce
bu polis düşmanını kaale almayın zabıtalar polislerden çok alıyor polisin maaşı mı gözüne batıyor

dca23
Şef
09 Mayıs 2024 00:08

arkadaşım onlar üst kadro, mesleğe girdikten sonra terfi aldılar, maaşları herhalde asgari memur olmaz, ilk girişleri uzman yardımcılığı mı? mesela yazı işleri müdürü de GİH sınıfı ama ilk girişleri zabıt katibi.

istanbullu55, 1 yıl önce

Gelir uzman yardimcisi diyelim onun sınıfı da gih o da mı asgari memur?

Adliyeci
Şef
09 Mayıs 2024 08:59

benim işe girdiğim yıl ben 650 lira maaş alırken hakim savcılar 5.000 lira maaş alıyordu, aradan 18 yıl geçti benim maaşım 40 bin lira ve hakim savcı maaşı da 100-120 bin lira oldu. Bu maaşlar birinci bölgede çalışanlar için söylüyorum. 18 yıl önce bizden 7-8 kat azla alıyorlardı, şu an 3 katı maaş alıyorlar. Aslında yıllar geçtikçe aramızdaki fark azalmış. Bizim maaş çok mu fazla tabiki değil piyasa şartlarında. Ama hükümet giderek herkesin maaşını eritmiş bunu anladım.

10 Mayıs 2024 01:59

Hayir girişleri gelir uzman yardimcisi

dca23, 1 yıl önce

arkadaşım onlar üst kadro, mesleğe girdikten sonra terfi aldılar, maaşları herhalde asgari memur olmaz, ilk girişleri uzman yardımcılığı mı? mesela yazı işleri müdürü de GİH sınıfı ama ilk girişleri zabıt katibi.

vazgeçmeküzere
Aday Memur
20 Temmuz 2024 00:03

diğer kamu görevlileri ile neredeyse 15 bin yakın maaş farkımız oluştu, bekleyecek tek bir saniyemiz yok! Adalet Bakanlığı personellerine iyileştirme yapılmalı, İVEDİLİKLE...

yusuf132
Memur
20 Temmuz 2024 21:42

asla ama asla o iyileştirmeyi yapmazlar çünkü katipleri mübaşirleri bakanlık personel olarak görmüyor , tanımıyor onlar için yalnızca 2 personel vardır bunlar hakimler ve savcılardır .

vazgeçmeküzere, 11 ay önce
diğer kamu görevlileri ile neredeyse 15 bin yakın maaş farkımız oluştu, bekleyecek tek bir saniyemiz yok! Adalet Bakanlığı personellerine iyileştirme yapılmalı, İVEDİLİKLE...

p0stakodu33
Aday Memur
21 Temmuz 2024 00:01

Abi cidden maaşlar inanılmaz kötü. 40 bine bu isin baskısı stresi mobbingi cekilmez oldu. Bir katibin alması gereken maaş min 50-55 bindir. Bizim mesaimizi dönerimizi versinler en azından ya yazık günah Allah icin her gün milyon tane isle uğraş aldığın maaş aylık 40 bin yazık. Av.lar felan duyunca inanmıyor inanılmaz az nasıl yaşıyorsunuz diyor. Eğlenme gezme yeme içmeyi geç neyse de bu insanlar nasıl evlenicek abi? 2 katip aylık 80 binle ne yapıcaK???????

Srdnn
Aday Memur
21 Temmuz 2024 21:28

2 katıp 80 bin yine iyi, 1 katıp eşi ev hanımı 3 çocuklu kirada oturan ne yapacak?

osmn77
Aday Memur
22 Temmuz 2024 09:37

2 yıldır adliyede çalışıyorum, iş stresli ve yoğun ama bu kadar boyun eğmeye meyilli insanı da bir arada görmek gerçekten garip, deseler ki adliye personeli mesaiden sonra 1 saat de madende çalışacak tepki gösterecek personel sayısı %20yi geçmez.

haydar1212
Aday Memur
23 Temmuz 2024 18:24

Seneye inşallah bu bakanlıktan kurtuluyorum imkanı olan kaçsın

Alp340626
Aday Memur
23 Temmuz 2024 20:09

daha konuya girerken saçmalamışsın başka meslek kalmamış gibi senin yaptığın işle alakası olmayan işler ile kıyaslama yqpmışsın sen masa başı işlerle kıyasla kendini

dogukan5252
Aday Memur
23 Temmuz 2024 22:32

burda atıp tutanları icra dairesine bekleriz

vazgeçmeküzere
Aday Memur
12 Haziran 2025 22:02

polisler ( haklı olarak ) çalışma şartlarının ve maaşlarının düzeltilmesini talep ediyolar ve gündem oluşturdular, bizimkiler hala sinmeye - korkmaya devam edip köleliğe devam etsinler, ağlamayana mama yok ne yazık ki, katip ve ikm'lar kusura bakmasınlar bu maaşlar çoğunluğumuza fazla bile...

p0stakodu33
Aday Memur
13 Haziran 2025 00:42

Ben bizim bakanlıktaki kadar sinik, susan memur tipi görmedim. Rezil maaşlara çalışıyoruz.

13 Haziran 2025 14:05

çok düşük puanlarla hasbelkader memur olmuşlar işte kendilerini bildiklerinden sesleri çıkmıyor, hep diyorum kpss 70 aldım en kötü katip olurum kafası bitmeli alımlar zorlaşmalı puanlar artmalı hem böylece personel kalitesi de artar

p0stakodu33, 3 gün önce

Ben bizim bakanlıktaki kadar sinik, susan memur tipi görmedim. Rezil maaşlara çalışıyoruz.

vazgeçmeküzere
Aday Memur
13 Haziran 2025 19:38

algında sorun var, bol ceviz ye, demir takviyesi al...
Alp340626, 11 ay önce
daha konuya girerken saçmalamışsın başka meslek kalmamış gibi senin yaptığın işle alakası olmayan işler ile kıyaslama yqpmışsın sen masa başı işlerle kıyasla kendini

the back of furkan
Şube Müdürü
13 Haziran 2025 20:49

bir de bazıları onun bunun torpiliyle girmişler. hiç sesleri çıkmıyor. kurumların hepsinde böyle tipler var ama adliyede çok daha göze batıyor.

neyapsamnereyegitsem, 3 gün önce

çok düşük puanlarla hasbelkader memur olmuşlar işte kendilerini bildiklerinden sesleri çıkmıyor, hep diyorum kpss 70 aldım en kötü katip olurum kafası bitmeli alımlar zorlaşmalı puanlar artmalı hem böylece personel kalitesi de artar

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi