Editörler : crops35
08 Mayıs 2024 00:24

Ortaöğretim KPSS

Merhabalar arkadaşlar, bu sene ilk defa ortaöğretim kpssye gireceğim dolayısıyla bilgi sahibi değilim ancak kılavuzda gördüğüm kadarıyla hep şoför ve temizlik personeli var, bu sınava girip herhangi bir kurumda memur olarak çalışamıyor muyuz, benim anlamadığım bunca senelerden beri insanlar günlerinin neredeyse tamamını canla başla çalışarak şoför veya temizlik personeli olmak için mi harcıyorlar? Bilen abilerim ablalarım ve kardeşlerime cevapları için şimdiden teşekkürler

hsnd
Başbakan Müsteşarı
08 Mayıs 2024 08:39

Ortaöğretimden memur unvanlı personel alımı yok denecek düzeyde. Olsa bile 97-98 puan çıkarmanız gerekiyor ki alınan birkaç kişiden biri olun. Ortaöğretimden daha çok şoför, temizlik personeli ve teknik personel alınıyor teknik ve mesleki olarak. Masa başı memur yok ya da çok az ortaöğretimden alınan. Daha çok ön lisans ve lisans mezunu alınıyor artık.

kutalmışkagan
Aday Memur
08 Mayıs 2024 09:45

ortaöğretimden atanmak dah kolaydır. Ünvan simdilik sorun olabilir ama sonra değişiklik yaparsın. ama iyi çalış, gitgide kpss sorun oluyor

Ackerman
Aday Memur
08 Mayıs 2024 18:18

Biraz daha detaylandırır mısınız, neyin değişikliğini yapabiliyoruz

kutalmışkagan, 12 ay önce

ortaöğretimden atanmak dah kolaydır. Ünvan simdilik sorun olabilir ama sonra değişiklik yaparsın. ama iyi çalış, gitgide kpss sorun oluyor

kutalmışkagan
Aday Memur
09 Mayıs 2024 08:48

ünvan değişikliği

Ackerman, 12 ay önce

Biraz daha detaylandırır mısınız, neyin değişikliğini yapabiliyoruz

mevo4312
Aday Memur
11 Mayıs 2024 20:27

Hocam artık herkes kamuda çalışayım da hangi ünvan olursa olsun düşüncesinde özel sektörün yıpratıcılığı ve belirsizliği bu düşünceye sürüklüyor maalesef

Melike004
Aday Memur
28 Haziran 2024 15:47

bilgisayar sertifikası alarak katiplik için hazırlanabilirsiniz ben öyle yapıyorum
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi