Editörler : cihan27E.Kayı Han

mihendis1234
Aday Memur
22 Mayıs 2024 13:11

dostum bu tayfa torpilci hep banacı tayfa......

vet.mç, 1 yıl önce

Büyük küçük tüm sendikalara üye olanların hepsi sendika parasını alsın diye iptal ettirdi,Anayasa mahkemesi herkese verilsin dedi kötümü oldu ,kafanız ancak ters yönde basıyor ne içiyorsunuz acaba kararları iyi okuyun?

mihendis1234
Aday Memur
22 Mayıs 2024 13:17

hala 345 tl yılda bi,lmem ne kadar ediyor diyor arkadaşım seni,n üye olduğun sendikana neden hazineden benim paramdan üye aidatı verip sana ekstra para veriyor...sendika ücretleri hatta iki üç katına çıkmalıki boş beleş üyeliklerden kurtulsun adam akıllı sendikacılık yapsınlar bu işe emek verecek adam üye olsun ohhh üye ol sendika parası al sonra suspus otur sendikalar ne yapiyor de....adam üye olup sendika yöneticelirnden medet umuyor aklına gelmiyor şunları bi yoklim dürtim sonrada yetkili sendika garabeti anca fink attsın o bu bakanı ziyaret edip çayını çorbasını pastasını yiyip boy resmi atsınlar......

muskarian, 12 ay önce
Adam haklı kardeşim , bunu yazan kardeşim sen de sonuna kadar haklısın ,bakma eksilediklerine ,biz de aynısını söyledik burada aynı güruh söylemediğini bırakmadı varsın söylesinler önemli değil 350 TL aylık zararimiz oluyor ama her ay , yıllık 7 bin yapar , yani yazıklar olsun ya Bunların tek sebebi CHP değil mi ,CHP bunu anayasa mahkemesine götürmedi mi karrrrdesimmm????Yok sendika beni satın alamaz yok 350 lira için bilmem neyde bilmem ney eee ne oldu şimdi ? her ay 350 lira zararimiz var kardeşim böyle bir kafa böyle bir zihniyet olamaz yaaa

tolgperperek
Daire Başkanı
22 Mayıs 2024 13:21

Hem maaşından her ay artarak sendika kesintin oluyor hem devletten senin adına para alıyorlar ve hala sendikanın iki kuruşunamı bakıyorsunuz, istifa edin bırakın adamlar trilyonluk oldu üzerinizden hala 3 kuruş bir menü parasının peşindesi olanlar var, hakikaten memurlar zırnık hak alamaz belli oldu.

lutt
Şube Müdürü
01 Haziran 2024 19:06

1 Haziran.. Yaza girdik, bir değişim hissediyor musunuz?

01 Haziran 2024 19:58

3,5 ne yapıyor bi aksiyonu var mı?
Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi