Editörler : gül-feşan
08 Mayıs 2024 21:22

sağlık bakanlığı mı üni hastanesi mi

sağlık bakanlığının son atamasında puanımın yetmesine rağmen tercih hatamdan dolayı atanamadım. şimdilerde gazi üni ye belgelerimi teslim ettim. gidip gitmeme konusunda kararsızım. sınava hazırlanıp yeniden bir alım beklemek de zor geliyor.. üni hastanesinden yana tek tereddütüm de tayin sıkıntısı. var mıdır bu konuda bir yol gösterecek olan?

08 Mayıs 2024 22:29

başla olmadı tekrar sınava hazırlanırsın

lefkeli11
Kapalı
09 Mayıs 2024 08:46

tabikide sağlık bakanlığı ama sizin üni hastanesinden başka şansınız kalmamış malesef

cetek
Şube Müdürü
09 Mayıs 2024 10:27

Üni hastanesine hiç bulaşmayın. Ne taban teşvik zamanında öderler ne de yaptıkları mobing biter. Bakanlık ile afiliye ise belki düşünülebilir.

hgeser
Aday Memur
09 Mayıs 2024 18:01

Gazi üni hakkında aldığım duyumlar iyi

cetek, 12 ay önce

Üni hastanesine hiç bulaşmayın. Ne taban teşvik zamanında öderler ne de yaptıkları mobing biter. Bakanlık ile afiliye ise belki düşünülebilir.

hgeser
Aday Memur
09 Mayıs 2024 18:02

Hem işe girip hem sınava da mı gireyim

OKYANUSÇİCEĞİ, 12 ay önce

başla olmadı tekrar sınava hazırlanırsın

lefkeli11
Kapalı
09 Mayıs 2024 19:56

yeni sınavada girseniz sözleşmeli sözleşmeliye tercih veremez. ancak istifa eder 1 yıl dolar öyle tercih verebilirsiniz

hgeser, 12 ay önce

Hem işe girip hem sınava da mı gireyim

Karadenizci12
Aday Memur
09 Mayıs 2024 20:01

Sevgilim arkadaşım bu sorunuz mesleğe göre değişir

hgeser
Aday Memur
09 Mayıs 2024 21:09

Lisans hemşire

Karadenizci12, 12 ay önce

Sevgilim arkadaşım bu sorunuz mesleğe göre değişir

eneskaya1982
Memur
09 Mayıs 2024 23:24

tabiki git hiç düşünme şu ekonomik durumda kimse sana 50bin maaş vermez.zor olur şüphen olmasın mobingdi vs. illaki olur ama kafamı eğip işimi yaparım diyorsan devlet dairesidir sonuçta maaşın zamanında yatar kafan rahat olur en azından.şimdi sınava hazırlansan nezaman alım olur belli değil belki bir yıl bekliyceksin.

hgeser
Aday Memur
10 Mayıs 2024 00:23

Teşekkürler

eneskaya1982, 12 ay önce

tabiki git hiç düşünme şu ekonomik durumda kimse sana 50bin maaş vermez.zor olur şüphen olmasın mobingdi vs. illaki olur ama kafamı eğip işimi yaparım diyorsan devlet dairesidir sonuçta maaşın zamanında yatar kafan rahat olur en azından.şimdi sınava hazırlansan nezaman alım olur belli değil belki bir yıl bekliyceksin.

eneskaya1982
Memur
11 Mayıs 2024 21:47

Rİca ederim.bu arada gazide çalışan arkadaşlarım var maaşı zaten maliye yatırıyor zamanında yatar.40 bin civarı maaş yatar.(bekar olduğunu varsayıyorum)taban teşvik 6-8 bin arası yatar.fazla mesai olursa oda 2-4 arası çalıştığın birime göre.dediğim gibi kpss sonucunda alımın nezaman olacağı belli değil.mantıklı hareket etmek lazım 1-1,5 yıl beklemek mi (ki riskli kpss den iyi puan alacağın garanti değil) yoksa bu süre zarfında mesleğinde bir yerlere gelmiş olmak mı senin kararın.hakkında hayırlısı.

hgeser, 12 ay önce

Teşekkürler

checkvizor
Şef
12 Mayıs 2024 09:00

İmkanım varsa bakanlık seçerim

hgeser
Aday Memur
13 Mayıs 2024 22:19

aaa öyle mi kararımı olumlu yönde etkiledi cevabınız arkadaşlarınızdan biriyle görüşsem hastane hakkında bilgi verebilir mi acaba

eneskaya1982, 12 ay önce

Rİca ederim.bu arada gazide çalışan arkadaşlarım var maaşı zaten maliye yatırıyor zamanında yatar.40 bin civarı maaş yatar.(bekar olduğunu varsayıyorum)taban teşvik 6-8 bin arası yatar.fazla mesai olursa oda 2-4 arası çalıştığın birime göre.dediğim gibi kpss sonucunda alımın nezaman olacağı belli değil.mantıklı hareket etmek lazım 1-1,5 yıl beklemek mi (ki riskli kpss den iyi puan alacağın garanti değil) yoksa bu süre zarfında mesleğinde bir yerlere gelmiş olmak mı senin kararın.hakkında hayırlısı.

Aliiier
Aday Memur
24 Mayıs 2024 20:22

Hocam bende yeni mezunum gaziye başvurmak istiyorum. Hangi belgleri teslime ettiniz ve nereye teslim ettiniz. Gazi alım ilanı yapmadan hemşire alımı yapıyor mu. Yani sitesinden takip ediyorum ama şuan aktif bir ilan yok. Hacettepede aynı şekilde.

hgeser, 12 ay önce

aaa öyle mi kararımı olumlu yönde etkiledi cevabınız arkadaşlarınızdan biriyle görüşsem hastane hakkında bilgi verebilir mi acaba

hgeser
Aday Memur
27 Mayıs 2024 16:45

gazi alıma çıktığında başvurmuştum ben, başvuru için istediği belgeler oluyor sınav sonuç belgesi adli sicil belgesi kimlik fotokopisi vb. onları başvuru sistemine yükledim. alıma çıkmadan başvuru yapılabilir mi, nasıl başvurulur bilmiyorum. ankara üni yakın zamanda alıma çıkmıştı, oraya da başvurabilirdiniz.

Aliiier, 11 ay önce

Hocam bende yeni mezunum gaziye başvurmak istiyorum. Hangi belgleri teslime ettiniz ve nereye teslim ettiniz. Gazi alım ilanı yapmadan hemşire alımı yapıyor mu. Yani sitesinden takip ediyorum ama şuan aktif bir ilan yok. Hacettepede aynı şekilde.

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi